Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

1x1
Bölüm oldukça iyi başladı bu kadar iyi başlayacağını asla düşünmemiştim Puanım 8,8/10

Bir anne oğulun ucuza motel almalarını ve aldıktan sonra başlarına gelen kaza üzerine hayatlarının değişimini ele alıyor kısacası devam diyorum
O kadar boşuna mı izle dedik :) Tabi güzel olacak :)
benim kötü dizi önerdiğimi tarih yazmamıştır tüm önerdiğim diziler harikadır heleki bates motel muhteşemdir her bölümüyle :)

ayrıca devamınıda bekliyoruz en azından her gün bir bölüm izleseniz bize yetişirsiniz :)

benim kötü dizi önerdiğimi tarih yazmamıştır tüm önerdiğim diziler harikadır heleki bates motel muhteşemdir her bölümüyle :)

ayrıca devamınıda bekliyoruz en azından her gün bir bölüm izleseniz bize yetişirsiniz :)
bugün bakabilirsem 2 bölüm izlerim yada bir bölüm Bates Motel bir bölümde the returned :)

bugün bakabilirsem 2 bölüm izlerim yada bir bölüm Bates Motel bir bölümde the returned :)
zaten 3. sezon bitmeden bize yetişmen lazım günde bir bölüm izlersin bates motelde toplam 40 dakikanı alacaktır bu bitmeden diğerlerine başlama istersen karıştırınca bunuda unutursun :)

tumblr_n3lc4ydIyp1s91f01o3_250.gif

sanırım ilk bölümün en heyecanlı yeri burasıydı @xemrexxx @MelankoliK @gözlemci :)

tumblr_n3lc4ydIyp1s91f01o3_250.gif

sanırım ilk bölümün en heyecanlı yeri burasıydı @xemrexxx @MelankoliK @gözlemci :)
Heyecanlı bir sahneydi ama senin tahmin ettiğin gibi değil.
Norman biraz hırçın olduğu için kendini yedirmez diye düşünmüştüm.Ama oğluna gösterdiği hırçınlığı o alyaşa gösteremedi biraz üzüldüm diyebilirim :) Bir de oğlu öyle bir zamanda geldi ki içler acısı :(
Adam masayı yerinden sökecekti @destere :)

Son düzenleme:
Heyecanlı bir sahneydi ama senin tahmin ettiğin gibi değil.
Norman biraz hırçın olduğu için kendini yedirmez diye düşünmüştüm.Ama oğluna gösterdiği hırçınlığı o alyaşa gösteremedi biraz üzüldüm diyebilirim :) Bir de oğlu öyle bir zamanda geldi ki içler acısı :(
Adam masayı yerinden sökecekti @desetere :)
evet ya heyecanlıydı off net sıkıntısından izleyemedim birazdan
izlicem inşallah kalan bölümleri
ilk bölümlere tüm diziler heyecanlı aksiyonu bol sahneler koyar dizi tutunca sonraki bölümler gevşemeye başlar çekilmez .. ama bates motel tam aksine her bölümü heyecanlı kaliteli bir dizi onun için son 6 ayda izlediğim belkide en güzel dizi diyebilirim :)

ilk bölümlere tüm diziler heyecanlı aksiyonu bol sahneler koyar dizi tutunca sonraki bölümler gevşemeye başlar çekilmez .. ama bates motel tam aksine her bölümü heyecanlı kaliteli bir dizi onun için son 6 ayda izlediğim belkide en güzel dizi diyebilirim :)
aynen öyle katılıyorum neyse net gitmeden izlim bölümleri görüşrüz

@destere
sonunda 2.sezonu bitirdim çok beğendim bölümleri
harikaydı dylanın yardım etmesi çok iyiyid nick ford da öldü zane de öldü
bakalım 3.sezonda neler oluyormuş

@destere
sonunda 2.sezonu bitirdim çok beğendim bölümleri
harikaydı dylanın yardım etmesi çok iyiyid nick ford da öldü zane de öldü
bakalım 3.sezonda neler oluyormuş
dizide çok çabuk adam harcıyorlar :) özellikle zane renkli bir karakterdi ölmeseydi daha bir kaç kişiyi öldürebilecek biriydi erken öldü gibime geliyor :)

dizide çok çabuk adam harcıyorlar :) özellikle zane renkli bir karakterdi ölmeseydi daha bir kaç kişiyi öldürebilecek biriydi erken öldü gibime geliyor :)
aynen katılıyorum sana zane kalsa iyi olurdu bu arada şu şerif romero yu
sevdim ben ya adam yardım ediyor norma ile sevgili olsalar keşke

aynen katılıyorum sana zane kalsa iyi olurdu bu arada şu şerif romero yu
sevdim ben ya adam yardım ediyor norma ile sevgili olsalar keşke
şerif romero çok dürüst biri sonradan bozulmasa şimdilik dylan la birlikte en sağlam kafaya sahip iki kişi olarak duruyorlar :)

1x2
Bu bölüm ilk bölüm kadar olmasa da iyiydi.
1.bölümün sonunda değişik bir sahne vardı. Fakat 2. bölümde o sahne hiç gösterilmedi..

1x2
Yaw nasıl dizidir arkadaş bağladıkça bağlıyor beni ))) Puanım 9/10

Norman'ın abisi geldi birbirlerine girdiler felan sınıfında ödev verildi ikili gruplar halinde yapılması gerekiyormus dendi kızın biri varı ilk bölümde nefes hastalığı olan o benle yaparmısın diyince Norman'larıne vine geldi sonra orada Norman'ın bir resimli klitabı vardı orada yaşayan kadın köle vs şeyler varmış dendi ormana gittiler orada da esrar tarlasıymş iki adam gördü onları zar zor kaçtılar.