CW Arrow 4. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,248
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
CW'nun DC Comics imzalı dizisi Arrow, yeni sezonu açıyor...

Kanalının en çok izlenen dizilerinden biri olma özelliğini taşıyan Arrow, bu yıl dördüncü sezonuyla ekranlarda olacak.

Arrow ile ilgili bölüm yorum ve paylaşımlarını sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

arrow_071115_1280-720x405.jpg

1.bölüm bence çok güzel br bölümdü arrowda çok iyi bir açılış yaptı @cookies @Titanium
1.bölümden oliverin hemen arrow olmasına sevindim birkaç bölüm sürücek diye korkuyordum vlla ıkıcı olabilirdi :F:F:F

digleye gıcık olum kim sanıyor kendisini oliveri istemiyormuş :ppp::ppp::ppp:

dedektif lance hain çıktı ama hiç şaşırmadım :kizgin::kizgin::kizgin:

feliticiy öldü kesin @cookies son sahnedeki mezar onundu bence :T
barrıyde kafasına göre sürekli gelip gidiyor bu bölümde geldi arrowa flash :F

1.bölüm bence çok güzel br bölümdü arrowda çok iyi bir açılış yaptı @cookies @Titanium
1.bölümden oliverin hemen arrow olmasına sevindim birkaç bölüm sürücek diye korkuyordum vlla ıkıcı olabilirdi :F:F:F

digleye gıcık olum kim sanıyor kendisini oliveri istemiyormuş :ppp::ppp::ppp:

dedektif lance hain çıktı ama hiç şaşırmadım :kizgin::kizgin::kizgin:

feliticiy öldü kesin @cookies son sahnedeki mezar onundu bence :T
barrıyde kafasına göre sürekli gelip gidiyor bu bölümde geldi arrowa flash :F

başladımı yaa ben daha yeni 3.sezona başladım hızlıca izlmem lazım

bende başka diziler izlediğimden bunu ağırdan alıyorum..çok fazla fırsatım olmuyor..

bende başka diziler izliyorumda net kesintisi olmuştu devam edemedima
biticem inşallah

başladı cnm ama yetişirsin merak etme süper bir başlangıç yaptık :Z:Z:Z

@turkuaz izledikçe yorumlarına şu konuya yapabilirsin 😉😉😉
https://fav10.net/forum/threads/arrow-1-sezon-yorumları.228795/

yetişirim yetişirim

hangi yabancı dizileri izliyorsun sen 🙂🙂🙂
şu an izledikllerim:
twd(pazar orijinal yayında başlıyor)
fear twd(sezon finali oldu)
blindspot(yeni başladım diziye)
the 100(3.sezonu ocakta başlıyor)
the orijinal(bi kaç gün içinde yeni sezon başlıyor)
teen wolf(sezon finali oldu)
şimdilik bunlar

şu an izledikllerim:
twd(pazar orijinal yayında başlıyor)
fear twd(sezon finali oldu)
blindspot(yeni başladım diziye)
the 100(3.sezonu ocakta başlıyor)
the orijinal(bi kaç gün içinde yeni sezon başlıyor)
teen wolf(sezon finali oldu)
şimdilik bunlar
kaliteli fantastik diziler izliyorsun bence aaa twd ve fear izliyorum bende the 100 de

en önemlisi teen wolf ve the originals çok iyi diziler the originals yarın başlıyor :Z:Z

sadece bilndspot izlemiyorum 🙂🙂🙂

kaliteli fantastik diziler izliyorsun bence aaa twd ve fear izliyorum bende the 100 de

en önemlisi teen wolf ve the originals çok iyi diziler the originals yarın başlıyor :Z:Z

sadece bilndspot izlemiyorum 🙂🙂🙂
blindspor yeni başladım zaten..twd ile the originalsı heyecanla bekliyorum..öbürleri şimdilik daha başlamadı..haklısın fantastik tarzı dizileri beğeniyorum..the 100 de çok iyi bilim kurgu dizisi..izlemeyi düşündüğüm dizilerde: the flash,dominion fırsat bulabilirsem artık

blindspor yeni başladım zaten..twd ile the originalsı heyecanla bekliyorum..öbürleri şimdilik daha başlamadı..haklısın fantastik tarzı dizileri beğeniyorum..the 100 de çok iyi bilim kurgu dizisi..izlemeyi düşündüğüm dizilerde: the flash,dominion fırsat bulabilirsem artık
arrowu şuan ertele ayoll the flash sezonları birikmeden başla the flashtan bilim kurguyu çok iyi alıcaksın geçens ezonun en iyi işiydi bence şuan sadece 1 sezon oynadı bence diğer yeni dizileri kenara ayır the flash başla 1.sezonu bitirir 2.sezona yetişirsin 2.sezon daha yeni başladı hiç pişman olmazsın yanı flasha öncelik ver :F:F:F

arrowu şuan ertele ayoll the flash sezonları birikmeden başla the flashtan bilim kurguyu çok iyi alıcaksın geçens ezonun en iyi işiydi bence şuan sadece 1 sezon oynadı bence diğer yeni dizileri kenara ayır the flash başla 1.sezonu bitirir 2.sezona yetişirsin 2.sezon daha yeni başladı hiç pişman olmazsın yanı flasha öncelik ver :F:F:F
arrow zaten şu an 4.sezonda ayrıca bölümleri bir defada izlemeye fırsatım yok..the flash zaten tanıtımları baya iyidi baktım..olabilir aslında bakalım umarım fırsat bulurum da izlerim:)

arrow zaten şu an 4.sezonda ayrıca bölümleri bir defada izlemeye fırsatım yok..the flash zaten tanıtımları baya iyidi baktım..olabilir aslında bakalım umarım fırsat bulurum da izlerim:)
1.bölümü yarın öbürgün başla bence ayy zaten gerisi gelicek izlemeye başlayınca daha kopamazsın hiçbir diziye benzemiyor flash çok ayrı bir dizi özellikle fantastik seven birisi mutlaka izlemeli :F:F:F

1.bölümü yarın öbürgün başla bence ayy zaten gerisi gelicek izlemeye başlayınca daha kopamazsın hiçbir diziye benzemiyor flash çok ayrı bir dizi özellikle fantastik seven birisi mutlaka izlemeli :F:F:F
inşallah izlerim ya bakalım artık..aslında arrow ile the flashı aynı anda izlemek isterim ama sanırım bu zor..birini tercih edicem sanırım..ilk fırsatta the flashı izlerim:)

inşallah izlerim ya bakalım artık..aslında arrow ile the flashı aynı anda izlemek isterim ama sanırım bu zor..birini tercih edicem sanırım..ilk fırsatta the flashı izlerim:)
iki diziyide aynı anda izlemek büyük avantaj ayy çünkü iki dizi ortak ilerliyor cnm
şimdi bak bazı haftalar arrow flash bölümüne konuk oluyor bazı haftalarda flash arrow dizisine konuk oluyor 2 dizi sürekli bağlantılı ilerliyor bu çok hoş birşey bugünkü arrow bölümünde flash arrowa geldi mesala çok ortakbölümelr çekiliyor ve bu sezonda devam edicek flash izlerken arrowuda çok görüceksin onlarda flasha geliyor arrow flashın 1.bölümünde var mesala sonra başka bölümünde yine geliyor :F:F:F

sezon olarak önce flashı bitirmeni öneririm ben sana 🙂🙂🙂

iki diziyide aynı anda izlemek büyük avantaj ayy çünkü iki dizi ortak ilerliyor cnm
şimdi bak bazı haftalar arrow flash bölümüne konuk oluyor bazı haftalarda flash arrow dizisine konuk oluyor 2 dizi sürekli bağlantılı ilerliyor bu çok hoş birşey bugünkü arrow bölümünde flash arrowa geldi mesala çok ortakbölümelr çekiliyor ve bu sezonda devam edicek flash izlerken arrowuda çok görüceksin onlarda flasha geliyor arrow flashın 1.bölümünde var mesala sonra başka bölümünde yine geliyor :F:F:F

sezon olarak önce flashı bitirmeni öneririm ben sana 🙂🙂🙂
arrow ve the flashı evdekiler izliyor zaten bu iki diziyi çok tavsiye ediyorlar...senin de dediğin gibi dizide birbirlerine konuk oluyorlar bunu duymuştum:) fırsatım olunca izleyeceğim..şimdi diziyi tavsiye edince daha bir izlemek istiyorum:) ama izlemek için umaırm fırsat bulurum..

@Çiğdem- @Titanium superdi bölüm :ok:

Dedektife ben baya şaşırdım.Ulan insan kızı için bunları yapmaz.

Aaa o son sahne neydi öyle :(

Heralde 22. Bölümde olcak o sahne :( Ezel style :A

Ama Felicitymi öldürmesinler ya.Kız kardeşi ölsün,diggle ölsün dizide arrowla felicity kalana kadar herkes ölsün ama felicitym yaşasın :love1:

Green Arrow :Z