Olmaz olmaz, bundan hayır gelmez daha... Mesela kız babası olsan bana kızını gönül rahatlığıyla verebilirsin, ama Leşku'ya mümkün mü...Bak bak, nasıl gurur duyarak anlatıyor. Vallahi iflah olmaz bu adam.@MEnes
Olmaz olmaz, bundan hayır gelmez daha... Mesela kız babası olsan bana kızını gönül rahatlığıyla verebilirsin, ama Leşku'ya mümkün mü...Bak bak, nasıl gurur duyarak anlatıyor. Vallahi iflah olmaz bu adam.@MEnes
Cümlemde Tols'u biliyorum diye yazarken o içiyor yada içmiyor yada tadına bakmış anlamında olur yani belirtmedim birşey . Demek ki içmişsin ki bunu yazdın
@xdragxx e atmışsın ama gördüm 😡Herkesin hayatı kendineben yadırgamam. En azından forum ortamında
Reelde durum farklı olurdu![]()
Ve ben, aşk olsun ben öyle bir insan mıyım 😱![]()
Sakız bile çiğnemiyorum, düşün o derece temizim...![]()
Bana bana Enes B.'ye inanılmaz mı bee...
İçmekten utanacak değilim, tabi ki söyleyeceğimBak bak, nasıl gurur duyarak anlatıyor. Vallahi iflah olmaz bu adam.@MEnes
Olmaz olmaz, bundan hayır gelmez daha... Mesela kız babası olsan bana kızını gönül rahatlığıyla verebilirsin, ama Leşku'ya mümkün mü...![]()
Doğru yolu bulmuş işte adaşım fena mı...Tamam, denedin ve baktın sana uymuyor @MEnes 'in izinden gitmeye karar verdin![]()
Aynen aynen buna hiç bir şey emanet edilmez. Bu hainlikle zaten başka türlüsü de düşünülemezdi...
İçmekten utanacak değilim, tabi ki söyleyeceğimAma sapıklık falan asla, bunlar bizim yapacağımız şeyler değil o kısımlar hep iftira
![]()
Leyla ile Mecnun adamlarından korkacaksın asıl
Gel yarın çay ısmarliyim sana bırak Leşku gibi davranmayı falan...![]()