CW Arrow 4. Sezon Yorumları

@Çiğdem- bunu cumhurbaşkanı bile seçtirir ıy pis.ss @cookies @destere @Harunnn60
CTE-CxGUsAAvA_-.jpg

okçu hareket partisi demiş emre ? en başa B harfini yerleştir tekrar oku ? :))

tek tek anlatıcaz herşeyi illaki ? :)
Ayol evliyi bırak eşşek kadar kızı var 😱

Lo başına b koy ve öyle oku[emoji33]
okçu kelimesinin başına b koy ve oku çirkin:F
ayy ben oliver in başına b anladım :F:F:F

@destere çokk ayıppp gece gece ağzımı bozdurdun bana tövbe estafurullah
:F:F:F

4x5. bölüm

constantine i gördüğüm için mutluyum harikaydı ya diziye çağ atlatmış adeta:) adam tam bir komedi özellikle tavus kuşunu getiren felicity nin şaşkın bakışları arasında tüyle sırtını kaşıttığı sahnede kahkaha attım :) @Çiğdem - diziye sanırım bu bölüm senin kanatlı kelekte dahil olmuştu o askerdeki oliver ın komutanı zenci, constantine deki kanatlı keleğe çok benziyor :)
son sahnede ayrılırken constantine in tekrar arada bir diziye katılacağına dair ümidim arttı özellikle darkheim diye birinden bahsettiler oliver yuvarlağı onunla tek başına baş edemez constantine in yardımı şart :) john constantine diziye her uğradığında mutlaka haberim olsun @Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @xemrexxx ..

bölümde ayrıca sevdiğim insanlar başta: sara, laurel, thea , felicity , ayrıca ilk sahnedeki kurban garson kızı bile sevdim :)

sara ile thea nin kovalamaca sahneleri harikaydı ..

bir başka constantinle bölümde tekrar buluşmak üzere hepinize sağlık mutluluk ve seksi kızlarla dolu bir dünya dilerim:) hadi hoşcakalın sayfayı terkedeyim :)

4x5. bölüm

constantine i gördüğüm için mutluyum harikaydı ya diziye çağ atlatmış adeta:) adam tam bir komedi özellikle tavus kuşunu getiren felicity nin şaşkın bakışları arasında tüyle sırtını kaşıttığı sahnede kahkaha attım :) @Çiğdem - diziye sanırım bu bölüm senin kanatlı kelekte dahil olmuştu o askerdeki oliver ın komutanı zenci, constantine deki kanatlı keleğe çok benziyor :)
son sahnede ayrılırken constantine in tekrar arada bir diziye katılacağına dair ümidim arttı özellikle darkheim diye birinden bahsettiler oliver yuvarlağı onunla tek başına baş edemez constantine in yardımı şart :) john constantine diziye her uğradığında mutlaka haberim olsun @Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @xemrexxx ..

bölümde ayrıca sevdiğim insanlar başta: sara, laurel, thea , felicity , ayrıca ilk sahnedeki kurban garson kızı bile sevdim :)

sara ile thea nin kovalamaca sahneleri harikaydı ..

bir başka constantinle bölümde tekrar buluşmak üzere hepinize sağlık mutluluk ve seksi kızlarla dolu bir dünya dilerim:) hadi hoşcakalın sayfayı terkedeyim :)
ayyyyy oliver sayesinde tekrar constantineyi görüyorsun ama oliveri hiç övmemişsin yorumunda nankör :F:F:F

yok o zenci adam başka melek değil constantinede bildiğim kadarıyla tek bölüm geldi ama arrow diğer dizilerle ortak bölüm yapamyı seven bir dizi belki günün birinde tekrar gelebilir bellide olmaz :Z:Z:Z

ayyy bu arada constantine diyorki olivere burada bukadar güzel kızın oluğunu bilsem önceden gelirdim diyor hahaha constantinenin içine sen kaçmışsın ayol:F

ayyyyy oliver sayesinde tekrar constantineyi görüyorsun ama oliveri hiç övmemişsin yorumunda nankör :F:F:F

yok o zenci adam başka melek değil constantinede bildiğim kadarıyla tek bölüm geldi ama arrow diğer dizilerle ortak bölüm yapamyı seven bir dizi belki günün birinde tekrar gelebilir bellide olmaz :Z:Z:Z

ayyy bu arada constantine diyorki olivere burada bukadar güzel kızın oluğunu bilsem önceden gelirdim diyor hahaha constantinenin içine sen kaçmışsın ayol:F
evet constantindeki manny değilmiş zenci :)
damien denen vatandaşla arrow leyleği tek başına baş edemez constantine in gelmesi şart :)
constantine benim kafadan güzel kızları kaçırmıyor o yüzden zaten oynadığı karakteri sevdim:)
senin oliver kurbağası için dönüp diziye bakmam bile constantine sayesinde baktım oliver ın nesinden bahsedeyim kızkardeşinden bahsedebilim sadece kızkardeşi güzeldi :)

arrow çok iyi ilerlemeye devam ediyor bence @cookies @Titanium :Z:Z:Z

6.bölüm atomla alakalı çok güzel bir bölümdü
atom ortaya çıktı sonunda :Z:Z:Z
7. son bölüm
digle ve kardeşi ile alakalıydı ayy bu ölenlerde ortaya çıkmaya başladı sürekli bu arada merln daha çok görünürse sevinirim bu adamı çok seviyorum ben :Z:Z:Z

arrow çok iyi ilerlemeye devam ediyor bence @cookies @Titanium :Z:Z:Z

6.bölüm atomla alakalı çok güzel bir bölümdü
atom ortaya çıktı sonunda :Z:Z:Z
7. son bölüm
digle ve kardeşi ile alakalıydı ayy bu ölenlerde ortaya çıkmaya başladı sürekli bu arada merln daha çok görünürse sevinirim bu adamı çok seviyorum ben :Z:Z:Z

dig çok kilo vermiş, eski reyizliği felan kalmamış. :DDarkth'ın olayı çok ilginç geldi, thea'ya dokununca zarar gördü felan. :D Hatta sahne sonunda Arrow buna savaş açınca ki görüntüsü çok bitkindi, thea'nın yaşam enerjisi mi yoktu ters mi tepti acaba. :D

Oha @Çiğdem- @mrt-06 bölüm bombaydı.

Bu dizide süper olcak @destere bunu seversin bence.Yeni fragman tam senlik :)

Yorum bile yapamıyom bölüme nutkum tutuldu lan :F
8.bölüm harikayı @cookies :love1::love1::love1:
bu hafta flash arrow ortak bölüme doyduk vlla özellikle bölümelr birbirinin devamı olması çok iyiydi o ölüp küe dönüşen adamı merlin tekrar hayata getiricek galiba @cookies 😱
flashın zaman yolcuğu yapması oliverlerin hayatını kurtardı oliverin baba olduğunu feliticiyden saklaması yinede yanlıştı bence ama tek kelimeyle süper bir bölümdü haftaya flash ve arrowun son bölümleri var mini sezon finali olucak sonra kim beklicek 1,5 ay:(:(:(