CW Arrow 4. Sezon Yorumları

1x4

Resmen ilk sezonu andım yok böyle bir bölüm. Efsane olmuş, gerçekten güzel bir dizi bölümü izlemeye ihtiyacım vardı.

İlk defa bir saldırıyı kaybettiklerini görmek sevindiriciydi gerçekten güzel bir dövüş sahnesi izledik sonunda, birinci sezonda olduğu güzel bir eskiden sahneler. Sonunda gerçek kanarya hayata döndü, o kelepceleri çözebilecek tek şey gerçek sara'dır. :D Bu garip güçlü adamın sonda ki açtığı kutunun ne olduğu hakkında bir fikrim yok ve yeni belediye başkanlığı nasıl olacak merak ediyorum. :D Ve o kadın bu sezon illaki bir daha savaşacak, fakat bu sefer arrow'un yanında olacağınıdüşünüyorum. :)

-Çiğdem sen John Constantine'yi tanıyorsun dimi? :D

@Çiğdem-
evet constantinede oynayan adam aa bu adam arrowa gelicekti hangi bölüm gelicek @destere bile seyreder vlla :F:F:F
Constantine1_0.jpg

geldiği bölümü mutlaka seyredeceğim bu adam değişik bir adam izlenir yani :)
ayy iyisin yine 5.bölüdme gelicekmiş bu perşembe yanı ayrıca haberde constantine olarak gelicek arrowa diyor @Titanium @destere yanı başka rolde gelmicekmiş anladığım kadarıyla cosntantine dizisindeki roluyle katılıcakmıs arrowa ooo süper olur yaa :F

ayy iyisin yine 5.bölüdme gelicekmiş bu perşembe yanı ayrıca haberde constantine olarak gelicek arrowa diyor @Titanium @destere yanı başka rolde gelmicekmiş anladığım kadarıyla cosntantine dizisindeki roluyle katılıcakmıs arrowa ooo süepr olur yaa :F
umarım tek bölümlük gelmiştir ;:) birden fazla bölüm izleyeyemem :)

ayoll oliver sayesinde constantineyi tekrar görüceksin dua et olivere belki bir gün foreverdeki adamda gelir cinayet sorusturmasına :F:F:F
zed de gelirmi acaba ? constantine geldiğine göre yardımcısı zed de gelmeli onuda özledik :)
oliver kızlardan kazanıyor yanındaki kızlar güzel olmasa ilk üç bölümde kaldırılırdı:)

ayrıca henry morgan bu diziye gelmez :)

@Çiğdem- Gül gibi sarahımı seytanmı yaptılar yani :T:

Oliver kendi içindekini çıkarttırsın .s.s.s

@Çiğdem- Gül gibi sarahımı seytanmı yaptılar yani :T:

Oliver kendi içindekini çıkarttırsın .s.s.s
hahahah bilmiyorum ama sarahın içindekı kötü ruhu alıcaklar galiba öyle düzelicek constantine karakteri şeytan çıkarıcı bir karakterdi 1 sezon sonunda iptal olmustu tekrar görücek olmama sevindim vlla :F:F:F

hahahah bilmiyorum ama sarahın içindekı kötü ruhu alıcaklar galiba öyle düzelicek constantine karakteri şeytan çıkarıcı bir karakterdi 1 sezon sonunda iptal olmustu tekrar görücek olmama sevindim vlla :F:F:F
Diziyi izledim ya biliyorum yani :)

Hazır gelmişken oliverin kız kardeşine de el atsın ve sarahın ablasıyla sevgili olsunlar sonra da o kadını alıp gitsin diziden :)

Sonra Flasha geçsin İrisi alsın ve gitsin :)

Sonra yeni dizi yapsınlar bu üçüne de ben de izlemiyim :Z

Diziyi izledim ya biliyorum yani :)

Hazır gelmişken oliverin kız kardeşine de el atsın ve sarahın ablasıyla sevgili olsunlar sonra da o kadını alıp gitsin diziden :)

Sonra Flasha geçsin İrisi alsın ve gitsin :)

Sonra yeni dizi yapsınlar bu üçüne de ben de izlemiyim :Z
aaa sen constantineyi ne zaman izledin ben hatırlamıyorum seni :F

5. Bölüm yorumum

@Çiğdem-

öhe dedim :) neler oldu öyle.Sarah hep taştı :Z :Z keşke hep kötü kalsa baya seksiydi :love1:

Felicitym baya az vardı :( Onun yeri ayrı :)

Laureli sevmeye başladım.Kadın durdu durdu 4. Sezon patlama yaptı :F

Aa bu parkermidir nedir adamın başı beladaymış :( Bakalım neler olcak :)

Ben asıl o dcs legendi nasıl kurcaklar onu bekliyorum.Karakterler karışık yerlerde.Hatta bazıları yok :(

Constantine 1 bölümlüğüne mi geldi yani .s.s.s hep kadroda kalabilirdi :(

5. Bölüm yorumum

@Çiğdem-

öhe dedim :) neler oldu öyle.Sarah hep taştı :Z :Z keşke hep kötü kalsa baya seksiydi :love1:

Felicitym baya az vardı :( Onun yeri ayrı :)

Laureli sevmeye başladım.Kadın durdu durdu 4. Sezon patlama yaptı :F

Aa bu parkermidir nedir adamın başı beladaymış :( Bakalım neler olcak :)

Ben asıl o dcs legendi nasıl kurcaklar onu bekliyorum.Karakterler karışık yerlerde.Hatta bazıları yok :(

Constantine 1 bölümlüğüne mi geldi yani .s.s.s hep kadroda kalabilirdi :(
5.bölüm harikaydı costantine gerçekten büyük renk kattı diziye ayrıca arrow sayesinde constantineyi tekrar izlemek çok güzeldi @destere mutlaka izle :F:F:F
malesef @cookies tek bölümlük oynadı :(:(:(

yeni diziye arrow dan sarah ve atom katılıcak sarah döndü şimdi sıra atomda feliticy son sahnede atomon ölmediğini öğrendi işte şimdide o çıkıcak ortaya :F

5.bölüm harikaydı costantine gerçekten büyük renk kattı diziye ayrıca arrow sayesinde constantineyi tekrar izlemek çok güzeldi @destere mutlaka izle :F:F:F

yeni diziye arrow dan sarah ve atom katılıcak sarah döndü şimdi sıra atomda feliticy son sahnede atomon ölmediğini öğrendi işte şimdide o çıkıcak ortaya :F
constantine in hatrına bu bölüme bakacağım :)

Anladım :)

191776bb1d7a704ba2fd9765f8600129.jpg
3efdac0eb35b2ca0f6827098ab030205.jpg
ddc54e385431e227ab78ea8cc390eb3a.jpg
3752562efddbbc6b040c656f8bf7bc0d.jpg
d5d71ca0a26a88e649f375cc277051f1.jpg
7a502b958223ef871070ec9e247a7d49.jpg

Oha bu parlak adam evli ve çocuğu mu var yoksa 😱