Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

2x5

İlk sezonu bir daha bulamayacağız anlaşılan, o beklentiyi kestim ama ilk sezondan bağımsız bakarsak iyi gidiyor. :)

Romero & Norman arası bir şeyler olacak herhalde. İtirazımız yok. :)

Dylan bir an terminatöre bağlayacak sandım ama soluğu hastanede aldı. Bakalım o kadın neyin nesi çıkacak...

Cody'nin ailevi sorunları falan var belki ama Norma'ya o kadar kötü davranmasına sebep olmamalı. Gül gibi Emma varken sen git Cody peşinde koştur ey Norman efendi. :(

8 /10

2x6. Bölüm

yine çok güzeldi
norman a hak veriyorum artık, çok üstüne gidiyorlar norman ne yapsın :))

norman cody , emma ve gunner ın ırmak keyfi iyiydi taa ki emma suya atlayana kadar emma suya atlayınca norman ın sigortalar attı :) norman da koruma içgüdüsü var sevdiklerini koruma duygusu ön plana girince ergenin şaftı kayıyor :) orda emma yı annesi kadar yakın görmeside ilginç hatta arada bir kendini kaybettiğini emma annesine söylediği halde emma dan hesap sormayıp cody e gidip hesap sormasıda ilginç :) emmayı annesi kadar aileden biri gibi kabul ediyor ama sevgilisi olarak düşünemiyor :) norma nın belediye meclisi üyeliğine seçilmeside ilginçti belediye meclisine seçilmek için öğrendiği bilgiler işe yaramadı torpili sağlam olunca direk kabul ettiler bu torpillerden biride ilerde başına bela olacak olan nick ford adlı mafya bozuntusu :)
dylan ın keyfi yerinde manken gibi patron buldu beleşe yiyip içiyor patronuyla sevişip gününü gün ediyor bu arada zane in arkasındaki asıl yönetici konumuna getirildi ..
son sahnede yine norman damgasını vurdu diyorum bu ergen in sevdiği kişileri koruma içgüdüsü gelişmiş sevdiklerine saldırı olunca norman kendini kaybediyor cody nin babasına bir abandı ihtiyar kendini iki seksen merdiven dibinde buldu ama haketmişti ölsede sorun olmamalı bence :))

2x5

İlk sezonu bir daha bulamayacağız anlaşılan, o beklentiyi kestim ama ilk sezondan bağımsız bakarsak iyi gidiyor. :)

Romero & Norman arası bir şeyler olacak herhalde. İtirazımız yok. :)

Dylan bir an terminatöre bağlayacak sandım ama soluğu hastanede aldı. Bakalım o kadın neyin nesi çıkacak...

Cody'nin ailevi sorunları falan var belki ama Norma'ya o kadar kötü davranmasına sebep olmamalı. Gül gibi Emma varken sen git Cody peşinde koştur ey Norman efendi. :(

8 /10
ben şu christy ile kardeşi george un sahnelerini sevmiyorum onun haricinde çok güzel gidiyor dizi :))

2x5. bölüm

harikaydı bir önceki bölüme göre çok daha iyiydi :)
pistol sincaplarını korumak lazım :))

norma ile şerif romero yu birbirlerine yakıştırıyorum yara temizlemek bahanesiyle bayağı yakınlaştılar umarım aralarında güzel bir ilişki başlar zaten kasabada doğru dürüst başka adamda yok :)
norma nın nick le ortaklığı hemen meyvesini verdi meclis üyesi lee araba kazasında devre dışı bırakıldı ..
norman ağaç evde cody e cody :)) neyse normanlı kısımlar bu bölüm boştu :)
dylan birazda psikolojik olsa gerek zane i kurtarmak için bayağı cesur hamlelere girişti heleki arabanın önüne geçip kurşun saydırmak için ya hayattan bıkmak lazım yada kafayı sıyırmak lazım sanırım dylan ikisinide yaşıyor şu an :) iyileşir iyileşmez karşısında zane güzel kızkardeşini görmesi ise şansı oldu :)
emma başka bir alemde o da kekçi oğlanla oynaşmaya başladı zaten norma dan ilk ilişki üzerine ders aldıktan sonra kızdan böyle bir hamle bekliyordum :) romeronun zane i dövdüğü sahnede süperdi :)

ben önce davrandım :))

hafta sonu yetişirsin bize :)
inşallah ya netimdeki sorun halloldu tekrar gitmese size yetişecem

2x7. Bölüm

norma nın gerzek oğlu için çırpınışlarını görünce üzülüyorum kadına :)

norman kurtuldu yine soruşturma kaza olarak kayda geçince norman ergeni sıyırdı bu işten yalnız kıl polis lin çok fazla kurcaladı işi norman ın dna örneğini bayan watson da bulunan spermlerle karşılaştırınca norman a ait olduğu ortaya çıkmış oldu
nasıl oldu peki norman o kadınla yatmadıki acaba kadını öldürmeden önce tecavüzmü etti noldu orda durumlar karışık :)
dylan cephesindede işler kötü gibi zane dangalağını zaptetmekle görevlendirilmişti ama zane in duracağı yok son sahnede baskın sırasında birde dylan ı yaralı halde orda bırakırlarsa tüm suç onun üstünde kalacak ?jodi morgan adlı patroniçenin huyunu herkes biliyormuş :) dylan la yattığını remoda biliyor zane de, kadın yardımcılarını affetmiyor demekki illaki yatağa atacak :)

2x8. Bölüm

yine çok güzeldi

norman ın annesine, mum yerine mother diye hitap etmesi ilginç geldi bana ama şimdi yazmak kısmet oldu hep aklımda söyleyecektim unutuyordum ergen velet, mum ını dinlemedi sonunda bataklığa saplanacak gibi.. annesi epey peşinde dolaştı velet annesine yüz vermeyince kadın sinirinden gidip george beygiriyle yattı :)
şerif romero da sanırım norma ya aşık kadına aşık olduğu için norman ın öğretmen blair watson da çıkan sperm örneklerini dikkate almadı hatta lin adlı kıl polise öyle bir fırça çektiki görev aşkına yanıp tutuşan lin de artık bu delili ortaya çıkarma cesareti gösteremeyecektir :)
dylan cephesinde işler bayağı karıştı gibi ordada dylan zane in ablası jodi ninde rızasıyla zane i öldürecek gibi.. zaten nick ford da dylan a zane i öldürmesi gerektiğini aksi halde ailesinin başına kötü şeyler geleceğini söyledi sanırım son sahnede norman ı bayıltan adam nick ford un adamıydı ? ..

2x6

Çoğu sahnesi sıkıcıydı ama birkaç sahnesi öyle iyiydi ki bölümü kurtarmaya yetti. :)

İyi olan sahneler elbette Emma'lı sahnelerdi. :) Norman'ın Emma'yı koruması hoştu. Sonda da bu kez Cody'yi koruyacağım derken öldürdüğü kişilere bir yenisini daha ekledi. :) Sanırım hareket katacak bu son. :)

Bunun dışında Norma kent konseyine mi girmeye çalışıyor ne yapıyor o sahneler aşırı sıkıcı. Replikleri okuyasım bile gelmiyor...

Dylan'ın da sahneleri aşırı sıkıcı. İlk bölümden o kadınla o seviyeye gelmeleri de saçma.

8- /10

2x6

Çoğu sahnesi sıkıcıydı ama birkaç sahnesi öyle iyiydi ki bölümü kurtarmaya yetti. :)

İyi olan sahneler elbette Emma'lı sahnelerdi. :) Norman'ın Emma'yı koruması hoştu. Sonda da bu kez Cody'yi koruyacağım derken öldürdüğü kişilere bir yenisini daha ekledi. :) Sanırım hareket katacak bu son. :)

Bunun dışında Norma kent konseyine mi girmeye çalışıyor ne yapıyor o sahneler aşırı sıkıcı. Replikleri okuyasım bile gelmiyor...

Dylan'ın da sahneleri aşırı sıkıcı. İlk bölümden o kadınla o seviyeye gelmeleri de saçma.

8- /10
aslında biz çok şey bekliyoruz diziden bu beklentiyide dizinin kendisi yarattı ? ilk başta başlarken bu kadar zevkle seyredeceğim aklıma gelmemişti en sıkıcı dediğim bölüm bile su gibi akıyor o benim için yeterli zaten :)

@destere
akşam 2 bölüm sabah 2 bölüm izledim çok beğendim
tahmin ettiğim gibi dylan norma nın abisinin oğlu çıktı bu arada norman
iyicene kötü olmaya başladı

@destere
akşam 2 bölüm sabah 2 bölüm izledim çok beğendim
tahmin ettiğim gibi dylan norma nın abisinin oğlu çıktı bu arada norman
iyicene kötü olmaya başladı
ben dylan ın abisinden olabileceğini sanmıyordum ama öyleymiş gerçekten ? ama çok rezil bir durum dylan ın psikolojisi alt üst oldu ...

2x7

Bölüm iyi başladı da sonları çok sıkıcıydı. Dylan'lı kısımlar tamamen gereksiz. Sadece o kısımları çıkarıp yerine bir şey eklemesek bile dizinin puanı 0.5 artacak. :)

Tam da bu bölümü izlerken düşünüyordum öğretmen olayı unutuldu yakında tekrar hortlar diye ki bölümün sonunda hortladı. :)

Cody de gitti, geri gelmese de olur. Bradley geri gelir birkaç bölüme. :):)

@destere sperm demedi numune dedi yanlış anlamadıysam. Zaten tecavüz olduğundan bahsedilmemişti hiç. Çeviri hatası olabilir, bilmiyorum belki ben kaçırmışımdır. :):)

7+ /10

2x7

Bölüm iyi başladı da sonları çok sıkıcıydı. Dylan'lı kısımlar tamamen gereksiz. Sadece o kısımları çıkarıp yerine bir şey eklemesek bile dizinin puanı 0.5 artacak. :)

Tam da bu bölümü izlerken düşünüyordum öğretmen olayı unutuldu yakında tekrar hortlar diye ki bölümün sonunda hortladı. :)

@destere sperm demedi numune dedi yanlış anlamadıysam. Zaten tecavüz olduğundan bahsedilmemişti hiç. Çeviri hatası olabilir, bilmiyorum belki ben kaçırmışımdır. :):)

7+ /10
benim izlediğim sitede sperm dedi kadın, yanlış çeviri olabilir ama duyduğuma eminim :)

2x9. Bölüm

harikaydı heyecan ve gerilim doruktaydı, sezon finaline geçmeden duramam şimdi :)

norman ergenini nick ford un adamları ormanlık alandaki kapalı kutuya hapsetti ergen in kutudayken blair watson adlı öğretmenini nasıl öldürdüğünüde öğrenmiş olduk , @OzaN benim dediğim doruymuş norman ergeni kadınla ilişkiye girip sonra öldürüyor yani kadının üstünde bulunan kanıt sperm örneğiymiş o konuda artık şüphemiz yok :)
norma nın telaşlı halleri süperdi vera farmiga oyunculukta döktürüyor resmen
bölüm sonunda bölüme damgasını vuran dylan oldu zane i öldüremedi ama nick ford u elinde silah yokken hemde öldürmeyi başardı gibi ?? yalnız ordan nasıl çıkacak o kısmı merak ediyorum ..?
son sahnede norman ı yalan makinasına takmak isteyen şerif romero eve gelince norma çaresizlikten oğlunun nick ford un tutsağı olduğunu açıklamak zorunda kaldı
emma ise birşeyleri öğrenmek için çırpınıp duruyor kız meraklı bişy illaki öğrenecek diyor hava da geçen kuş bile bana hikayesini anlatsın ama olmuyor tabiki :))
@gundix123 @sürgünüm @vadikızı

2x8

Bu bölüm güzeldi. Heyecan dozu arttı ve daha da artacak gibi. :)

Norman'ın başı o örnekten kolay kurtulayacak gibi. Şerif her ne kadar çok iyi davransa da tamamen görmezden geleceğini sanmam.

8 /10

2x10. bölüm

vee muhteşem sezon finali ...

norma ailesinin şansı aslında şerif romero, şerif romero aileye ilaç gibi geldi tüm açıkları kapattı , önce dylan ın nick ford u öldürüşünü görmezlikten geldi ardından zane e tuzak kurdu zane i ve adamalrını temizledi onuda kapattı arada olan jodi ye oldu o da gitti gümbürtüye , dylan ın yeni sezonda mafyanın başına geçişini izleyeceğiz büyük ihtimal çünkü romero da yol vedi gibi nasıl olsa bu pis işleri birisi yönetecek bari kurallara uyan biri olsun diyerekten dylan ın önünü açtı gibi...
norma nın dylan la sohbetleri güzeldi ikilinin birbirleriyle barışması güzel sahneydi , norman bir ara intihara kalkışsada annesinin ısrarlarıyla bu düşüncesinden vazgeçti ve yalan makinasındanda temiz çıkarak bir sayfayı kapatmış oldular ?? yalnız norman daki o çift kişilikli karakter var oldukça kendisininde ailesininde başı beladan kurtulmayacak gibi...
yeni sezona son hızla geçiş yapayım :)

2x7

7+ /10
benim izlediğim sitede sperm dedi kadın, yanlış çeviri olabilir ama duyduğuma eminim :)
Sperm dedi. Devamı sezon finalinde. :)

2x9. Bölüm

harikaydı heyecan ve gerilim doruktaydı, sezon finaline geçmeden duramam şimdi :)

norman ergenini nick ford un adamları ormanlık alandaki kapalı kutuya hapsetti ergen in kutudayken blair watson adlı öğretmenini nasıl öldürdüğünüde öğrenmiş olduk , @OzaN benim dediğim doruymuş norman ergeni kadınla ilişkiye girip sonra öldürüyor yani kadının üstünde bulunan kanıt sperm örneğiymiş o konuda artık şüphemiz yok :)
norma nın telaşlı halleri süperdi vera farmiga oyunculukta döktürüyor resmen
bölüm sonunda bölüme damgasını vuran dylan oldu zane i öldüremedi ama nick ford u elinde silah yokken hemde öldürmeyi başardı gibi ?? yalnız ordan nasıl çıkacak o kısmı merak ediyorum ..?
son sahnede norman ı yalan makinasına takmak isteyen şerif romero eve gelince norma çaresizlikten oğlunun nick ford un tutsağı olduğunu açıklamak zorunda kaldı
emma ise birşeyleri öğrenmek için çırpınıp duruyor kız meraklı bişy illaki öğrenecek diyor hava da geçen kuş bile bana hikayesini anlatsın ama olmuyor tabiki :))
@gundix123 @sürgünüm @vadikızı
Romero halleder. :)

2x9

Beklentilerimi karşılayamayan bir bölüm oldu.

Emma'yı üzmek yakışmadı Norma'ya ama onca işin gücün arasında normal karşılanabilir.

Norman'ın olayının detaylarını görmüş olduk...

Dylan'ın sahnesinde aksiyon doruktaydı ama onun dışında pek bir şey yoktu bölümde...

8 /10

2x9

Beklentilerimi karşılayamayan bir bölüm oldu.

Emma'yı üzmek yakışmadı Norma'ya ama onca işin gücün arasında normal karşılanabilir.

Norman'ın olayının detaylarını görmüş olduk...

Dylan'ın sahnesinde aksiyon doruktaydı ama onun dışında pek bir şey yoktu bölümde...

8 /10
benim yorumu okumadan beğenip geçtin sanırım :) demiştimki
sperm olayında benim yanlışım yokmuş ergen öğretmeniyle birlikte olmuş sonra öldürmüş :))