1x1
Beklediğimden oldukça farklı bir dizi ilk bölümden gördüğüm kadarıyla. Mesela dizinin 1940'larda geçeceğini falan düşünmüştüm. Fakat bir hayal kırıklığı olmadı böyle olması. Diziyi sevdim. Zaman zaman geren sahneler oldu, ki bu bu dizide sıkça karşılaşacağımız bir durum.
Karakterlerden açıkçası ne anneye ne de çocuğa ısınabildim ama tabi ilerleyen bölümlerde bu fikrim değişebilir.
Norma ve Norman halıları sökerken polisin oraya gelmesi klişeydi. Olmasa da olurdu bence o sahne.
Bir de diziyi izlemeden dizide gizem de bekliyordum. Bu konuda tam yanıldım derken son sahne haklı çıkardı sanırım. Son sahne ilginçti. Neyle alakalı acaba?
Puanım: 8.5/10
Sen bölümün sonunda siyah ekran gelince bitti diye kapatmışsın sanırım.son sahnede ne olmuştu ya? ben şimdi son sahneyi unuttummu diye şüpheye düştüm ? şu kasabanın diğer tarafına yapılacak yol işini kadın iptal ettirmişti ben öyle hatırlıyorum ? başka kaçırdığım bişey varmıydı orda ?
Sen bölümün sonunda siyah ekran gelince bitti diye kapatmışsın sanırım.
Böyle zincirlere bağlanmış bir kadın vardı. Yüzü gözükmüyordu ve yüzü gözükmeyen başka bir adam da koluna iğne vuruyordu.
ben onu gördüm yalnız yüzünü net görememiştim ? kadınmıdır erkekmidir nedir çözemedim? şimdi hatırladım işte son sahneyi ben onu pek dikkat etmeden geçmiştim yani kapatmadım erkenden )
ya çok özür dilerim izleyemedim evde işlerim çıktıda bu gece izlicem@vadikızı hanı ilk bölüm yorumun nerde ?
sorun değil izlersin ben zaten ilk bölüm yorumunu almadan kolay kolay rahat bırakmam seni )ya çok özür dilerim izleyemedim evde işlerim çıktıda bu gece izlicem
söz😳
tmm izlicem dün başladımda gece geç oldu diyesorun değil izlersin ben zaten ilk bölüm yorumunu almadan kolay kolay rahat bırakmam seni )
ilk bölümü çok güzel başladı zaten ben sana kötü dizi önermem@destere az önce ilk bölümü bitirdim çok çok beğendim hemen yazım
dedim gerilimli heyecan dolu bir diziymiş geç olmasa 2.bölümüde izleyecektim
yarına artık çok beğendim sürükleyici bir dizi😉
sağol tşkler izlemeye devam edecem merak ediyorum devamınıilk bölümü çok güzel başladı zaten ben sana kötü dizi önermem
bende yarın ikinci bölümü izleyeceğim benim diğer diziler araya girmese bugünde izlerdim
bugün akşama anca izlerim daha izleyeceğim bir film üç dizi varsağol tşkler izlemeye devam edecem merak ediyorum devamını
oo bayağı varmış yaabugün akşama anca izlerim daha izleyeceğim bir film üç dizi var
senin etiketlemen neden bana ulaşmıyor onu anlamadım ? tesadüfen yazını gördüm şimdi@destere hangi dizileri izliyosun sen
bates motel ikinci sezona geçtinmi sen forever gotham bende izlicem onlarısenin etiketlemen neden bana ulaşmıyor onu anlamadım ? tesadüfen yazını gördüm şimdi
bugün bates motel in ikinci bölümünü , forever ı ve gotham dizilerini izlerim büyük ihtimal ?