öldü bence cnm oliver birisinin mezarına gidiyordu zaten onun feliticiy oluğu belliydi bence
ay pis bir de konuşuyor .ssöldü bence cnm oliver birisinin mezarına gidiyordu zaten onun feliticiy oluğu belliydi bence
aaa oliver keysi rolunde oynayacak ninja kaplumbağalarda en sevdiğim karakterlerden birisiydi @mrt-06 @Harunnn60
aa bune beee
@Çiğdem- sence black canarylik sultanımıza yakışmışmı bence yakışmış
@xemrexxx @destere @sokak sanati @GunesinOglu @Aserat @vadikızı @Yiğitt @Titanium
Meryemcim instagramında paylaşmışaa bune beee
Digle'ın hikayelerini sevmiyorum ya... çıksa diziden diyorum11.bölüm yine güzel bol aksiyolu bir bölüm daha izledik @Forumdash @cookies @Titanium
ayy feliticiy kafayı yedi sandım vlla eski halıyle konusuyordu hatta eski halı fliticiye dokunabliyordu falan ayy onun sayesinde ama sonunda felicitiy ekibe geri dödü🙂
digle ve kardeşiinde birlikte hareket etmesi güzeldi umarım tekrar abisine ihanet etmez evede dönmüşken ama yine güvenemiyorum ben ona
oliver herzamankı gibi harikaydı
@Forumdash
yani temas edebiliyordu feliticiye cnm öyle sadece hayal ürünü değildi bence bildiğin temas ediyordu feliticiyeDigle'ın hikayelerini sevmiyorum ya... çıksa diziden diyorum
Felicty esmerken de çok güzeldi. Hatta kötü hali daha güzel. O kitabı nasıl atmiş oldu
Felicty 'nin ikizi mi var acaba dedim. O shaneye flashback yapsalarda Felicty kitabı nasıl atmış görsek mesela oliver eve gizli kamera koymuş felictynin güvenliği için filan sonra o görüntüleri izliyoryani temas edebiliyordu feliticiye cnm öyle sadece hayal ürünü değildi bence bildiğin temas ediyordu feliticiye
Felicty 'nin ikizi mi var acaba dedim. O shaneye flashback yapsalarda Felicty kitabı nasıl atmış görsek mesela oliver eve gizli kamera koymuş felictynin güvenliği için filan sonra o görüntüleri izliyor
Bende anlamadım kitap nasıl gittiyani temas edebiliyordu feliticiye cnm öyle sadece hayal ürünü değildi bence bildiğin temas ediyordu feliticiye
Bende anlamadım kitap nasıl gitti
ayy bu hayal görme olayını kırıgn çiçklere çok yapıyor hayal grdüğü kişiyle sarlıyorlar dokunuyorlar falan otür şeyler olabilir ama arrow bunu biraz daha aştı bence hayali olan feliticiy gerçek felicitiye dokunabilir ama lindeki kitabı alıp atması baya fantastik olu yalnı bu dizi zaten fantastik bir dizi çokta takılmamak lazım galibaFelicty 'nin ikizi mi var acaba dedim. O shaneye flashback yapsalarda Felicty kitabı nasıl atmış görsek mesela oliver eve gizli kamera koymuş felictynin güvenliği için filan sonra o görüntüleri izliyor
Kırgın Çiçekler daha fantazik bir diziymişayy bu hayal görme olayını kırıgn çiçklere çok yapıyor hayal grdüğü kişiyle sarlıyorlar dokunuyorlar falan otür şeyler olabilir ama arrow bunu biraz daha aştı bence hayali olan feliticiy gerçek felicitiye dokunabilir ama lindeki kitabı alıp atması baya fantastik olu yalnı bu dizi zaten fantastik bir dizi çokta takılmamak lazım galiba
Sevgilisi, babası felan vs. Dünya'nın en iyi bilişimcileri aynı bölgeden çıkmış olması herneyse bölümü pek beğenmedim. 2 bölümdür orayı burayı gösteriyorlar, boş boş.
Mezar da ki kişi kim bir gösterseler artık diye umutluca bekliyorum, umarım thea değildir.
thea için merlini harcamazlar umarım o adam 1.bölümden beridir favorim ayy tam oliverlede anlaşmaya baslamıslardı