@OzaN @gundix123 @vadikızı 3. sezona geçtik sizi bekliyoruz bir an önce bitirin artık ikinci sezonu )
valla can atıyorum bitsin diye ama hastayım akşam izleyemedim@OzaN @gundix123 @vadikızı 3. sezona geçtik sizi bekliyoruz bir an önce bitirin artık ikinci sezonu )
geçmiş olsun ben arada bir hatırlatıyorum diğe dizileri izlerken unutmayasınız diye @OzaN bitirdi bitirecek @gundix123 ise 2 . bölümde takılıp kaldı onunda bayağı izleyeceği bölüm var gibivalla can atıyorum bitsin diye ama hastayım akşam izleyemedim
izlicem inşllah bu akşam
valla bates moteli bitireyim diye başka dizi de izlemiyorumgeçmiş olsun ben arada bir hatırlatıyorum diğe dizileri izlerken unutmayasınız diye @OzaN bitirdi bitirecek @gundix123 ise 2 . bölümde takılıp kaldı onunda bayağı izleyeceği bölüm var gibi
2x4
Önceki bölüme göre daha iyiydi bu bölüm.
Bölümün en ilginç kısmı şüphesiz Norman'ın Norma gibi davranmasıydı. Gerçekten enteresandı.
Emma'yı her ne kadar sevsem de onun olduğu sahneler çok gereksiz geliyor bana. İlk sezon Norman'la falan bir alakası vardı ama onun hikayesinin şu anki gidişatı diziyle çok alakasız bence.
Zane salak birine benziyor bence sonu yakındır.
Puanım: 8/10
ben son hızla dizinin bölümlerini bitirdim şimdi canım sıkılıyor bir hafta bekleki diğer bölüm gelsin )2x6
Genel olarak ortaydı bölüm ama son sahne iyiydi.
Norman artık nasıl ittiyse adamı adam bir anda merdivenin sonunda buldu kendini. Diziye hareketlilik katabilecek bir olay olabilir.
Dylan'lı sahneler cidden gereksizdi ve aşırı sıkıcıydı.
Puanım: 8/10
Er ya da geç bitecekti zaten izlemediğimiz bölümler. Seninki biraz daha erken bitti orası ayrı.ben son hızla dizinin bölümlerini bitirdim şimdi canım sıkılıyor bir hafta bekleki diğer bölüm gelsin )
şöyle bir 10 sezon birikseydi keşke ) o zamanda bir gün biterdi kesin ama en azından biraz daha norma ile meşgul olurdukEr ya da geç bitecekti zaten izlemediğimiz bölümler. Seninki biraz daha erken bitti orası ayrı.
10 sezon olsa başlamazdık bile kim bu kadar bölümü izler diye.şöyle bir 10 sezon birikseydi keşke ) o zamanda bir gün biterdi kesin ama en azından biraz daha norma ile meşgul olurduk
her sezon 10 bölüm olduktan sonra rahat başlanır yerli dizilerde 10 sezon işkenceye döner burda su gibi akıyor bölümler10 sezon olsa başlamazdık bile kim bu kadar bölümü izler diye.
2. sezonda 9. bölüm muhteşemdi kesinlikle 9 puanı hak ediyordu ayrıca finalde harikaydı2x10 (Sezon Finali)
Sezon standartlarında bir bölümdü yine çok ekstra bir şey yoktu. İlk sezonda 5 bölüme 9 puan vermiştim ama ikinci sezonda 9 puanı alacak tek bir bölüm bile çıkmadı maalesef ama 7'ye 2 bölüm haricinde düşmemek de iyi bir şey tabii.
Norman'ın Norma'yı hayali olarak görmesi ilk kez iyi bir şeye vesile oldu.
Romero tam bir iş temizleyici. Ray Donovan halt yemiş yanında. O diziyi de saygıyla anıyoruz sanki 2 sene geçti izlemeyeli.
8 /10
2. sezonda 9. bölüm muhteşemdi kesinlikle 9 puanı hak ediyordu ayrıca finalde harikaydısadece dylan işin içinden çok çabuk sıyrıldı gibi onun nedenide şerif romero nun katkısı ve yardımları o yüzden ordada mantık hatası bulmak zor