şimdi forever ın yeni bölümüne başladım gece izlerim bates motel in ikinci bölümünübates motel ikinci sezona geçtinmi sen forever gotham bende izlicem onları
şimdi forever ın yeni bölümüne başladım gece izlerim bates motel in ikinci bölümünübates motel ikinci sezona geçtinmi sen forever gotham bende izlicem onları
bende gece izlicem gece izlemesi güzel oluyorşimdi forever ın yeni bölümüne başladım gece izlerim bates motel in ikinci bölümünü
@destere izledim süperdi gerilim doluydu valla ya dylan a sinir oldum
norman a güldüm gözündeki yaraya merdivenden düştüm deyince
aynen dylan bela olacak ya fena çocukdylan renkli bir karakter ama ben anne karakteri norma yı seviyorum dylan onun başına bela olacak gibi o açıdan bir an önce ölse mutlu olacağım
şerif yardımcısının annede gözü var gibi kadında masum sayılmaz pek bir civelek yaklaşıyor polisi görünce )
1x3
Bence de oldukça iyi bir bölümdü. Bölüm normal giderken sonlara doğru gerilim baya arttı.
Polis adam şaşırttı öncelikle. Çinli kadınlarla bağlantısı varmış. Bu da ilk bölümün sonunda zincirlenen kadın olayını açıklıyor. Ben Norman'dır diye tahmin ediyordum, yanıldım.
Norman'ın olayı da baya değişmeye başladı. Annesiyle olan ya da hiç olmayan diyalogu dizi için farklılıktı.
Ya bir de dizide anlamlandıramadığım bir şey var bu kızlar neden bu kadar Norman'la ilgileniyor? Hani çok yakışıklı falan olsa neyse diyeceğim de öyle de değil. Dizinin bu kısmı bana pek gerçekçi gelmiyor açıkçası.
Puanım: 9/10
1x3
Vay vay vay, dizi iyice kendini aştı bence. Özellikle bölümün sonlarını nefessiz izledim. Son zamanlarda başka hiçbir şeyde bu kadar gerilmedim herhalde. (Sallıyor da olabilirim ama şu an aklıma gelmedi. )
Bizim tuhaf Norman kemeri tutmuş nedense tam Norma işleri yoluna soktu bir şekilde derken Norman başına fena işler açtı. Ayrıca Japon gibi gözüken o kız neyin nesiydi onu da anlayamadık. 😱
Norman'ın abisinin esrar tarlasıyla mı ilişkisi var bu bölüm ormanda ne yapıyorlardı onu anlamadım.
Son olarak Emma bacımızı üzme Norman efendi.
Gönül rahatlığıyla:
9/10
1x3
Bence de oldukça iyi bir bölümdü. Bölüm normal giderken sonlara doğru gerilim baya arttı.
Polis adam şaşırttı öncelikle. Çinli kadınlarla bağlantısı varmış. Bu da ilk bölümün sonunda zincirlenen kadın olayını açıklıyor. Ben Norman'dır diye tahmin ediyordum, yanıldım.
Norman'ın olayı da baya değişmeye başladı. Annesiyle olan ya da hiç olmayan diyalogu dizi için farklılıktı.
Ya bir de dizide anlamlandıramadığım bir şey var bu kızlar neden bu kadar Norman'la ilgileniyor? Hani çok yakışıklı falan olsa neyse diyeceğim de öyle de değil. Dizinin bu kısmı bana pek gerçekçi gelmiyor açıkçası.
Puanım: 9/10
Orası kesin.@OzaN polisin aslında o şekilde bir karakter oluşu diziye renk kattı bence tahmin etmediğimiz bir yerden daldı senarist olaya umarım norma ucuz kurtulur
İlk bölüm öylesine izleyecek kişi bulmak için tavsiye etmiştim ama dizi baya iyi gidiyor. Üçüncü bölümü izle beğenmezsen bırak zaten direkt ama beğenmeme ihtimalin baya zayıf. Karakterlerden nefret edersen o ayrı tabii.Ben izlemem muhtemelen. Çekici gelmedi bana. @OzaN
adminim ben izliyorum bu gecede 3.bölümü izlcem ben çok beğendimİlk bölüm öylesine izleyecek kişi bulmak için tavsiye etmiştim ama dizi baya iyi gidiyor. Üçüncü bölümü izle beğenmezsen bırak zaten direkt ama beğenmeme ihtimalin baya zayıf. Karakterlerden nefret edersen o ayrı tabii.
bence izle öyle yorumla seveceksin eminimBen izlemem muhtemelen. Çekici gelmedi bana. @OzaN