Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

Şuanlık yeni diziye başlamayı düşünmüyorum, ilerde inşallah :D

1x1

Beklediğimden oldukça farklı bir dizi ilk bölümden gördüğüm kadarıyla. Mesela dizinin 1940'larda geçeceğini falan düşünmüştüm. Fakat bir hayal kırıklığı olmadı böyle olması. Diziyi sevdim. Zaman zaman geren sahneler oldu, ki bu bu dizide sıkça karşılaşacağımız bir durum. :D

Karakterlerden açıkçası ne anneye ne de çocuğa ısınabildim ama tabi ilerleyen bölümlerde bu fikrim değişebilir. :)

Norma ve Norman halıları sökerken polisin oraya gelmesi klişeydi. Olmasa da olurdu bence o sahne.

Bir de diziyi izlemeden dizide gizem de bekliyordum. Bu konuda tam yanıldım derken son sahne haklı çıkardı sanırım. Son sahne ilginçti. Neyle alakalı acaba? :)

Puanım: 8.5/10
son sahnede ne olmuştu ya? ben şimdi son sahneyi unuttummu diye şüpheye düştüm ? şu kasabanın diğer tarafına yapılacak yol işini kadın iptal ettirmişti ben öyle hatırlıyorum ? başka kaçırdığım bişey varmıydı orda ?:)

son sahnede ne olmuştu ya? ben şimdi son sahneyi unuttummu diye şüpheye düştüm ? şu kasabanın diğer tarafına yapılacak yol işini kadın iptal ettirmişti ben öyle hatırlıyorum ? başka kaçırdığım bişey varmıydı orda ?:)
Sen bölümün sonunda siyah ekran gelince bitti diye kapatmışsın sanırım. :D

Böyle zincirlere bağlanmış bir kadın vardı. Yüzü gözükmüyordu ve yüzü gözükmeyen başka bir adam da koluna iğne vuruyordu. :)

Sen bölümün sonunda siyah ekran gelince bitti diye kapatmışsın sanırım. :D

Böyle zincirlere bağlanmış bir kadın vardı. Yüzü gözükmüyordu ve yüzü gözükmeyen başka bir adam da koluna iğne vuruyordu. :)
ben onu gördüm :) yalnız yüzünü net görememiştim ? kadınmıdır erkekmidir nedir çözemedim? şimdi hatırladım işte son sahneyi ben onu pek dikkat etmeden geçmiştim yani kapatmadım erkenden :))

ben onu gördüm :) yalnız yüzünü net görememiştim ? kadınmıdır erkekmidir nedir çözemedim? şimdi hatırladım işte son sahneyi ben onu pek dikkat etmeden geçmiştim yani kapatmadım erkenden :))
Anladım. Zincirlenen kadın ya o kesin. :D Tabii kadın kimdir, önemli bir karakter midir, o da önemli. :)

@destere az önce ilk bölümü bitirdim çok çok beğendim hemen yazım
dedim gerilimli heyecan dolu bir diziymiş geç olmasa 2.bölümüde izleyecektim
yarına artık çok beğendim sürükleyici bir dizi😉

@destere az önce ilk bölümü bitirdim çok çok beğendim hemen yazım
dedim gerilimli heyecan dolu bir diziymiş geç olmasa 2.bölümüde izleyecektim
yarına artık çok beğendim sürükleyici bir dizi😉
ilk bölümü çok güzel başladı zaten ben sana kötü dizi önermem :)
bende yarın ikinci bölümü izleyeceğim benim diğer diziler araya girmese bugünde izlerdim :)

1x2

Güzel bölümdü yine. Yer yer çok durağanlaşıyor ama bir anda gerilim tavan yapabiliyor. :)

Emma'yı çok sevdim ben. :) Abi karakterinden ise nefret ettim. :(

Norman ile sinir bozucu abinin kavgası ve sondaki kaçış sahneleri çok iyiydi. :)

8/10

1x2

Güzel bölümdü yine.

Emma'yı ben de çok sevdim, çok tatlı bir karakter. :D

Abinin ise geçen bölüm annesiyle telefonla konuşurken diziye gelse güzel olabilir düşünceseydim ama şu anda o düşünceden tamamen döndüm. :D

Sondaki kovalamaca ve yanan adam sahneleri iyiydi gerçekten. :)

Puanım: 8/10

senin etiketlemen neden bana ulaşmıyor onu anlamadım ? tesadüfen yazını gördüm şimdi :)

bugün bates motel in ikinci bölümünü , forever ı ve gotham dizilerini izlerim büyük ihtimal ?
bates motel ikinci sezona geçtinmi sen forever gotham bende izlicem onları