Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

geçmiş olsun ben arada bir hatırlatıyorum diğe dizileri izlerken unutmayasınız diye :) @OzaN bitirdi bitirecek @gundix123 ise 2 . bölümde takılıp kaldı onunda bayağı izleyeceği bölüm var gibi :)
valla bates moteli bitireyim diye başka dizi de izlemiyorum
gribim akşam hiç halim yoktu izleyemedim

2x3

Genel olarak durgun bir bölümdü.

Norma'nın kardeşinin Dylan'ın babası çıkması pek şaşırtmadı.

Norma'nın bu bölümdeki sahneleri sıkıcıydı.

Aklıma yazacak başka bir şey gelmedi. :D Aslında bölümde son sahne hariç neredeyse hiçbir olay yoktu bence.

Puanım: 7/10

2x4

Önceki bölüme göre daha iyiydi bu bölüm.

Bölümün en ilginç kısmı şüphesiz Norman'ın Norma gibi davranmasıydı. Gerçekten enteresandı.

Emma'yı her ne kadar sevsem de onun olduğu sahneler çok gereksiz geliyor bana. İlk sezon Norman'la falan bir alakası vardı ama onun hikayesinin şu anki gidişatı diziyle çok alakasız bence.

Zane salak birine benziyor bence sonu yakındır. :D

Puanım: 8/10

2x4

Önceki bölüme göre daha iyiydi bu bölüm.

Bölümün en ilginç kısmı şüphesiz Norman'ın Norma gibi davranmasıydı. Gerçekten enteresandı.

Emma'yı her ne kadar sevsem de onun olduğu sahneler çok gereksiz geliyor bana. İlk sezon Norman'la falan bir alakası vardı ama onun hikayesinin şu anki gidişatı diziyle çok alakasız bence.

Zane salak birine benziyor bence sonu yakındır. :D

emmanın söylemleri aileye olan gereksiz bağlılığı takıntı haline getirdiği merakı bencede belli bir saatten sonra anlamsız gibi gelmeye başladı :)

2x5

Sezon standartlarında bir bölümdü. :)

Norma ve Romero yakınlaşması ilginçti. Beklemiyordum böyle bir şey. Gerçi daha pek bir şey olmadı ama bir şeylerin de habercisi gibiydi. :)

Dylan'ın sahnesi tam klişe olacakken hastanelik olması sahneyi kurtardı. :D Sonrasında Zane'in kız kardeşinin patron çıkması da ilginç bir olaydı.

2x10 (Sezon Finali)

Sezon standartlarında bir bölümdü yine çok ekstra bir şey yoktu. İlk sezonda 5 bölüme 9 puan vermiştim ama ikinci sezonda 9 puanı alacak tek bir bölüm bile çıkmadı maalesef ama 7'ye 2 bölüm haricinde düşmemek de iyi bir şey tabii. :)

Norman'ın Norma'yı hayali olarak görmesi ilk kez iyi bir şeye vesile oldu. :)

Romero tam bir iş temizleyici. Ray Donovan halt yemiş yanında. O diziyi de saygıyla anıyoruz sanki 2 sene geçti izlemeyeli. :):)

8 /10

2x6

Genel olarak ortaydı bölüm ama son sahne iyiydi. :)

Norman artık nasıl ittiyse adamı adam bir anda merdivenin sonunda buldu kendini. :D Diziye hareketlilik katabilecek bir olay olabilir. :)

Dylan'lı sahneler cidden gereksizdi ve aşırı sıkıcıydı.

2x6

Genel olarak ortaydı bölüm ama son sahne iyiydi. :)

Norman artık nasıl ittiyse adamı adam bir anda merdivenin sonunda buldu kendini. :D Diziye hareketlilik katabilecek bir olay olabilir. :)

Dylan'lı sahneler cidden gereksizdi ve aşırı sıkıcıydı.

ben son hızla dizinin bölümlerini bitirdim şimdi canım sıkılıyor bir hafta bekleki diğer bölüm gelsin :))

2x7

Ortalama bir bölümdü genel olarak.

Norman'ın başı beladan kurtulmuyor. Tam Cody'nin babasının olayından kurtuldu ki öğretmen Watson'ın olayı çıktı yeniden ortaya. Kadın öldüğünde iki sperm örneği bulmuşlardı birisi bilinmiyordu, Norman'ın olduğu anlaşılmış oldu. :) Ama olay tecavüz değil sanırım. Eğer öyle olsaydı bahsedilirdi.

2x8

Genel olarak iyiydi sonu da güzeldi ama o kadar heyecanlandırmadı. :)

Romero Norman'a baya tolerans gösterdi. Bu konuda ne yapacak merak konusu. Son sahnede Nick Ford'un parmağı var yüksek ihtimal. Erken bir hamle oldu sanki.

2x9

İyi bölümdü gerçekten. :)

Dylan'lı sahneler iyiydi genel olarak. Nick Ford'dan da kurtulduk sonunda. :D

Norman ve hocasının olayının perde arkasını görmüş olduk.

Norman'ı da bulamadılar bir türlü zaten normalde de pek iyi değil de orada kala kala iyice kafayı sıyıracak gibi. :)

Puanım: 8.5/10

2x10 (Sezon Finali)

Sezon standartlarında bir bölümdü yine çok ekstra bir şey yoktu. İlk sezonda 5 bölüme 9 puan vermiştim ama ikinci sezonda 9 puanı alacak tek bir bölüm bile çıkmadı maalesef ama 7'ye 2 bölüm haricinde düşmemek de iyi bir şey tabii. :)

Norman'ın Norma'yı hayali olarak görmesi ilk kez iyi bir şeye vesile oldu. :)

Romero tam bir iş temizleyici. Ray Donovan halt yemiş yanında. O diziyi de saygıyla anıyoruz sanki 2 sene geçti izlemeyeli. :):)

8 /10
2. sezonda 9. bölüm muhteşemdi kesinlikle 9 puanı hak ediyordu :) ayrıca finalde harikaydı
sadece dylan işin içinden çok çabuk sıyrıldı gibi onun nedenide şerif romero nun katkısı ve yardımları o yüzden ordada mantık hatası bulmak zor :)

2. sezonda 9. bölüm muhteşemdi kesinlikle 9 puanı hak ediyordu :) ayrıca finalde harikaydı
sadece dylan işin içinden çok çabuk sıyrıldı gibi onun nedenide şerif romero nun katkısı ve yardımları o yüzden ordada mantık hatası bulmak zor :)
Valla bence her şeyden çok kolay sıyrılıyorlar. Sürekli birileri ölüyor, şehrin yarısını zaten Bates ailesi katletti. :):)

Romero yardımcı belki ama biraz fazla abartı. :)

Ben mantık aramadan izliyorum zaten özellikle ikinci sezonu ama öyle olunca da heyecanı azalıyor. Normalde 9. bölümde 10. bölümde öyle sahneler vardı ki başka bir dizide olsa aşırı heyecan yaratırdı ama Bates Motel'de artık öyle şeylere çok alıştık. Birilerinin ölmesi falan çok normal, bizimkiler her türlü işten mutlaka sağ çıkar. :)