CW Arrow 4. Sezon Yorumları

@Çiğdem- @Titanium superdi bölüm :ok:

Dedektife ben baya şaşırdım.Ulan insan kızı için bunları yapmaz.

Aaa o son sahne neydi öyle :(

Heralde 22. Bölümde olcak o sahne :( Ezel style :A

Ama Felicitymi öldürmesinler ya.Kız kardeşi ölsün,diggle ölsün dizide arrowla felicity kalana kadar herkes ölsün ama felicitym yaşasın :love1:

Green Arrow :Z
bence feliticiy ölüyor cnm flashta geldiğine göre çünkü feliticiyle flashta yakın ilişki yaşıyordu ama sezon finaline kalmasın o sahne ayoll 3-4 bölüme hemen belli olsun okadar uzamasın :F:F:F

[
bence feliticiy ölüyor cnm flashta geldiğine göre çünkü feliticiyle flashta yakın ilişki yaşıyordu ama sezon finaline kalmasın o sahne ayoll 3-4 bölüme hemen belli olsun okadar uzamasın :F:F:F

oldu be Felicitymsiz mi geçsin sezon ? Diziyi bırakırım o zaman :(

Emily bett rickards :love1:

Hem karakteri baya ivme kazandı bence :)

Bu arada ne flashı ne de empireyi nede donimonu izleyebiliyorum şu aralar.Sahi kaç bölüm dominion ya 😱

İyi geceler :)

[

oldu be Felicitymsiz mi geçsin sezon ? Diziyi bırakırım o zaman :(

Emily bett rickards :love1:

Hem karakteri baya ivme kazandı bence :)

Bu arada ne flashı ne de empireyi nede donimonu izleyebiliyorum şu aralar.Sahi kaç bölüm dominion ya 😱

İyi geceler :)
dominion 13 bölüm sezon finali yaptı şuan arrow ile flashı takip et bence yeter flashında 1.bölümü harikaydı bir an önce ouda izle cnm diğer dizileri boş ver :F

Bence bölümde ki tek fire verilen yer başlangıcıydı. Motorla dümdüz giden bir 2'liyi 4 tane ağır silahlı adam vuramadı bile sallasa tutardı, keşke o sahneden kaçınsalardı. Orada ki tek artı thea'yı bize göstermeleriydi. :D

Thea yeni reyiz olabilir. Bayağı yakışmış. :)

2.bölüm yine aksiyonlu güzel bir bölümdü @Titanium @cookies :Z:Z:Z
thea oliver kapışması harikaydı oliver dayak yerken tamam tamam demeye basladı theanın eşinden zor aldılar ayol oliveri hahahha çok güldüm:F

o çukur yüzünen böyle olmuş arahında öyle hayata dönüceği zaten belliydi yeni çekilicek süperkahraman dizisinde sarahta vardı çünkü haftaya dönüyor demek @cookies :F

1.bölüm sonunda ölen kişide o çukurda hayata dönebilirdi ama feleticiy ölen bence ben sezon finaline kalıcağını sanmıyorum mini sezon finalinde olucak bence o sahne🙂

ayrıca atom da ölmedi oda çıkıcaktır ortaya yeni ortak dizide oda var çünkü:F

2.bölüm yine aksiyonlu güzel bir bölümdü @Titanium @cookies :Z:Z:Z
thea oliver kapışması harikaydı oliver dayak yerken tamam tamam demeye basladı theanın eşinden zor aldılar ayol oliveri hahahha çok güldüm:F

o çukur yüzünen böyle olmuş arahında öyle hayata dönüceği zaten belliydi yeni çekilicek süperkahraman dizisinde sarahta vardı çünkü haftaya dönüyor demek @cookies :F

1.bölüm sonunda ölen kişide o çukurda hayata dönebilirdi ama feleticiy ölen bence ben sezon finaline kalıcağını sanmıyorum mini sezon finalinde olucak bence o sahne🙂

ayrıca atom da ölmedi oda çıkıcaktır ortaya yeni ortak dizide oda var çünkü:F

Öncelikli olarak Sara karakterinin ölü halini paylaşıyorum:

Çokk şaşıracaksınız.....
76db0dfb040770d20adc24604905bc2d.jpg

Öcü gibi ya 😱

felicity ölecek diyip asabımı bozma :bağır:

Hem bencede yani suya sok işi bitir :)

Thea oliveri dövüyor :F Yürü be thea.

Bu arada o savcımıdır avukatmıdır nedir o kadını sevmeye başladım :) kız kardeşini düşünüyor çünkü[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Eğer felicity ölürse bir gece ansızın cwyi basabilirim.O suya onuda sokun diye :(

Bu arada ben olsaydım arrowun yerinde ölen arkadaşımı ve annemi de o suya sokardım.Hata adaya gidip babamın kemiklerini alıp suya atardım :)

Şirket batıyor şehir batıyor insanlar sefilleşiyor ama bizimkilet hala son moda evlerde oturuyor :) Farkı Arrow[emoji23]
Ben olaydım o evleri yağmalardım :)

Öncelikli olarak Sara karakterinin ölü halini paylaşıyorum:

Çokk şaşıracaksınız.....
76db0dfb040770d20adc24604905bc2d.jpg

Öcü gibi ya 😱

felicity ölecek diyip asabımı bozma :bağır:

Hem bencede yani suya sok işi bitir :)

Thea oliveri dövüyor :F Yürü be thea.

Bu arada o savcımıdır avukatmıdır nedir o kadını sevmeye başladım :) kız kardeşini düşünüyor çünkü[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Eğer felicity ölürse bir gece ansızın cwyi basabilirim.O suya onuda sokun diye :(

Bu arada ben olsaydım arrowun yerinde ölen arkadaşımı ve annemi de o suya sokardım.Hata adaya gidip babamın kemiklerini alıp suya atardım :)

Şirket batıyor şehir batıyor insanlar sefilleşiyor ama bizimkilet hala son moda evlerde oturuyor :) Farkı Arrow[emoji23]
Ben olaydım o evleri yağmalardım :)
hahaha ayy o su konusunda haklısın ozaman her öleni oraya koysunlar oyüzden bu su konusu bence olmamalıydı şimdi diğer ölenleri koymadıkları için hep saçma gelicek bize gidin oraya koyun canlansın diyecez çünkü oyüzden o konuyu biraz saçma buluyorum dizide işlenmeseydi keşke :F:F:F

Çok iyi bölümdü özellikle Arrow'u yakın dövüşte bir kez daha izlemek büyük bir zevkti, özellikle thea ile kapışması. :D Thea gerçekten yakışıyor, bir kez daha izleme şöleni yaşattı tabi o garip garip sinirli bağırmaları hariç. :D

Bölüm sonunda ki olayın öyle olacağını düşünmemiştim. Dedim muhtemelen önceden oliver iyileştirmiştir onu felan ama olmadı ölüyü diriltecekler ve reyizi tekrar görme şansına erişeceğiz. :Z

@destere @Çiğdem- buna da başlıyorum.Galiba Türk dizilerine veda ediyorum :(
başla başla @Çiğdem- senide zehirlemiş başladığın dizilerin hepsi çiğdemlik olanlar bunların hiçbiri benlik değil :)
ayyy sen karışma @destere her bulduğum çocuğu kaçırıyorsun :F:F:F

@GunesinOglu arrow ve flash bağlantılı diziler ikiside sürekli ortak bölüm çekiyor oyüzden ikisinide izlemen daha sağlıklı olur ve çok kaliteli yapımlar 😉😉😉

Bir tane de sen öner o zaman ona da başlayayım (şans vereyim :X )
sen bunları beğendiysen benim önerdiklerimi izlemezsin :),
TWD ye başla game of thrones a başla outlander a başla vikings e başla hepside saydıklarım kaliteli diziler... arrow nedir yaw :))

ayyy sen karışma @destere her bulduğum çocuğu kaçırıyorsun :F:F:F

@GunesinOglu arrow ve flash bağlantılı diziler ikiside sürekli ortak bölüm çekiyor oyüzden ikisinide izlemen daha sağlıklı olur ve çok kaliteli yapımlar 😉😉😉
@mrt-06 i elinden zor kurtardık şimdi kancayı @GunesinOglu na taktın:) ben uyarayımda arkadaşları senin zehirli dizilerine bulaşmasınlar :))

4.sezon başladı mı ya ben 3.sezondayım ya bitirmem lazım size
yetişmem lazım ya @destere @Çiğdem-
benim haberim yokki kaçıncı sezon :) ben bir bölüm zor izleyebildim bitirene kadar akla karayı seçtim :) tosuncuk bir oğlan koymuşlar başrole habire totosuyla duvar kırıyor :)
ama dizide güzel bir kızda vardı oğlanın iticiliğinden dolayı kızıda izlemekten mahrum kaldım :))

benim haberim yokki kaçıncı sezon :) ben bir bölüm zor izleyebildim bitirene kadar akla karayı seçtim :) tosuncuk bir oğlan koymuşlar başrole habire totosuyla duvar kırıyor :)
ama dizide güzel bir kızda vardı oğlanın iticiliğinden dolayı kızıda izlemekten mahrum kaldım :))

4.sezon başlamış sanırım @Çiğdem- 4.sezon 2.bölüm diye yorumlamış
ben 3.sezona yeni geldim daha ya

başladı tabi cnm 2 bölüm verdi bile :F:F:F

aboo geride kaldım yetişmem lazım size yaa

O dediğin kız felicitydir yani gerçek adıyla emily bett rickards :)

@Çiğdem- sevmiyor felicityi hatta ölmesini istiyor kıskanç :A

3.bölüm ayy yine bol aksiyonlu güzel bir bölüm daha @cookies @Titanium :love1:
ayyy aslında o su çukurunu yok etmeleri iyi olu @cookies geçen gün konuşmuştuk her öleni oraya kyarlar ozaman saçma olur diyorduk yok olması iyi oldu:F

ayy sonunda digle ile oliver barıştılar gerçekten sıkılmaya baslamıştım 🙂🙂

merlinide gördük ayy çok özlemişim bu adamı ben :A:A:A

ıyy sarah döndü ama ocaktakı diziye şutlanıcak neyseki arrowda kalmıcak:F

şimdi atom olan adamı ölmediğini göstermeleri alzım dizide çünkü oda ocaktakı diziye geçicek bakalım arrowda ne zaman çıkıcak ortaya büyük iitmalle küçüldü öyle kurtuldu bombadan çünkü yeni dizisinde küçüldüğünü görüyorduk karınca gibi:F