Yaa. Hangi kafayla yazdıysam artık.Bir an gaza basıp ikinci sezonu gerçekten bitirdin sandım.
Yaa. Hangi kafayla yazdıysam artık.Bir an gaza basıp ikinci sezonu gerçekten bitirdin sandım.
Başla ama bitirme.bugün ikinci sezona başlıyorum duyduk duymadık demeyin @OzaN @gundix123 @vadikızı gerçi ozan çoktan başlamış )
2x1. Bölüm
süperdi hele ki sona doğru muhteşemdi... vera farmiga norma rolünde muhteşem ya ben bu kadını daha önce nasıl izlemedim gerçi bundan başka pek diziside yok yada varda ben bilmiyorum ?
norman ergeni annesinin başına bela olacak gibi gidip boş boş mezar ziyaretleri derken gördüğü adamı şerife ispiyonlamalar falan şerifte kuşkulanacak gittikçe
norma nın yan yol konusunda belediye meclisi toplantısındaki konuşması harikaydı kadının herşeyi mükemmel oyunculukta son nokta sanırım tüm vücuduyla rolüne uyum sağlıyor
bölüme damgasını bradley vurdu , gil adlı pezo patronu alnından çivileyerek bu dünya için güzel bir hareket yaptı kutluyoruz bradley i öpüyoruz bol bol bö bölüm tüplü kız emma yı pek göremedik
@OzaN @sürgünüm @gundix123@vadikızı @yatutarsa @xemrexxx
pek dikkat etmedim adamın yüzüneMezarlıktaki adam Rectify'de de oynuyor, sonunu pek hayırlı görmüyorum.
pek dikkat etmedim adamın yüzünebir ara norman ın peşine düştüde tam yüzünü göremedim norma ya zararı dokunacaksa ölsün norman a zararı dokunacaksa yaşasın adam )
up in the air e başlamıştım ama sanırım baştan sona izlemeyi başaramamıştım berbattı hiç sevmedim filmi o yüzden vera da dikkatimi çekmemişUp in the Air'da izlemiştik Vera Farmiga'yı @destere. Bu yıl The Judge filminde de oynadı ama sen onu es geçmiştin. Ünlü bir oyuncu aslında, Up in the Air ile Oscar adaylığı var.
ya off ben başlayamadım 2.sezona kayseriye geldim2x2. Bölüm
yine güzeldi aslında norma varken diziden kötü bölüm beklemiyorum
norma ile norman ın müzikal çalışmaları güzeldi norma nın seside harikaydı oğluyla olan diyaloğlarındaki ağlaması hal ve tavrı süperdi
dylan a ayrıca saygı duyuyorum sırf kardeşi bradley i seviyor diye kıza yan gözle bakmadı karakteri sağlam biri oysa kız dünden razı bu arada bradley e intihar mektubu yazdırıp şehir dışına gönderdi umarım tez vakitte bradley i tekrar görürüz
şerif romero, kyle adlı birini sırf gıcık kaptığı için öğretmen watson cinayetiyle suçlayacak böylece norman da kurtulmuş olacak gibi
nick öldürülen öğretmenin babasıymış aynı zamanda mafya liderlerinden biriymiş ... nick in adamlarından birini öldürülen gil in yerine gelen zane adlı kafadan kontak zat, öldürdü. mafya arasında hesaplaşmada kızışacak gibi..
son olarak norma nın tecavüzcü ağabeyide geldi bu vatandaşın ölümü norma nın elinde olur umarım ya da norman yine bir dalğınlık döneminde bu pezo ağabeyi öldürürde ortalık şenlenir umarım )
@OzaN @gundix123 @sürgünüm @vadikızı
geçmiş olsunya off ben başlayamadım 2.sezona kayseriye geldim
işler vardı burda annem babam rahatsızdı bugün başlıcam geri kaldım ya
kaçıncı bölüme geldiniz inşallah yetişirim yageçmiş olsun
sorun değil acele etmene gerek yok zaten iki bölüm şeklinde ilerliyoruz bir kaç güne yetişirsin bize
destere 2 bölüm izlemiş, ben daha 1 bölüm izledim. 1 tane de şimdi izleyeceğim. @gundix123 daha başlamadı bile. Yani geç kalmadın.kaçıncı bölüme geldiniz inşallah yetişirim ya
hımm tmm bende bugün arka arkaya 2 yada i,zleyebilirsemdestere 2 bölüm izlemiş, ben daha 1 bölüm izledim. 1 tane de şimdi izleyeceğim. @gundix123 daha başlamadı bile. Yani geç kalmadın.
kaçıncı bölüme geldiniz inşallah yetişirim ya
bu akşam iki bölüm daha izlerim )destere 2 bölüm izlemiş, ben daha 1 bölüm izledim. 1 tane de şimdi izleyeceğim. @gundix123 daha başlamadı bile. Yani geç kalmadın.
Bu akşam iki bölüm izlersen yarın izleme de yetişelim. Şu House of Cards aradan çıksa ben de hızlı gideceğim de o yavaşlatıyor. Yarın bitireceğim onu, ondan sonra hızlanırız.bu akşam iki bölüm daha izlerim )
inşallah size yetişecembu akşam iki bölüm daha izlerim )
@Tolstoyevski gelmiş sonunda bu diziyi kaçırma derim muhteşem bir dizi
tamam yarına zaten the americans var yarın onu izlerim yetişirsinizBu akşam iki bölüm izlersen yarın izleme de yetişelim. Şu House of Cards aradan çıksa ben de hızlı gideceğim de o yavaşlatıyor. Yarın bitireceğim onu, ondan sonra hızlanırız.