CW Arrow 4. Sezon Yorumları

tomorrow konusunda 65 yaş fotosunu paylaştım olverin @Forumdash son bölümü mutlaka izle :F:F:F

ayy sende kıskanıyorsun @destere 3 dizidede görebiliyoruz sonucta :A:A:A

ohh ohh ne güzel :) desene her taraf fok dolu :Z:Z

Adam bir dizi yaptı 2 dizi çıktı içinden belki 3. Yolda @Çiğdem- le onu konuşuyoruz:F

mitoz bölünmeyle çoğalıyor demekki :)
zaten oliver yuvarlağından eşeyli üreme beklemek hataydı :)

tomorrow konusunda 65 yaş fotosunu paylaştım olverin @Forumdash son bölümü mutlaka izle :F:F:F

ayy sende kıskanıyorsun @destere 3 dizidede görebiliyoruz sonucta :A:A:A
Daha 2 bölümüm var yetişecem güya şuan tvd izliyorum. Stefhan işaretlendi hiç yere:(

ohh ohh ne güzel :) desene her taraf fok dolu :Z:Z

mitoz bölünmeyle çoğalıyor demekki :)
zaten oliver yuvarlağından eşeyli üreme beklemek hataydı :)
Valla konuştugumuz 3.dizi zenci kadın. Şunaralar sende zenci sempatizanlıgı var:F

Daha 2 bölümüm var yetişecem güya şuan tvd izliyorum. Stefhan işaretlendi hiç yere:(
oliver vardı bölümde 30 yıl sonrakı şehrini gösterdiler ona baksan yeter bence şuan kalan bölümleri sonra bakarsın :F:F:F

aa evet vampir günlüklerinde bana yetiş ayoll tek kaldım :(:(:(

oliver vardı bölümde 30 yıl sonrakı şehrini gösterdiler ona baksan yeter bence şuan kalan bölümleri sonra bakarsın :F:F:F

aa evet vampir günlüklerinde bana yetiş ayoll tek kaldım :(:(:(
İçim geçiyor tvd izlerken bak hem senle konuşup hem televizyona bakıyorum:F dizi beni ilklere sürükledi maşallah:F oysa sezon guzel başlamişti.

Valla konuştugumuz 3.dizi zenci kadın. Şunaralar sende zenci sempatizanlıgı var:F

sana yazacağıma mesajı @Çiğdem- e yazmışım yanlışlıkla ne zorla yetiştim silmek için :))
ne demiştim ?
hah zencinin kadını hoştur iyidirde erkeği tehlikelidir uzak durmak lazım diyecektim :)

16.bölüm @cookies @Forumdash @Titanium bu sezon ilk 3 sezonun altında neden bu sezon böyle oldu anlamayamadım ayoll kurgu senaryo açısından bu sezon olmamış:(:(:(
yine şu okçu kadın çıktı ortaya olivere aşık olan :ppp::ppp::ppp:
feliticiy oliver sahneleride sıkıcı ayrılıp barışıyorlar tekrar barışırlar yakında:F

senaryo pek umut vermiyor bu sezon malesef :(:(:(

S04B16
Eh iştelik geçiştirmeli bir bölümdü.
Darhk'a daha çok sahne vermeliler. Olaylar bu sezon onluk ama 2 sezona yaydıkları belli. Çok yavaş gelişiyor. Felicty ve Oliver sahneleri dokundu:( ama sıktılarda bee. Oliver tek takıl iştekendi işini kendin görürsün:A her gece başka alemde olma kapasitesi olduğu halde yıllarca bir kadına hapsolma düşüncesi bile kötü:A

17.bölüm yine düşük bir bölümdü geçmişe çok takılı kaldılar yeni senaryo bulunamıyor artık
@Forumdash @Titanium @cookies :(:(:(
ayy geçen bölüm okçu kız geldi bu bölümde şu arıları yötecen kız geldi bölümler ileriye dönük olmuyor geçmişten gelen karakterlerle geçiştiriyorlar son sahne biraz merak uyandırdı diglenin kardeşi hain çıktı bekliyordumda aslında :F:F:F

17.bölüm yine düşük bir bölümdü geçmişe çok takılı kaldılar yeni senaryo bulunamıyor artık
ayy geçen bölüm okçu kız geldi bu bölümde şu arıları yötecen kız geldi bölümler ileriye dönük olmuyor geçmişten gelen karakterlerle geçiştiriyorlar son sahne biraz merak uyandırdı diglenin kardeşi hain çıktı bekliyordumda aslında :F:F:F
Aynen yaaa omyuzden yorum yapasım gelmedi:(
bu seneki kötü adamın ağırlığı da yok, geçmiş flashback sahneleri de çok kısa tutuluyor kötü adamın sahneleri de kısa tutuluyor:F bu arada arılardan oluşan adam efekt değil bildiğin kostum giymiş adamdı:F neden onu ayrı bir süper kahraman yapmamişlar:F

bu seneki kötü adamın ağırlığı da yok, geçmiş flashback sahneleri de çok kısa tutuluyor kötü adamın sahneleri de kısa tutuluyor:F bu arada arılardan oluşan adam efekt değil bildiğin kostum giymiş adamdı:F neden onu ayrı bir süper kahraman yapmamişlar:F
ayy vlla merlin , siade , ras al ghul dan sonra dark denilen adam hiç ilgimi çekmiyor başkasını bulamamışlarmı :F:F:F

Ben uzun zamandır sıkılıyordum. :D

Bence bu bölüm güzeldi. Özellikle felicity'yi mümkün olduğunca oliver'in uzağına koyup mümkünse hiç birleştirmemeleri lazım. :D

18.bölüm son haftalara oranla güzel bir bölümdü son sahne özellikle 😱😱😱
@Forumdash @cookies @Titanium
ahh digle nasıl güvendin kardeşine oliveri nezaman dinlemesen başınız belaya giriyor öğren artık :F:F:F

laurel öldümü ölmedimi acaba bazıları diyorki laurelle oliver oyun yaptı diyor ama arrowda bu sezon önemli birisi ölücekti zaten oliver mezarlıktaydı laurelin ölme ihitmalide çok yüksek demek ölen oymuş 😱😱😱

18.bölüm son haftalara oranla güzel bir bölümdü son sahne özellikle 😱😱😱
@Forumdash @cookies @Titanium
ahh digle nasıl güvendin kardeşine oliveri nezaman dinlemesen başınız belaya giriyor öğren artık :F:F:F

laurel öldümü ölmedimi acaba bazıları diyorki laurelle oliver oyun yaptı diyor ama arrowda bu sezon önemli birisi ölücekti zaten oliver mezarlıktaydı laurelin ölme ihitmalide çok yüksek demek ölen oymuş 😱😱😱
Bariz oyundu. :D

Ama mezar muhtemelen onun, yine keklediler bizi gibi. :(

Bu bölüm çok saçmalık vardı bence. Eski sahnelerde kadın içeri askerlerin yanına kaçtığında askerlerin ne kadar İYİ davrandığını görmüşsünüzdür. Daha düne kadar köle dedikleri insan bide. :D

S04B18

Son bölümlere nazaran ilaç gibi bölümdü aksiyonuyla ve senaryosuyla @Çiğdem-
Kesinlikle oyun oynadılar:F Tam konuşmayı vermediler. Muhtemelen sezon başındaki mezarlıktır bence de. Onun da oyun oldugunu öğrenmiş olduk.
Oliver kimseye bu oyununanlatamazdı. Putun bi parçasını diggle anlattı da noldu? Bu da bize bir ip ucu :Z Felictyle de barişirlar artık. Laurel dedi felicty iyi ki aşıksın filan falan...
Oliver 'a artık reyiz mi desem ne desem biledim. Bu bölüm hem soğuk hem de lider tavrı çok iyiydi. Keşke herkese böyle soğuk yapsa filan:X

8.5/10

S04B18

Son bölümlere nazaran ilaç gibi bölümdü aksiyonuyla ve senaryosuyla @Çiğdem-
Kesinlikle oyun oynadılar:F Tam konuşmayı vermediler. Muhtemelen sezon başındaki mezarlıktır bence de. Onun da oyun oldugunu öğrenmiş olduk.
Oliver kimseye bu oyununanlatamazdı. Putun bi parçasını diggle anlattı da noldu? Bu da bize bir ip ucu :Z Felictyle de barişirlar artık. Laurel dedi felicty iyi ki aşıksın filan falan...
Oliver 'a artık reyiz mi desem ne desem biledim. Bu bölüm hem soğuk hem de lider tavrı çok iyiydi. Keşke herkese böyle soğuk yapsa filan:X

8.5/10
Bariz oyundu. :D

Ama mezar muhtemelen onun, yine keklediler bizi gibi. :(

Bu bölüm çok saçmalık vardı bence. Eski sahnelerde kadın içeri askerlerin yanına kaçtığında askerlerin ne kadar İYİ davrandığını görmüşsünüzdür. Daha düne kadar köle dedikleri insan bide. :D
aaaa mezar sahnesi fakeyse eğer bu sezonun heyecanlı yanı kalmıyor vlla kim ölücek diye bekliyorduk ama barrıyde geliyordu oraya oliver barrıyıdemi kandırıyor olabilir gerçi :F:F:F

19.bölüm @Forumdash @Titanium 🙂🙂🙂 @cookies sen flash arrow devam ediyormusun 🙂🙂🙂
laurel ölmüş gerçekten @Forumdash fake olmadığına çok sevindim:Z

flashtanda spoiler verdiler barrıy hızına kavuşmuş koşarak gitti demekki bu haftakı flash bölümündebarrıy hızına kavuşuyor :Z:Z:Z