Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

o bradley beni sinir etti zaten normanla oldu sonra duygularım
yok norman inşallah emma ya aşık olur bu arada dylan beni şaşırttı
kötü karakter sanıyordum ama iyi çıktı sevindim ben ya
Romero ve Dylan iyidir. Özellikle Dylan'ın duğumundan itibaren başına gelenleri öğrenince daha çok onu anlayıp seveceksiniz. Ben baştan Dylan Norma'dan nefret ediyor sanıyordum ama asıl Norma oğlundan tiksiniyor onunda sebebini öğreneceksiniz. :)

Senin bu konuda yazdıklarını okumayacağım bundan sonra, keşke sen de bizle izleseydin, böyle hiç olmadı. :(
Çok önemli olaylar olacak ben hiçbir şey paylaşmadım, ilerleyen bölümler çok müthiş. :)

Romero ve Dylan iyidir. Özellikle Dylan'ın duğumundan itibaren başına gelenleri öğrenince daha çok onu anlayıp seveceksiniz. Ben baştan Dylan Norma'dan nefret ediyor sanıyordum ama asıl Norma oğlundan tiksiniyor onunda sebebini öğreneceksiniz. :)

Çok önemli olaylar olacak ben hiçbir şey paylaşmadım, ilerleyen bölümler çok müthiş. :)
romero kötü çıkmasın ama bende öyle sanıyordum telefonda
bile fahişe diye kayıtlı norma niye nefret ediyor merak ediyorum zaten
norma dylan ın annesi değil demi yanlış anlamadım ben

Nasıl annesi olmadığı sanmıştın? Bir başkasının evinde nasıl yaşayacaktı? :)
yani karıştırmışım sana sorarken öyle sormayacaktım aslında
norma dylan ın annesi demi diyecektim tamamen karıştırmışım arka
arkaya 3 bölüm izleyince kafa karışıyor sanırım:(

1x10. Bölüm SEZON FİNALİ

Harikaydı herşeyiyle ..

150 bin dolar şerif romeroda imiş , norma nın panikleyerek romerodan yardım isteyişi romeronun soğukkanlı bir şekilde ben hallederim demesi kadını sakinleştiremedi çünkü hallederimde nasıl halledece kim olsa rahat etmez :) jake norma yı ve çocuklarını öldürmekle tehtit ediyor şerif hallederiz diyor :))
neyse norma nın bu panik işine yaradı dylan dan silah eğitimi almış oldu :)
son sahnede çantadaki 150 bin doları jake e getiren şerifi nerdeyse işbirlikçi sandım dedim bir düzgün adam çıkmadı daha ben bunu düşünüyordumki şerif romero, jake i öldürerek norma yı dolayısıyla bizi mutlu etti :)
asıl şok olay sona doğru norman cephesinde gelişti zaten o öğretmen watson norman a fazla mayışıyordu gidip karşısında soyunmaya başlayınca norman ın yine kayışı koparmasına sebep oldu :)) norman öğretmeni halletmiş ve ne halt yediğini bilmez vaziyette annesinin kollarına koştu masum çocuklar gibi :))
anne norma nın geçmişide rezaletmiş bunuda öğrendik zamanında abisi tarafından tecavüze uğramış böyle travmalar yaşayan çocukların geleceğide parlak olmuyormuş demekki, hem kendi psikolojisi hemde çocuklarının psikolojisi dağılmış vaziyette ?
@OzaN @gundix123 @sürgünüm @vadikızı @Harunnn60

1x10. Bölüm SEZON FİNALİ

Harikaydı herşeyiyle ..

150 bin dolar şerif romeroda imiş , norma nın panikleyerek romerodan yardım isteyişi romeronun soğukkanlı bir şekilde ben hallederim demesi kadını sakinleştiremedi çünkü hallederimde nasıl halledece kim olsa rahat etmez :) jake norma yı ve çocuklarını öldürmekle tehtit ediyor şerif hallederiz diyor :))
neyse norma nın bu panik işine yaradı dylan dan silah eğitimi almış oldu :)
son sahnede çantadaki 150 bin doları jake e getiren şerifi nerdeyse işbirlikçi sandım dedim bir düzgün adam çıkmadı daha ben bunu düşünüyordumki şerif romero, jake i öldürerek norma yı dolayısıyla bizi mutlu etti :)
asıl şok olay sona doğru norman cephesinde gelişti zaten o öğretmen watson norman a fazla mayışıyordu gidip karşısında soyunmaya başlayınca norman ın yine kayışı koparmasına sebep oldu :)) norman öğretmeni halletmiş ve ne halt yediğini bilmez vaziyette annesinin kollarına koştu masum çocuklar gibi :))
anne norma nın geçmişide rezaletmiş bunuda öğrendik zamanında abisi tarafından tecavüze uğramış böyle travmalar yaşayan çocukların geleceğide parlak olmuyormuş demekki, hem kendi psikolojisi hemde çocuklarının psikolojisi dağılmış vaziyette ?
@OzaN @gundix123 @sürgünüm @vadikızı @Harunnn60
Dylan ensest ilişki kurbanıymış meğer. Biz baştan annesinden nefret ettiğini sanıyorduk asıl annesi onu hep bu yüzden kendisinden uzak tutmuş. :X

1x8

Bölüm geneli durgun gibi olsa da çok tövbe estağfurullahlık bir sonu vardı. :D

Moteldeki gizemli adam yaptı herhalde o işi. O adamın çok ilginç bir tipi var, aslında sevilesi de bir yanı var. Keşke iyi biri çıksa da sevsek ama zor. :D

Emma'nın babası da iyi adammış. :)

8/10

1x9

Yine dizi geneline göre hafif durgun olsa da sonu iyiydi.

Jack midir nedir o adamın oradan çıkabileceğini tahmin etsem de bir anda görünce baya korktuğumu itiraf etmeliyim. :D

Kafası güzel Emma çok sevimliydi yine. :D

Öğretmenin Norman'a aşırı ilgisi bana da tuhaf geliyor, ama yoktur herhalde ya zeki ve farklı bir çocuk sonuçta, ilgisini çekiyordur sadece. :):)

Bradley ve Dylan'lı kısımları pek sevmedim...

Taşınma işinin olmayacağı da çok belli. Taşınırlarsa dizi biter. :D

8/10

@destere
son üç bölümüde izledim süperdi çok beğendim yine
norman gittikçe kötüye gidiyor şimdide öğretmenini öldürdü bu arada
yanlış anlamadıysam dylan norma nın abisindenmi olmuş düzeltin beni
şok oldum abim deyince ya

@destere
son üç bölümüde izledim süperdi çok beğendim yine
norman gittikçe kötüye gidiyor şimdide öğretmenini öldürdü bu arada
yanlış anlamadıysam dylan norma nın abisindenmi olmuş düzeltin beni
şok oldum abim deyince ya
öyle bir ihtimal var abisi tarafından tecavüze uğradığını anlattı ama dylan ın babasının abisi olduğunu söylemedi ama öyle olma ihtimalide var ilerleyen bölümlerde daha net anlayabiliriz onu
norma ın öğretmeni öldürmesi kötü oldu annesi norman ın her açığını kapatıyordu bu sefer bu cinayeti nasıl örtbas edecek onu merak etmeye başladım :)

öyle bir ihtimal var abisi tarafından tecavüze uğradığını anlattı ama dylan ın babasının abisi olduğunu söylemedi ama öyle olma ihtimalide var ilerleyen bölümlerde daha net anlayabiliriz onu
norma ın öğretmeni öldürmesi kötü oldu annesi norman ın her açığını kapatıyordu bu sefer bu cinayeti nasıl örtbas edecek onu merak etmeye başladım :)
dylanın babası kim anlamadık tecavüz falan diyince olabilrmi dedim
aynen kötü oldu norman hatırlamayacakta şimdi bende merak ediyorum

1x10 (Sezon Finali)

Sezona yakışır nitelikte iyi bir final oldu. :)

Jake (ya da her neyse?) ve Romero'nun sahnesi güzeldi.

Asıl bomba son sahnedeydi. Öğretmenin kapıyı kapamadan giyinmesi çok saçmaydı, yine de Norman'ın öldürmesi daha da saçmaydı. Tabii psikopatta mantık aramak doğru değil. :):)

9/10

1x10 (Sezon Finali)

Sezona yakışır nitelikte iyi bir final oldu. :)

Jake (ya da her neyse?) ve Romero'nun sahnesi güzeldi.

Asıl bomba son sahnedeydi. Öğretmenin kapıyı kapamadan giyinmesi çok saçmaydı, yine de Norman'ın öldürmesi daha da saçmaydı. Tabii psikopatta mantık aramak doğru değil. :):)

9/10
aynen çok güzel sezon finaliydi bende beğendim yalnız
norman a üzülüyorum gittikçe kötü oluyor çocuk ya evet öğretmen
sahnesine bende kızdım ya

2x1

Bölümün son 5 dakikası haricinde baya durgundu. Bu sezon acaba geçen sezonun altında mı kalacak diye düşünürken sonda bombayı patlattılar. :)

Norman meğer bizim gördüğümüz kadarını hatırlıyormuş. O olayı anlattığı sahneler güzeldi.

Bradley görmeyeli daha da güzelleşmiş gibi. :D Onun sahneleri sıkıcıydı bölümde ama en sonda adamı vurarak iyi yaptı. Şimdi Norman da dahil olacak bakalım neler olacak. :)

8/10

1x8, 1x9, 1x10 (Sezon Finali)

Bölümleri aslında salı akşamı izlemiştim ama yazmak şimdiye kısmetmiş. :D

8 ve 9. bölümler durgundu ama sezon finali güzeldi.

8. bölümün sonu ürkütücüydü. Gözlüklü adam gerçekten de psikopatmış. :D

Romero ilginç bir karakter ama dizide adamakıllı sevebileceğim bir karakter çıktı nihayet. Emma'yı saymazsak tabii. Sezon finalinin sonlarına doğru adamı öldürmesi ve parayı denize atması takdire şayandı. :D

Bölümün sonunda daha ciddi bir olayın geçeceğini düşünüyordum. Nitekim yanılmadım ama Norman'ın hocasını öldürmesi sürpriz oldu. Ama olayların gelişimi saçma geldi bana da. :D Cinayet suçu da yüksek ihtimal kadının telefonda kavga ettiği adama kalacaktır. :)

Puanım: 8.5/10

Son düzenleme:
2x8, 2x9, 2x10 (Sezon Finali)

Bölümleri aslında salı akşamı izlemiştim ama yazmak şimdiye kısmetmiş. :D

8 ve 9. bölümler durgundu ama sezon finali güzeldi.

8. bölümün sonu ürkütücüydü. Gözlüklü adam gerçekten de psikopatmış. :D

Romero ilginç bir karakter ama dizide adamakıllı sevebileceğim bir karakter çıktı nihayet. Emma'yı saymazsak tabii. Sezon finalinin sonlarına doğru adamı öldürmesi ve parayı denize atması takdire şayandı. :D

Bölümün sonunda daha ciddi bir olayın geçeceğini düşünüyordum. Nitekim yanılmadım ama Norman'ın hocasını öldürmesi sürpriz oldu. Ama olayların gelişimi saçma geldi bana da. :D Cinayet suçu da yüksek ihtimal kadının telefonda kavga ettiği adama kalacaktır. :)

Puanım: 8.5/10
Bir an gaza basıp ikinci sezonu gerçekten bitirdin sandım. :D