Yeme-İçme Alkolsüz Bira

Leyla ile Mecnun adamlarından korkacaksın asıl :A O erikleri, üzümleri, sakızları unutmadık :A @MEnes in de foyası böyle çıkacak ortaya :A
Ben püripak tertemiz bir insanım, bunu her yerde her şartta kanıtlayabilirim ama sen hiç bir şeyi kanıtlamazsın... Çünkü şüphe tek gerçektir... :A

Bak bak x'li şeylerden bahsederken nasıl da pis pis sırıtıyor :A Bir de bana sapık der leş herif :A

Aaaaaaaaaa yalan, kuru iftira. Geçen bir filmden ekran görüntüsü atacakken, yanlışlıkla attığın ekran görüntüsünde görmüştüm. :A Böyle x'li falan siteler vardı. :A

Aaaaaaaaaa yalan, kuru iftira. Geçen bir filmden ekran görüntüsü atacakken, yanlışlıkla attığın ekran görüntüsünde görmüştüm. :A Böyle x'li falan siteler vardı. :A
OHAAAA o kadar dikkatsiz bir hale gelmiş demek... Ulan bari bu kadar göz önünde yapma be adam... :A

Ben püripak tertemiz bir insanım, bunu her yerde her şartta kanıtlayabilirim ama sen hiç bir şeyi kanıtlamazsın... Çünkü şüphe tek gerçektir... :A
İşte siz de bana sapıklık konusunda attığınız iftiraları nasıl kanıtlayacaksınız onu düşünün :A Benim aksime senin o konuda dosyan kabarık, elimde belgeler var :A @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
İşte siz de bana sapıklık konusunda attığınız iftiraları nasıl kanıtlayacaksınız onu düşünün :A Benim aksime senin o konuda dosyan kabarık, elimde belgeler var :A @Sherlock
Yoo dosyam gayet temiz ve naif bir dosya. :A Bizde öyle şeyler olmaaazzz... Her şey saygı ve etik çerçevede ilerler.. :A

Ohaaaaaaaa. :A Demek adaşımı "T..." ile tehdit ediyorsun, o görüşmelerin hepsi resmi ve önemli gözetmenlerin eşliğinde gerçekleşti Sapıkku. :A Adaşıma iftira atma, buranın baş sapığı sensin... :A @MEnes

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961