Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

1x2. Bölüm

yine çok güzeldi , bu diziyi bulmamız iyi oldu ortalamanın üstü kaliteli dizi azdı bu son dönemler... özellikle gerilim açısından ihtiyacı karşılıyor yer yer heyecan doruktaydı :)
@OzaN @gundix123 bende emmayı sevdim sempatik kız ama burnundaki hortum olmasa daha çok seveceğim :)

dylan adlı büyük oğul norman la özkardeş değilmiş babaları farklıymış ama norma feci bir kadın ikisinide öteki tarafa bir şekilde yollamış:) aynı zamanda norma güzel bir kadın bu yüzden polislerden shelby nin kadını görünce dibi düştü! o adam artık soruşturma falan yapamaz, ölen şişko keith summers öldüğüyle kalacak gibi :)
dylan ın, annesini telefona fahişe diye kaydetmesi bunu gören norman ın dayanamayıp saldırdığı sahneler güzeldi ama dylan daha bunların başına çok iş açacak gibi ondan kurtulmaları zor olacak ?
kasabada norma kadar ilginç bir yer bradley in babası yanarak öldü shelby adlı polisin anlattığına göre zaten resmiyette çiftçilik yapan kasabalı gayrı resmi olarak köşe dönmüş vaziyette son sahnede gördükki ağaca asılıp yakılanlarıyla esrar tarlalarıyla uyuşturucusuyla bayağı renkli bir kasaba :)
emma ile norman ın esrar tarlası macerası kızın anlattığı çinli kız hikayesi olaya gizemde kattı ben buldukları küçük kulübeye tekrar gideceklerini tahmin ediyorum ,
ayrıca kistik fibroz u araştırdım berbat bir hastalıkmış emma nezdinde bu hastalığa yakalanan tüm hastalara büyük geçmiş olsun diyoruz :)

@vadikızı ikinci bölüm yorumunu bekliyoruz :)

@Harunnn60 nerelere kayboldu bu diziyi indirmişti izleyeceğini söylüyordu kendisinden haber alınamıyor üç dört gündür :)

Son düzenleme:
1x3

Vay vay vay, dizi iyice kendini aştı bence. Özellikle bölümün sonlarını nefessiz izledim. Son zamanlarda başka hiçbir şeyde bu kadar gerilmedim herhalde. (Sallıyor da olabilirim ama şu an aklıma gelmedi. :D)

Bizim tuhaf Norman kemeri tutmuş nedense tam Norma işleri yoluna soktu bir şekilde derken Norman başına fena işler açtı. Ayrıca Japon gibi gözüken o kız neyin nesiydi onu da anlayamadık. 😱

Norman'ın abisinin esrar tarlasıyla mı ilişkisi var bu bölüm ormanda ne yapıyorlardı onu anlamadım. (b)

Son olarak Emma bacımızı üzme Norman efendi. :(

Gönül rahatlığıyla:

9/10

@destere izledim süperdi gerilim doluydu valla ya dylan a sinir oldum
norman a güldüm gözündeki yaraya merdivenden düştüm deyince

@destere izledim süperdi gerilim doluydu valla ya dylan a sinir oldum
norman a güldüm gözündeki yaraya merdivenden düştüm deyince
dylan renkli bir karakter ama ben anne karakteri norma yı seviyorum dylan onun başına bela olacak gibi o açıdan bir an önce ölse mutlu olacağım:)
şerif yardımcısının annede gözü var gibi kadında masum sayılmaz pek bir civelek yaklaşıyor polisi görünce :))

dylan renkli bir karakter ama ben anne karakteri norma yı seviyorum dylan onun başına bela olacak gibi o açıdan bir an önce ölse mutlu olacağım:)
şerif yardımcısının annede gözü var gibi kadında masum sayılmaz pek bir civelek yaklaşıyor polisi görünce :))
aynen dylan bela olacak ya fena çocuk

1x3

Bence de oldukça iyi bir bölümdü. Bölüm normal giderken sonlara doğru gerilim baya arttı.

Polis adam şaşırttı öncelikle. Çinli kadınlarla bağlantısı varmış. Bu da ilk bölümün sonunda zincirlenen kadın olayını açıklıyor. Ben Norman'dır diye tahmin ediyordum, yanıldım.

Norman'ın olayı da baya değişmeye başladı. Annesiyle olan ya da hiç olmayan diyalogu dizi için farklılıktı.

Ya bir de dizide anlamlandıramadığım bir şey var bu kızlar neden bu kadar Norman'la ilgileniyor? :D Hani çok yakışıklı falan olsa neyse diyeceğim de öyle de değil. :D Dizinin bu kısmı bana pek gerçekçi gelmiyor açıkçası. :)

Puanım: 9/10

1x3

Bence de oldukça iyi bir bölümdü. Bölüm normal giderken sonlara doğru gerilim baya arttı.

Polis adam şaşırttı öncelikle. Çinli kadınlarla bağlantısı varmış. Bu da ilk bölümün sonunda zincirlenen kadın olayını açıklıyor. Ben Norman'dır diye tahmin ediyordum, yanıldım.

Norman'ın olayı da baya değişmeye başladı. Annesiyle olan ya da hiç olmayan diyalogu dizi için farklılıktı.

Ya bir de dizide anlamlandıramadığım bir şey var bu kızlar neden bu kadar Norman'la ilgileniyor? :D Hani çok yakışıklı falan olsa neyse diyeceğim de öyle de değil. :D Dizinin bu kısmı bana pek gerçekçi gelmiyor açıkçası. :)

Aynen ya ne buluyorlarsa artık. :D Bütün herkes onun gelmesini bekliyormuş sanki sırada. :D

1x3. bölüm

harikaydı özellikle sona doğru muhteşemdi ..

gerizekalı norman her olaydan anı parçası almak gibi bir huy edinmiş yalnız böyle berbat bir olaydan kemer saklamak için nasıl bir kafa yapısına sahip olmak lazım acaba :) çocuk annesine tecavüz edene ait kemeri saklıyor :) o ergen yüzünden annenin başı belaya girdi norman ın her işlediği hatayı örtbas etmek için kadın kaç polisle yatacak kimbilir :) shelby denen polis her türlü haltı yiyormuş norman la emma nın bahsettikleri kayıp kız hikayesindeki çinli kızlardan biri shelby nin mahzeninde zincirli ,öyle bir yerde bittiki sahne 4. bölüme geçmemek için kendimi zor tuttum .. dylan bu bölüm barda tanıştığı ethan la birlikte esrar tarlasında iş buldu günlüğüde 300 dolar mış süper para bence ayda 9000 dolar:) uyuşturucu işinde kıyısından köşesinden geçenin bile eline güzel para geçiyor :) dylan la norman arasındaki diyaloğ güzeldi dylan ı biraz daha aklı başında gördük bu bölüm ..

1x3

Vay vay vay, dizi iyice kendini aştı bence. Özellikle bölümün sonlarını nefessiz izledim. Son zamanlarda başka hiçbir şeyde bu kadar gerilmedim herhalde. (Sallıyor da olabilirim ama şu an aklıma gelmedi. :D)

Bizim tuhaf Norman kemeri tutmuş nedense tam Norma işleri yoluna soktu bir şekilde derken Norman başına fena işler açtı. Ayrıca Japon gibi gözüken o kız neyin nesiydi onu da anlayamadık. 😱

Norman'ın abisinin esrar tarlasıyla mı ilişkisi var bu bölüm ormanda ne yapıyorlardı onu anlamadım. (b)

Son olarak Emma bacımızı üzme Norman efendi. :(

Gönül rahatlığıyla:

9/10
nasıl anlamadın ozan :) shelby nin mahzeninde zincirli çinli kız büyük ihtimal emma nın bahsettiği gömülen çinli kızlardan sağ kalanıdır ? ayrıca dylan ın uyuşturucuyla işi yoktu zaten ama bir önceki bölüm barda tanıştığı ethan ın cüzdanındaki paraları görünce bu kasabada bu kadar para hangi işte kazanılıyor diye sormuştu , bu bölüm gördükki dylan ethan la birlikte esrar tarlasında bekçilik işine başlamış günlüğü 300 dolara :)

1x3

norman yakışıklı değilde gizemli duruyor yani kızlarda farklı olduğu için peşinde sanırım :)

Son düzenleme:
1x4

Yine harika bir bölümdü, dizi çok iyi gidiyor ya bu kadarını hiç beklemiyordum. :)
Abi için söylediğim sözleri geri alıyorum, o kadar da kötü değilmiş herhalde. :D Yalnız şu polisle ikisini bazen karıştırıyorum sanki aynı oyuncu oynuyormuşçasına benziyorlar birbirlerine. :D

Sarı kız da iyi de Emma bir başka iyi sanki ya. Norman da şanslı çocuk. Yalnız kızın gece arayıp Norman’ı çağırması falan baya saçma geldi. Ayrıca o sahnedeki diyaloglar da baya tırttı da neyse görmezden gelelim. :D (- Tuhaf olduğunu düşünmüyorum. – Teşekkürler :D)

Bölüm sonunda yine işler karıştı, bir sonraki bölümü merakla bekletiyorlar.
Yalnız şu Asyalı kızı gerçekten Norman uydurmuş olabilir mi diye de düşünmedim değil. Ayağındaki izler normal kaçarken de olmuş olabilir önemli bir kanıt sayılmaz.

9/10

@destere önceki bölüm:

Tamam Emma'nın bahsettiği şeylerle alakası var da o polisin öyle işlerde olduğundan hiç şüphelenmemiştim, adam düzgün birine benziyordu. :)

@OzaN polisin aslında o şekilde bir karakter oluşu diziye renk kattı bence tahmin etmediğimiz bir yerden daldı senarist olaya :) umarım norma ucuz kurtulur :)

1x4

Yine çok iyi bir bölümdü. :)

Polislerin Norma'yı enseleyeceği artık baya anlaşılmaya başlamıştı. Halılara ulaştılar sanırım. :)

Ben de Dylan'la ilgili söylediklerimi geri alıyorum şimdilik. :D

Bence Norman'ın gördükleri gerçekti. Polisin o gece evine birini girdiğini anladıktan sonra bodrumunu boşaltmaması saçma olurdu zaten. Yalnız adamın tam Norma içeriye bakarken arkadan geldiği sahnede baya korktum. :D

Norman'la kızın olayına girmeyeceğim. :D Çok basit ve çabuk oldu gerçekçi bulmadım. :)

Ben izlemem muhtemelen. Çekici gelmedi bana. :) @OzaN
İlk bölüm öylesine izleyecek kişi bulmak için tavsiye etmiştim ama dizi baya iyi gidiyor. Üçüncü bölümü izle beğenmezsen bırak zaten direkt ama beğenmeme ihtimalin baya zayıf. Karakterlerden nefret edersen o ayrı tabii. :):)

İlk bölüm öylesine izleyecek kişi bulmak için tavsiye etmiştim ama dizi baya iyi gidiyor. Üçüncü bölümü izle beğenmezsen bırak zaten direkt ama beğenmeme ihtimalin baya zayıf. Karakterlerden nefret edersen o ayrı tabii. :):)
adminim ben izliyorum bu gecede 3.bölümü izlcem ben çok beğendim

Ben izlemem muhtemelen. Çekici gelmedi bana. :) @OzaN
bence izle öyle yorumla seveceksin eminim

1x5

Yine harika bir bölümdü. En son sanırım Orphan Black’i keşfettiğimde benzer bir şey yaşamıştım. Dizinin her bölümü çok iyi gidiyor. Sürekli gizem, gerilim. Tam aradığım diziymiş de boşuna bekletiyormuşum kaç yıldır. :)

Anneyi hapisten çıkarmak için çok para vermediler mi ya? :)

Polis iyi iş yaptı. Orada baya gerildim ama çok kolay halletmedi mi ya? :D

Norman ve Emma'nın Asyalı kızı buluşu ve annenin de bunu görüşü dizinin yönünün nasıl etkileyecek bakalım?

9/10

Tepkiler bayağı iyi ama vaktim yok pek ve gerçekten benim ilgimi çekmemekte ısrarcı dizi. :D Keşke yarıyıl tatilinde izleme fırsatımız olsaydı. :( @OzaN @vadikızı