Ne diyelim ki adaşım... Yazık ki ne yazık...
Ne diyelim ki adaşım... Yazık ki ne yazık...
OHAAAA o kadar dikkatsiz bir hale gelmiş demek... Ulan bari bu kadar göz önünde yapma be adam...![]()
Benim SABAR dışında başka filmlerle işim olmaz
2019'da forum yenilendi ve dissler sıfırlandı. O manada yeni dedim.
Artık nereye saldıracağını şaşırdı işte görüyorsun adaşım... Şaşıran ve panikleyen kişiler böyle hamleler yapar genelde...Ohaaaaaaaa.Demek adaşımı "T..." ile tehdit ediyorsun, o görüşmelerin hepsi resmi ve önemli gözetmenlerin eşliğinde gerçekleşti Sapıkku.
Adaşıma iftira atma, buranın baş sapığı sensin...
@MEnes
Olur hemen başlayalım...
2019'da forum yenilendi ve dissler sıfırlandı. O manada yeni dedim.
Bu arada bu konunun açılmasının ana kaynağı şu foto ve bunu bırakıp kaçıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 86536
@MasacRE @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock
Biradan bahsetmesem o an belki laf lafı açmayacak işte her şey kelebek bira etkisi, yeni adıyla...2019'da forum yenilendi ve dissler sıfırlandı. O manada yeni dedim.
Bu arada bu konunun açılmasının ana kaynağı şu foto ve bunu bırakıp kaçıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 86536
@MasacRE @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock
Sadece T... olsa iyi, ben artık o ahlaksız yere girmeye utanır oldum bu leş adaşının yazdıklarını gördükçe. İşte işte açıkladım da rahatladım neden ortalarda gözükmediğimiOhaaaaaaaa.Demek adaşımı "T..." ile tehdit ediyorsun, o görüşmelerin hepsi resmi ve önemli gözetmenlerin eşliğinde gerçekleşti Sapıkku.
Adaşıma iftira atma, buranın baş sapığı sensin...
@MEnes
Bıraaak sen de sapıklıktan çıkma temellere sahipsin işte...O x'lerin düşündüğüz x'lerle alakası yok olsa ergenlikti öyle bir şey yaptık derimDiğer x'li üyelere sorun
![]()
Yalaaan, ben kurallara uyan devlet büyüklerimizin sözlerine itimat eden örnek bir vatandaşım...![]()
O x'lerin düşündüğüz x'lerle alakası yok olsa ergenlikti öyle bir şey yaptık derimDiğer x'li üyelere sorun
![]()
Tabi tabiii orada konuşulan hiçbir şey işine gelmediği için uğramamışsındır. O kadar naif ve seviyeli şeyler konuşuyorduk ki yapına ters geldiği için uğrayamadın oraya...Sadece T... olsa iyi, ben artık o ahlaksız yere girmeye utanır oldum bu leş adaşının yazdıklarını gördükçe. İşte işte açıkladım da rahatladım neden ortalarda gözükmediğimi@MEnes
Uğrayamadım tabi, benim gibi naif, temiz bir insanın o tür mekanlarda ne işi olurTabi tabiii orada konuşulan hiçbir şey işine gelmediği için uğramamışsındır. O kadar naif ve seviyeli şeyler konuşuyorduk ki yapına ters geldiği için uğrayamadın oraya...![]()
Sadece T... olsa iyi, ben artık o ahlaksız yere girmeye utanır oldum bu leş adaşının yazdıklarını gördükçe. İşte işte açıkladım da rahatladım neden ortalarda gözükmediğimi@MEnes
Tabi tabiii orada konuşulan hiçbir şey işine gelmediği için uğramamışsındır. O kadar naif ve seviyeli şeyler konuşuyorduk ki yapına ters geldiği için uğrayamadın oraya...![]()
Uğrayamadım tabi, benim gibi naif, temiz bir insanın o tür mekanlarda ne işi olur![]()
Tabi tabi bizim seviyeli muhabbetimizi kendi açından nasıl görüyorsan artık böyle şeyler konuşuyorsun.Uğrayamadım tabi, benim gibi naif, temiz bir insanın o tür mekanlarda ne işi olur![]()
Diyemez çünkü işine gelmeeezzz...Ulan içeride hiç karı kız yok diye uğramıyorum de, sen de rahatla biz de rahatlayalım artık.@MEnes
İşte bu kadar kendinden geçti, olmayan şeyler görüyor adam artık...Bak bak, rezil herife bak kendini olaylardan sıyırmak için nasıl iftiralar atıyor.![]()