CW Arrow 4. Sezon Yorumları

O adamı harcalasalr felicity neden küfür etsin. :D Flash neden gelsin oraya vs vs. :D
Ana ekipten biri gidici gibi. :D Acaba roy gelmişken tamamen öldürelim demiş olabilir ler mi.
aaa yok o konuk oyuncu gelip gitti o olmaz doğru flash neden merline üzülsün :F ayy ozaman thea ölüyor ama süprizde yapabilirler bunu sezon finaline kadar saklamazlar umarım bu durumu :F:F:F

aaa yok o konuk oyuncu gelip gitti o olmaz doğru flash neden merline üzülsün :F ayy ozaman thea ölüyor ama süprizde yapabilirler bunu sezon finaline kadar saklamazlar umarım bu durumu :F:F:F

Sondan 2 bölüme bırakırlar yine, sap sap bekleriz. :D
Son bölümde muhtemelen Oliver'in şu vucudunda ki gizemli şeyler ile ölümsüz olan darkh'ı öldürürler. :D

ben hala 3.sezondayım ya 5.bölüme yeni geldim izlim diyorum birşey çıkıyor
inşallah kardeşimin yanına gidince rahat rahat bakacam size yetişeceğim

S04B12

Harikaydı harikaydı harikaydı:Z

Bu bölümü diziyi ilkkez izleyen kuzenım bile beğendi @Çiğdem-

önce sıradan hacker zannet sonra Felicty'nin sunumunda ortaya çıktı bi kere sesli "aaa" dedik sonra Felicty'nin karşısına cıktı kız "baba" dedi biz ahalicek hayddaa dediik:F bu reaksiyon vereceğimiz hiç aklıma gelmemişti:F

Roy neden gitti lan neden a********** alayına isyan edesim var! Thea ölürse ölsün mıdundayım zaar Roy'u yine gönderdi. Mal karı ölecen diziyi neden aksiyonsuz bırakıyorsun?

Malcom ömesin yaa yeni kötüler yerini tutmaz o adamın. Bu arada Thea darlandiğinda yarası oldugunda güzel sakinleştirdi. Baba gibi baba:A Oliver ilkkez bi işe yaramadı bu bölümde:F

9/10

13.bölüm bu bölümde güzeldi bence bol aksiyonlu @Titanium @Forumdash :Z
malcom okadar yardımı dokunuyor oliver ras al ghulun kızı için malcoma karşı geliyor öldürmek istememesi güzeldi ama elini kestiği sahnede içim burkuldu😱
thea iyileşti kim ölücek ayol mezara barrıyde gelmişti acaba oliverin oğlumu ölücek malcuom son sahnede darka oliverin oğlundan bahsetti geliticiy thea malcom ölmedi oliverin oğlu şimdi ihtimal dahilinde bence:F:F:F

14.bölüm @cookies @Titanium @Forumdash 🙂🙂🙂
ayy vlla tempo daha düşüktü bu bölüm merlin oliverin oğlunu darka vermiş bakalım ne olucak acaba ölen omu olucak merakla bekliyoruz 😱😱😱

15.bölüm ayy sonunda güzel bir bölümdü 1 reytingede kavuştuk @Forumdash :Z
constantinenin ismi geçti bölümde @destere oliver şey dedi constantine cehenneme gitti orada dedi :F:F:F
oliver oğlu için süper güçleri olan bir kadından yardım istedi ayy baya iyiydi o bölümler darkında büyü gücünü bozdular :F:F:F

son bölüme oranla aksiyonu bol güzel bir bölümdü bence oliverin oğlunuda güya sır olarak tuutyorlar ama feliticiy baktı kendisinden başka herkes bilyor hahah:F

thea artık babasının yanına geçsin kötüde olsa thea için yaptığı fedakarlıklar unutulmamalı
🙂🙂🙂

constantinenin ismi geçti bölümde @destere oliver şey dedi constantine cehenneme gitti orada dedi :F:F:F
oliver oğlu için süper güçleri olan bir kadından yardım istedi ayy baya iyiydi o bölümler darkında büyü gücünü bozdular :F:F:F

son bölüme oranla aksiyonu bol güzel bir bölümdü bence oliverin oğlunuda güya sır olarak tuutyorlar ama feliticiy baktı kendisinden başka herkes bilyor hahah:F

thea artık babasının yanına geçsin kötüde olsa thea için yaptığı fedakarlıklar unutulmamalı
🙂🙂🙂

keşke constantine daimi olarak diziye katılsa :) constantine in katıldığı bölümden itibaren diziyi izlemeye başlardım :)
oliver yuvarlağının constantine den bahsetmesi çok sevdiğinden değil constantine in reytinglere katkısını biliyor yuvarlak :)
constantine li bölümde rekor kırmıştınız adamın karizması yeter :) gördüğün en süper kötülük savaşçısı adam :)

🙂🙂🙂
O neydüğü belirsiz kızı önceden gösterdiler mi? Kardeşim başımın etini yediler ben de yoook dedim :F unutulcak bi karakter değildi.

Sadece goril değil. Baykuş kulaği varmiş, sonra darhkın put şeyini alırken kaplan oldu kırarken bi ton başka bi hayvan oldu:F
ayy bunun altındanda başka bir yan dizi daha gelmesin malum arrowa yeni gelen oyuncular genelde reklam amaçlı geliyor yeni dizileri için :F:F:F

leğende tomurcukla bunun konuları aynımıdır nedir? iki ayrı konuya çağırdı @Çiğdem- ikisindede oliverdan bahsediliyor ortalık oliver doldu :)
ayolll arrow dizisinden hem flash hemde tomorrow doğdu iki dizide arrowun yan dizileri oliver üç diziylede bağlantılı diğer dizilerlede oynyabiliyor cw kanalını ele geçirdi :A:A:A