CW Arrow 4. Sezon Yorumları

19.bölüm @Forumdash @Titanium 🙂🙂🙂 @cookies sen flash arrow devam ediyormusun 🙂🙂🙂
laurel ölmüş gerçekten @Forumdash fake olmadığına çok sevindim:Z

flashtanda spoiler verdiler barrıy hızına kavuşmuş koşarak gitti demekki bu haftakı flash bölümündebarrıy hızına kavuşuyor :Z:Z:Z
kız arrowla supergirl ün ortak bölümü olabilirmiş kız nasıl izlicen ayol o bölümü sen çatlamaktan geberirsin:A

S04B19
Laure gerçekten ölmüş @Çiğdem- seneye hangi dizide görecez merak ettim:A
Kanarya olan kız süpernaturele de kojuk oluyor arada:F hatırladın mı?
8/10

S04B19
Laure gerçekten ölmüş @Çiğdem- seneye hangi dizide görecez merak ettim:A
Kanarya olan kız süpernaturele de kojuk oluyor arada:F hatırladın mı?
8/10
ayy öldüde inş zamanda geriye falan gidip geri getirmezler bu kadını hiç sevmiyordum süpernaturalda ruby rolunu daha iyi oynuyordu süpernatural dönsün bence :F:F:F

ayy öldüde inş zamanda geriye falan gidip geri getirmezler bu kadını hiç sevmiyordum süpernaturalda ruby rolunu daha iyi oynuyordu süpernatural dönsün bence :F:F:F
Sana flashla ilgili spoi vereyim :A
Flash gücüne kavuşmuş:F Arrowdaki hızlı gidişiyle ip ucu vermiş oldular:F

S04B20
Aslında Supernatural'le birlşkte izlemiştşm ama unuttum yorum yapmayı. Neyse işte, bölümde Diaagle sahnelerin çogunluk oldugu için sıkıcıydı ama
Thea sahneleri harikaydı. Bilmem @Çiğdem- Under The Dome dizisini izledin mi ama dizinin sonunu ona bağladılar:F gülmemek elde değil ya:F Thea o sesleri iyi fark etti cnm:bhr: izlenecek kız kalmadı ya dizide:F
Diggle ölsen kurtulsak senden ve kardeşinden:T:
7/10

S04B21
İyi bölümdü ama Thea'lı sahneleri daha cok sevdim.
Sen Thea değilsin Sen Queen'sin :F ahahaha bu sanede güldüm ya güzeldi gerçekten. Çocugun yüzünü düzeltselerde diziye katılsa bari:F
Puan verecek bi bölüm değildi. Dünya batsa da kurtulsak:F

22.bölüm ben bu dark'tan çok sıkıldım @Forumdash @Titanium :(:(:(
ayy bayılıcam merlin , slade ve ras al ghuldan sonra fiyasko bir kötü akrakter bu dark bana hiç ama hiç sampetik gelmiyor sezon finalinde geberir inş:ppp:

S04B22

22.bölüm ben bu dark'tan çok sıkıldım @Forumdash @Titanium :(:(:(
ayy bayılıcam merlin , slade ve ras al ghuldan sonra fiyasko bir kötü akrakter bu dark bana hiç ama hiç sampetik gelmiyor sezon finalinde geberir inş:ppp:

Ben de çoksevmedim bölümü
sevdiğim yer Thea'nın hapsedildiği yer de göçtü gitti. Sezon finalinde ölür. Yeni sezondaki daha iyi olur umarım. 2.5milyon olmalı izliyicimiz yine:X
7/10

23.bölüm sezon finali bu sezon gibi hayal kırıklığı bir final oldu bence ilk 3 sezon ne kadar güzeldi ayoll bu sezon neden böyle oldu :( seneye yeniden düzelir umarım🙂
ayy vlla tek sevindiğim nokta öldü sonunda şu dark koca sezonun içine etti ayol:ppp:

oliver başkan oldu :Z

1-2 bölüm daha şans vereceğim ilk iki sezonun hatrına.

Flashıda aynı şekilde batırmışlardı, şimdi değişik yere çektiler oda 1 sezon yürür. Memnun olmadım arrow 2 sezondur kötü.

S04B23
Aksiyon olarak gayet güzldi:X yine her yer curcunaydı @Çiğdem- @Titanium
Ama bişey sorcam
Şimdi Flash point olacak deniyor ya Arrow filan etkilenirse Oliver belki başkan olur ya da kötü arrow olur fixlan :F Şu point olayını yaparlar inş da herşeyi etkiler:X
8/10