Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

Sanırım ilk sezonun sezon finalinde ya da sezon finalinden bir bölüm önce bırakmıştım. Hani gözlüklü psikopat adam musallat oluyordu o bölümler. Çünkü beklediğim şeyi bulamadım. Korku desen değil. Gerilim pek yok. Kurgu mükemmel değil. Gizem pek başarılı değil. Müziğin varlığı ile yokluğu aynı. Oyunculuk biraz iyi özellikle Norma Bates yani anne çok iyi. Norman da bizim Walter Junior 'a benziyor :) abisi de tip olarak Jesse Pinkman i andırıyor.

Sonuç olarak diziye devam etmek için faydalı bir sebep göremiyorum. Önümde Oz, Six Feet Under, The Sopranos, Better Call Saul gibi henüz izlemediğim diziler dururken biraz zor. :)

Genel ortalamam 6.8/10
oysa biz aradığımız herşeyi bulduk dizide:) norma bates rolündeki kadın bir harika heyecan desen şu an izlediğim bir çok diziyi cebinden çıkarır mesela better call saul mu bu dizimi deseler rahatça bu dizi derim çünkü better call saul severek izlememe rağmen hala aradığım breaking bad kalitesini bulamadım :) the sopranos içinde zaten yorum yapmayayım hiç sevmediğim ilk üç bölümünden sonra devam edemediğim bir dizidir :)

ama bir oz veya bir six feet under ı hala izlememişsen önce onları izle derim sonra boş bir zamanında bates motele tekrar dönersin :)

Bu dizide en çok dikkatimi çeken şey, Norman 'ın lisesinde sadece edebiyat dersi olması? Sürekli edebiyat hocasını gördük.
oysa biz aradığımız herşeyi bulduk dizide:) norma bates rolündeki kadın bir harika heyecan desen şu an izlediğim bir çok diziyi cebinden çıkarır mesela better call saul mu bu dizimi deseler rahatça bu dizi derim çünkü better call saul severek izlememe rağmen hala aradığım breaking bad kalitesini bulamadım :) the sopranos içinde zaten yorum yapmayayım hiç sevmediğim ilk üç bölümünden sonra devam edemediğim bir dizidir :)

ama bir oz veya bir six feet under ı hala izlememişsen önce onları izle derim sonra boş bir zamanında bates motele tekrar dönersin :)

:)

Ne oldu öyle alıntılama işini bi beceremedim gitti.. :)

Bu dizide en çok dikkatimi çeken şey, Norman 'ın lisesinde sadece edebiyat dersi olması? Sürekli edebiyat hocasını gördük.

:)
işte ilk sezon finalini izlemediğin için bu soruyu soruyorsun ? :) ilk sezon finalini izleseydin neden edebiyat öğretmeni devamlı gösterilmiş diye eminim sormazdın :) sezon finalini izle ben spoi vermeyeyim :)

Yakın zamanda izleyebilirim, zaten bu dizi Hitchcock 'un Psycho' sunun yıllar öncesini anlatıyor sanırsam. Umarım dizinin finali filmin finali gibi korkunç olmaz, hey gidi Norma hey.. :) @destere
aynen öyle hey gidi norma :)

vera farmiga kadar güzel ve özel bir kadının bir gün gelip sandalyede oturup iskelete dönüşeceğini norman ın oyuncağı olacağını hayal bile edemiyorum :))

2x2

Dizinin şu ana kadarki en zayıf bölümüydü. Yine de belli bir seviyenin üstünde tabii. :) İlerleyen bölümlerde sezona iyi bir konu bulunur umarım. :)

@destere beğenmiş ama müzikalle ilgili kısımlar bana sıkıcı geldi.

Dylan gerçekten iyi çocuk, ilk başta boşuna ön yargıyla yaklaşmışız. :)

Heyecan, gerilim falan çok azaldı ama sondaki Norma'nın abisi hareket katabilir belki, bekleyip göreceğiz. :)

Emma'ya da iki bölümdür süs muammelesi yapıp çok az gösteriyorlar zaten. :(

Bradley gitti ama geri gelecektir. :)

7+ /10

2x3

Dizinin kötü bölümü yok ama bu sezon bence gerilimde ciddi bir düşüş var. Geçen sezon neredeyse her bölümde geren, heyecanlandıran bir şeyler oluyordu. Bu sezon epey düz gidiyor umarım hareket artar. :)

Sarhoş Emma'yı yine gördük, güzeldi. :D

Bradley'nin yerini dolduracak bir kız buldu yine Norman...

Norma'nın abisi de pek heyecan katamayacak gibi. Pek bir şey çıkmaz oradan bence ama bakalım...

8- /10

2x3

Dizinin kötü bölümü yok ama bu sezon bence gerilimde ciddi bir düşüş var. Geçen sezon neredeyse her bölümde geren, heyecanlandıran bir şeyler oluyordu. Bu sezon epey düz gidiyor umarım hareket artar. :)

Sarhoş Emma'yı yine gördük, güzeldi. :D

Bradley'nin yerini dolduracak bir kız buldu yine Norman...

Norma'nın abisi de pek heyecan katamayacak gibi. Pek bir şey çıkmaz oradan bence ama bakalım...

8- /10
Norman'ın abisi büyük tradeji. :)

2x4

İlk sezonu aratmaya devam ediyor ama iyiydi yine. :)

Emma'nın başka biriyle olması pek hoşuma gitmedi. O çocuğu da pek gözüm tutmadı zaten ama Norman'dan hiç umut olmayınca böyle bir şey kaçınılmazdı. Umarım üzmezler Emma'yı. :):)

Dylan'ın tepkisi büyük oldu, zor bir durum cidden onunki...

Norman iyice psikopata bağladı. Kendisini Norma sanıyor. :D O sahneler bölümün en iyi kısmıydı. :):)

8 /10

2x3. Bölüm

güzel bir bölümdü .. her zamanki gibi sonu heyecanlı ve muhteşemdi..

norma christin adlı yeni arkadaşının kardeşiyle sohbet ediyor ilerde bir gönül ilişkisi ortaya çıkabilir
norma nın ağabeyi caleb başa bela oldu birde dylan kafasızlık yapıp para kaptırdı adama son sahnede norma dylan a caleb in babası olduğunu söyledi o sahnede nirman ın dylan ı yere yıkmış olması ilginçti ergende deli kuvveti var :) emma kekçi oğlanla yakınlaştı norman da cody adlı hipi kızla yakınlaştı ilerleyen bölümlerde yeni gelişmeler bekliyoruz :)

2x1

House of Cards bittiğine göre artık Bates Motel'a dönebilirim. :D Genel olarak durgundu ama yine de güzel başladı sezon. :)

Norma'yı canlandıran bayan oyuncu gerçekten çok iyi oynuyor rolünü. :) Belediyemeclisindeki toplantı sahnesi güzeldi.

Bradley bu sezon daha etkin olacak sanırım önceki sezona göre. Yalnız Dylan'ın, Bradley'in babası hakkında bildiği şeyleri söylemesi mantıksız bir hareketti. Kız akıl hastanesinden yeni çıkmış, her an her şeyi yapabilecek durumda. :D

Norman bu sezon biraz daha tuhaf geldi. Önceki sezon daha normaldi sanki. :)

Puanım: 8/10

2x4. bölüm

ilk 20 dakika sıkıcıydı sonrası harikaydı :)

norman annesine çok fazla yaklaşıyor haddinden fazla hemde? annesinin söylediklerindende acayip etkileniyor hatta son sahnede caleb e bıçak çekerken annesiyle aynı karaktere büründü veledin sonu pek parlak değil gibi :)
dylan a üzüldüm gerçekten dünyada içinde olunabilecek en berbat en rezil durumu yaşıyor hemde günahı yokken ?
zane denen deyyus şerif romero nun evini yakarak fazla kaşındı bundan sonraki bölümler zane in fazla yaşayacağını sanmıyorum romero taktımı feci takacak gibi :)
christy nin norma yı davet ettiği kısımlar sıkıcıydı ..

2x2

Genel olarak fena değildi bölüm. Aslında dün akşam izlemiştim ama internet gittiği için yorumu yazamamıştım. O yüzden aklımda şimdi pek bir şey kalmadı. :D

Geçen bölüm Bradley'i bu sezon sanırım daha çok göreceğiz demiştim ama kız daha sezonun 2. bölümünde ortalıktan çekildi. :D Kızın kaçması için de o kadar para veren Norman'a da bir şey diyemiyorum maalesef. :D

Puanım: 8/10

2x5. bölüm

harikaydı bir önceki bölüme göre çok daha iyiydi :)
pistol sincaplarını korumak lazım :))

norma ile şerif romero yu birbirlerine yakıştırıyorum yara temizlemek bahanesiyle bayağı yakınlaştılar umarım aralarında güzel bir ilişki başlar zaten kasabada doğru dürüst başka adamda yok :)
norma nın nick le ortaklığı hemen meyvesini verdi meclis üyesi lee araba kazasında devre dışı bırakıldı ..
norman ağaç evde cody e cody :)) neyse normanlı kısımlar bu bölüm boştu :)
dylan birazda psikolojik olsa gerek zane i kurtarmak için bayağı cesur hamlelere girişti heleki arabanın önüne geçip kurşun saydırmak için ya hayattan bıkmak lazım yada kafayı sıyırmak lazım sanırım dylan ikisinide yaşıyor şu an :) iyileşir iyileşmez karşısında zane güzel kızkardeşini görmesi ise şansı oldu :)
emma başka bir alemde o da kekçi oğlanla oynaşmaya başladı zaten norma dan ilk ilişki üzerine ders aldıktan sonra kızdan böyle bir hamle bekliyordum :) romeronun zane i dövdüğü sahnede süperdi :)

5'i izledim birazdan yorumu da yazarım. 6'yı zaman yettirirsem izlerim bugün.

Yarın 7-8, diğer gün 9-10 izlesek Cuma'ya kadar yetişiriz. :):)
ben önce davrandım :))

netimde sorun vardı ben 2.sezona başlayamadım ya
hafta sonu yetişirsin bize :)

Son düzenleme: