CW Arrow 4. Sezon Yorumları

Felicityyyy ölemezsin lannn.İnşallah ölmemiştir @Çiğdem- yoksa diziyi bırakırım

@Çiğdem- @xemrexxx @destere bizim arrow parlağı megan foxla ninja kaplumbağalarda oynayacakmış

Bu arada felicity ölmez inşallah.Duydunmu destere ? Felicity ölebilir

arrow 10.bölümçok güzeldi @cookies sen beğeniceksin bölümü bence

@Titanium @Forumdash
offf feliticiy ölmemil kurtulamadık ayoll

arrowda darkı ölmeremedi bu adama pek ısınamıyorum ben bilmiyorum

adadakı bölümler yine ilgi çekici 🙂🙂🙂

ayy bu ölen kim peki feliticiy değilmiş kim öldü ayoll

11.bölüm yine güzel bol aksiyolu bir bölüm daha izledik
@Forumdash @cookies @Titanium
ayy feliticiy kafayı yedi sandım vlla eski halıyle konusuyordu hatta eski halı fliticiye dokunabliyordu falan
ayy onun sayesinde ama sonunda felicitiy ekibe geri dödü🙂
digle ve kardeşiinde birlikte hareket etmesi güzeldi umarım tekrar abisine ihanet etmez evede dönmüşken ama yine güvenemiyorum ben ona

oliver herzamankı gibi harikaydı

@Forumdash

ya ben 3.sezonda kaldım 3.sezon 3.bölümü izledim en son inşallah devam edeceğim

Digle'ın hikayelerini sevmiyorum ya... çıksa diziden diyorum

Felicty esmerken de çok güzeldi. Hatta kötü hali daha güzel. O kitabı nasıl atmiş oldu

Digle'ın hikayelerini sevmiyorum ya... çıksa diziden diyorum

Felicty esmerken de çok güzeldi. Hatta kötü hali daha güzel. O kitabı nasıl atmiş oldu
yani temas edebiliyordu feliticiye cnm öyle sadece hayal ürünü değildi bence bildiğin temas ediyordu feliticiye

yani temas edebiliyordu feliticiye cnm öyle sadece hayal ürünü değildi bence bildiğin temas ediyordu feliticiye
Felicty 'nin ikizi mi var acaba dedim. O shaneye flashback yapsalarda Felicty kitabı nasıl atmış görsek
mesela oliver eve gizli kamera koymuş felictynin güvenliği için filan sonra o görüntüleri izliyor

Bende anlamadım kitap nasıl gitti
Felicty 'nin ikizi mi var acaba dedim. O shaneye flashback yapsalarda Felicty kitabı nasıl atmış görsek
mesela oliver eve gizli kamera koymuş felictynin güvenliği için filan sonra o görüntüleri izliyor
ayy bu hayal görme olayını kırıgn çiçklere çok yapıyor hayal grdüğü kişiyle sarlıyorlar dokunuyorlar falan otür şeyler olabilir ama arrow bunu biraz daha aştı bence hayali olan feliticiy gerçek felicitiye dokunabilir ama lindeki kitabı alıp atması baya fantastik olu yalnı bu dizi zaten fantastik bir dizi çokta takılmamak lazım galiba

Kırgın Çiçekler daha fantazik bir diziymiş

12.bölüm ooo dizi kendini aştı vlla bomba bölümler geliyor bir eski dostuda gördük

@Forumdash @Titanium @cookies
aaa roy geldi ayol çok özlemişim vlla
ama yine gitti

şu royu kontroleden bilgisayarcı adam feliticiyin babası çıktı oha yani😱

allah allah kim ölücek acaba ayol feliticiy ölmedi theamı ölücek yoksa merlinmi ölücek oliver kimin mezarına gitmişti sezon finalinde görücez galiba theada olabilir oliver thea için merlinide öldürmüş oalbilir ama o adam ölmesin yaa thea geberir inş

Sevgilisi, babası felan vs. Dünya'nın en iyi bilişimcileri aynı bölgeden çıkmış olması herneyse bölümü pek beğenmedim. 2 bölümdür orayı burayı gösteriyorlar, boş boş.

Mezar da ki kişi kim bir gösterseler artık diye umutluca bekliyorum, umarım thea değildir.

thea için merlini harcamazlar umarım o adam 1.bölümden beridir favorim ayy tam oliverlede anlaşmaya baslamıslardı

thea için merlini harcamazlar umarım o adam 1.bölümden beridir favorim ayy tam oliverlede anlaşmaya baslamıslardı

O adamı harcalasalr felicity neden küfür etsin.
Flash neden gelsin oraya vs vs.

Ana ekipten biri gidici gibi.
Acaba roy gelmişken tamamen öldürelim demiş olabilir ler mi.