okçunun başındaki b harfini unutmuşlar yazmayı
b halfi ne beee
Ayol evliyi bırak eşşek kadar kızı var 😱
okçu kelimesinin başına b koy ve oku çirkin
uykusuzluktan anlama güçlüğü çekiyor sabahları zehir gibidir )okçu kelimesinin başına b koy ve oku çirkin
okçu hareket partisi demiş emre ? en başa B harfini yerleştir tekrar oku ? )
tek tek anlatıcaz herşeyi illaki ?
Ayol evliyi bırak eşşek kadar kızı var 😱
Lo başına b koy ve öyle oku[emoji33]
ayy ben oliver in başına b anladımokçu kelimesinin başına b koy ve oku çirkin
kırgın çiçeklerdeki neriman gibi yüzüne şaplak ataydın kelimeyi söyledikten sonra ? )ayy ben oliver in başına b anladım
@destere çokk ayıppp gece gece ağzımı bozdurdun bana tövbe estafurullah
hahahaha ayy dur atarım şimdi sayılır herhaldekırgın çiçeklerdeki neriman gibi yüzüne şaplak ataydın kelimeyi söyledikten sonra ? )
hazır elin değmişken şaplak sayısını arttır bencehahahaha ayy dur atarım şimdi sayılır herhalde
ayyyyy oliver sayesinde tekrar constantineyi görüyorsun ama oliveri hiç övmemişsin yorumunda nankör4x5. bölüm
constantine i gördüğüm için mutluyum harikaydı ya diziye çağ atlatmış adeta adam tam bir komedi özellikle tavus kuşunu getiren felicity nin şaşkın bakışları arasında tüyle sırtını kaşıttığı sahnede kahkaha attım @Çiğdem - diziye sanırım bu bölüm senin kanatlı kelekte dahil olmuştu o askerdeki oliver ın komutanı zenci, constantine deki kanatlı keleğe çok benziyor
son sahnede ayrılırken constantine in tekrar arada bir diziye katılacağına dair ümidim arttı özellikle darkheim diye birinden bahsettiler oliver yuvarlağı onunla tek başına baş edemez constantine in yardımı şart john constantine diziye her uğradığında mutlaka haberim olsun @Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @xemrexxx ..
bölümde ayrıca sevdiğim insanlar başta: sara, laurel, thea , felicity , ayrıca ilk sahnedeki kurban garson kızı bile sevdim
sara ile thea nin kovalamaca sahneleri harikaydı ..
bir başka constantinle bölümde tekrar buluşmak üzere hepinize sağlık mutluluk ve seksi kızlarla dolu bir dünya dilerim hadi hoşcakalın sayfayı terkedeyim
evet constantindeki manny değilmiş zenciayyyyy oliver sayesinde tekrar constantineyi görüyorsun ama oliveri hiç övmemişsin yorumunda nankör
yok o zenci adam başka melek değil constantinede bildiğim kadarıyla tek bölüm geldi ama arrow diğer dizilerle ortak bölüm yapamyı seven bir dizi belki günün birinde tekrar gelebilir bellide olmaz
ayyy bu arada constantine diyorki olivere burada bukadar güzel kızın oluğunu bilsem önceden gelirdim diyor hahaha constantinenin içine sen kaçmışsın ayol
8.bölüm harikayı @cookies