Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

1x8. bölüm

Bir önceki bölüme göre tempo ve heyecan düşük olsada yinede son sahneleriyle güzel bir bölümdü ...

emma nın tuvalette kızlara bradley le norman ın yattığına dair dedikodusu epey işe yaradı gibi emma sevimli kızda kendisine seçe seçe norman ergenini seçmiş seçim hatası var bu işte :)
norma ile norman ın psikoloğ görüşmesi bayağı ilginçti norma konuşmaktan oğluna pek sıra vermedi psikoloğda asıl sorunun anneden olduğunu çözmüş oldu :)
dylan la remo nun maceraları devam ediyor dylan işini sağlam yapanlardan
norma ile jake abernathy arasında geçen sahnelerde jake norma dan shelby e ait bişeyler istedi onun ne olduğunu çözemedim acaba evde shelby uyuşturucumu sakladı ne ayaktır belli olmadı orası?
son sahnede yatak odasında ölen polis shelby nin cesedi duruyordu bu işin altındada büyük ihtimal jake var ama cesedi oraya nasıl taşıdı orası belirsiz ?

1x9. bölüm

norma son çare olarak oteli satmayı düşünüyordu ama planları boşa gitti otel satılamıyor :) alıcı yok?
zaten norman da satışa karşıydı ,
şu kadın öğretmen watson, norman a yavşıyormu banamı öyle geldi :) çok yakın markaja alıyor ergeni :)
emma nın esrarlı kek yediği sahne güzeldi
sonunda jake abernathy adlı vatandaşın normandan ne istediğini çözmüş olduk , jake çinli kızlara karşılık öldürülen shelby den 150 bin dolar alacağı varmış adam parasının peşinde bakalım norman bu işin içinden nasıl kurtulacak

harika bir sezon finali bizi bekliyor

şerif bendede dürüst adam izlenimi uyandırdı ? ama birde insan şöyle düşünüyor bu dünyada karşılıksız iyilik yoktur? heleki iyilik yaptığı kadın norma kadar güzelse maddi beklentisi yoksa bile yaptığı iyiliğe karşılık norma ile yatma hayalleri kurmuş olabilir :))

anne norma ile oğul norman ın ikiside bence sağlam kafaya sahip değiller hatta norman ın psikolojisinide annesi bozmuş gibi duruyor ? çünkü norma oğluna karşı aşırı bir sevgi besliyor :) herşeyin aşırısı iyi değildir :)
7. bölümde nerdeyse bradley tehlikeye girecekti kafadan sakat norman ın kızı öldüreceğini sandım :)
Shelby'in çinli kadın ticareti yapması ve uyuşturucu dahil pis işlere bulaşmasının ortaya çıkması Romero'nun da başını yakabilirdi. Yoksa Norma da gözü yok. Üçüncü sezonda olursa tabii bilemeyiz. :)

1x8. bölüm

Bir önceki bölüme göre tempo ve heyecan düşük olsada yinede son sahneleriyle güzel bir bölümdü ...

emma nın tuvalette kızlara bradley le norman ın yattığına dair dedikodusu epey işe yaradı gibi emma sevimli kızda kendisine seçe seçe norman ergenini seçmiş seçim hatası var bu işte :)
norma ile norman ın psikoloğ görüşmesi bayağı ilginçti norma konuşmaktan oğluna pek sıra vermedi psikoloğda asıl sorunun anneden olduğunu çözmüş oldu :)
dylan la remo nun maceraları devam ediyor dylan işini sağlam yapanlardan
norma ile jake abernathy arasında geçen sahnelerde jake norma dan shelby e ait bişeyler istedi onun ne olduğunu çözemedim acaba evde shelby uyuşturucumu sakladı ne ayaktır belli olmadı orası?
son sahnede yatak odasında ölen polis shelby nin cesedi duruyordu bu işin altındada büyük ihtimal jake var ama cesedi oraya nasıl taşıdı orası belirsiz ?
Jake öldürmedi Shelby'i orayı karıştırmışsın, sadece 150 bin dolar parasını almaya geldi. :)

1x9. bölüm

norma son çare olarak oteli satmayı düşünüyordu ama planları boşa gitti otel satılamıyor :) alıcı yok?
zaten norman da satışa karşıydı ,
şu kadın öğretmen watson, norman a yavşıyormu banamı öyle geldi :) çok yakın markaja alıyor ergeni :)
emma nın esrarlı kek yediği sahne güzeldi
sonunda jake abernathy adlı vatandaşın normandan ne istediğini çözmüş olduk , jake çinli kızlara karşılık öldürülen shelby den 150 bin dolar alacağı varmış adam parasının peşinde bakalım norman bu işin içinden nasıl kurtulacak

harika bir sezon finali bizi bekliyor
Romero yardım eder bence. :)

Son düzenleme:
Shelby'in çinli kadın ticareti yapması ve uyuşturucu dahil pis işlere bulaşmasının ortaya çıkması Romero'nun da başını yakabilirdi. Yoksa Norma da gözü yok. Üçüncü sezonda olursa tabii bilemeyiz. :)

Jake öldürmedi Shelby'i orayı karıştırmışsın, sadece 150 bin dolar parasını almaya geldi. :)

Romero yardım eder bence. :)
hayır sen aynlış anlamışsın :) jake shelby i öldürdü demdimki zaten :)
ama jake in yakında ölmesi tek dileğimiz norma yı kötü sıkıştırıyor :) kafadan sıyrık olsada norma yı seviyorum :)

hayır sen aynlış anlamışsın :) jake shelby i öldürdü demdimki zaten :)
ama jake in yakında ölmesi tek dileğimiz norma yı kötü sıkıştırıyor :) kafadan sıyrık olsada norma yı seviyorum :)
Bir yerede yazmıştın Jake, Shelby'in cesetini yatağına taşımıştı diye. :)

Bir yerede yazmıştın Jake, Shelby'in cesetini yatağına taşımıştı diye. :)
evet onu ben yazdım yani shelby nin cesedini norma yı korkutmak amacıyla yatağa taşıyan kişi jake olabilir dedim :) ama shelby i öldüren in dylan olduğunu biliyoruz tabiki :)

harika bir kadın norma, zaten diziyi sevmemde ilk etken norma oldu :)

ikinci favorimde tüple dolaşan emma onun tüpünüde tipinide seviyorum :)
Sezon finalinde Norma ve Watson olayında çok şaşırcaksın ama neler yaşandığını ikinci sezonda göreceksin. Spoiler yok. :)

bende bugün yine 3 bölüm arka arkaya izlicem
dün 7 ye kadar izledm ben gece izliyorum
zaten 10. bölüm sezon finali demekki bu gece sende ilk sezonu bitirirsin , süper olur yarın ikinci sezona başlarız :)

@OzaN teklemeye başladı :) oysa iki gün önce günde iki bölüm izleyelim teklifi getirmişti :)) @gundix123 istikrarlı geliyor bize yetişecektir :)

zaten 10. bölüm sezon finali demekki bu gece sende ilk sezonu bitirirsin , süper olur yarın ikinci sezona başlarız :)

@OzaN teklemeye başladı :) oysa iki gün önce günde iki bölüm izleyelim teklifi getirmişti :)) @gundix123 istikrarlı geliyor bize yetişecektir :)
aynen başlarız 2.sezona 3.sezon ne zaman başlayacak peki
inşallah onlardan haber bekliyoruz

1x7

Önceki bölümlerde doruk noktaya çıkan tempo biraz azaldı ama hala çok iyi tabii. :)

Motele gelen adam baya gizemli birine benziyor. Neyin peşinde anlamadım. (b)

Emma gibi kızı üzen Norman efendiye iyi oldu Bradley tarafından terslenmek. :):) Yalnız Dylan neden Bradley'ye tuhaf baktı anlamadım. :)

8/10

O teklifi geri çektim ben ama sen yine gaza basmışsın maşallah. :):) Her gün ikişer ikişer dizi geliyor, sade bugünlük iki bölüm izleyeceğim ama sonrası çok zor...

1x7

Önceki bölümlerde doruk noktaya çıkan tempo biraz azaldı ama hala çok iyi tabii. :)

Motele gelen adam baya gizemli birine benziyor. Neyin peşinde anlamadım. (b)

Emma gibi kızı üzen Norman efendiye iyi oldu Bradley tarafından terslenmek. :):) Yalnız Dylan neden Bradley'ye tuhaf baktı anlamadım. :)

8/10

O teklifi geri çektim ben ama sen yine gaza basmışsın maşallah. :):) Her gün ikişer ikişer dizi geliyor, sade bugünlük iki bölüm izleyeceğim ama sonrası çok zor...
Shelby'den kalan paranın peşinde. :) Dylan ve Bradley arasında bişey olmayacak. Dylan ona yardımcı olacak. :) (Önemli bir spoiler yok)

Shelby'den kalan paranın peşinde. :) Dylan ve Bradley arasında bişey olmayacak. Dylan ona yardımcı olacak. :) (Önemli bir spoiler yok)
o bradley beni sinir etti zaten normanla oldu sonra duygularım
yok norman inşallah emma ya aşık olur bu arada dylan beni şaşırttı
kötü karakter sanıyordum ama iyi çıktı sevindim ben ya