oysa biz aradığımız herşeyi bulduk dizide norma bates rolündeki kadın bir harika heyecan desen şu an izlediğim bir çok diziyi cebinden çıkarır mesela better call saul mu bu dizimi deseler rahatça bu dizi derim çünkü better call saul severek izlememe rağmen hala aradığım breaking bad kalitesini bulamadım the sopranos içinde zaten yorum yapmayayım hiç sevmediğim ilk üç bölümünden sonra devam edemediğim bir dizidirSanırım ilk sezonun sezon finalinde ya da sezon finalinden bir bölüm önce bırakmıştım. Hani gözlüklü psikopat adam musallat oluyordu o bölümler. Çünkü beklediğim şeyi bulamadım. Korku desen değil. Gerilim pek yok. Kurgu mükemmel değil. Gizem pek başarılı değil. Müziğin varlığı ile yokluğu aynı. Oyunculuk biraz iyi özellikle Norma Bates yani anne çok iyi. Norman da bizim Walter Junior 'a benziyor abisi de tip olarak Jesse Pinkman i andırıyor.
Sonuç olarak diziye devam etmek için faydalı bir sebep göremiyorum. Önümde Oz, Six Feet Under, The Sopranos, Better Call Saul gibi henüz izlemediğim diziler dururken biraz zor.
Genel ortalamam 6.8/10
ama bir oz veya bir six feet under ı hala izlememişsen önce onları izle derim sonra boş bir zamanında bates motele tekrar dönersin