Kutsal Cumartesi sempatizanına bak, hemen analizler falan yapmış.![]()
Özledik o eski Kutsal Cumartesi geceleriniKendisi tüyler ürpertici iğrenç bir insan ama işte aldık aramıza bir kere, kıyamıyoruz şutlayamıyoruz...![]()
Kutsal Cumartesi sempatizanına bak, hemen analizler falan yapmış.![]()
Özledik o eski Kutsal Cumartesi geceleriniKendisi tüyler ürpertici iğrenç bir insan ama işte aldık aramıza bir kere, kıyamıyoruz şutlayamıyoruz...![]()
Bak bak nasıl da iç çekerek anlatıyor... Aaah ah kopmuş gitmiş bu adam adaşım...Özledik o eski Kutsal Cumartesi geceleriniBir de biz yokken çok değişmiş oralar
Ah Kordon ah, seni böyle mi görecektik bee...
Hüzünlüyüm kardeşim, bu korona bitirdi bizi ne yapalımBak bak nasıl da iç çekerek anlatıyor... Aaah ah kopmuş gitmiş bu adam adaşım...@Sherlock
Özledik o eski Kutsal Cumartesi geceleriniBir de biz yokken çok değişmiş oralar
Ah Kordon ah, seni böyle mi görecektik bee...
Bak bak nasıl da iç çekerek anlatıyor... Aaah ah kopmuş gitmiş bu adam adaşım...@Sherlock
Bu ağır ithamları kabul etmiyorumYa adaşım ayak yapıyor bu leş herif, korona varken sokağa çıkma yasaklarını delip cirit atıyordu oralarda.Biz bilmiyoruz sanki bu sapık, alkolik herifi.
![]()
Aynen adaşım şov yapıyor bize burada...Ya adaşım ayak yapıyor bu leş herif, korona varken sokağa çıkma yasaklarını delip cirit atıyordu oralarda.Biz bilmiyoruz sanki bu sapık, alkolik herifi.
![]()
Yalaaan, ben kurallara uyan devlet büyüklerimizin sözlerine itimat eden örnek bir vatandaşım...Aynen adaşım şov yapıyor bize burada...Halbuki muhabbete uğramamıştı 1 hafta falan, kesin o sırada sokaklarda fink atıp koronaya yakalanıp sonra da iyileşip gelmişti.
Kanlı canlı yaşadık bu günleri bırak bu işleri kardeşim...
@MasacRE
Yalaaan diye konuşan insanın 3 kelimesinden 4'ü yalan be...Yalaaan, ben kurallara uyan devlet büyüklerimizin sözlerine itimat eden örnek bir vatandaşım...![]()
Bu ağır ithamları kabul etmiyorumNe sapığım ne de alkoliğim
Tamam bir miktar içiyor olabilirim ama bağımlısı değilim
![]()
Aynen adaşım şov yapıyor bize burada...Halbuki muhabbete uğramamıştı 1 hafta falan, kesin o sırada sokaklarda fink atıp koronaya yakalanıp sonra da iyileşip gelmişti.
Kanlı canlı yaşadık bu günleri, bırak bu işleri kardeşim...
@MasacRE
Yalaaan, ben kurallara uyan devlet büyüklerimizin sözlerine itimat eden örnek bir vatandaşım...![]()
Yalaaan diye konuşan insanın 3 kelimesinden 4'ü yalan be...Biz yemeyiz bunları bıraaakkk.
@Sherlock
Zaten hep öyle olur, işte biz keyif için yapıyoruz kontrol hep bizde, her zaman dengeliyiz falan.Baksana zaten lafı çevirmeye başlamış, neymiş biraz içiyormuş da alkolik değilmiş bilmem ne.Ciğerini biliyoruz ulan biz senin.
Yalaaan diye konuşan insanın 3 kelimesinden 4'ü yalan be...Biz yemeyiz bunları bıraaakkk.
@Sherlock
Bu ve bunun gibilerle en ufak bir benzerliğim yoktur benim. Sözlerime sonuna kadar güvenebilirsiniz yoldaşlarımBaksana zaten lafı çevirmeye başlamış, neymiş biraz içiyormuş da alkolik değilmiş bilmem ne.Ciğerini biliyoruz ulan biz senin.
Hiç güven verici bir açıklama olmadı niyeyse... Sence oldu mu adaşım...Bu ve bunun gibilerle en ufak bir benzerliğim yoktur benim. Sözlerime sonuna kadar güvenebilirsiniz yoldaşlarım![]()
Bence tam olarak beni anlatıyordu o cümle Şerlok beyciğimUlan yalan söylersin de onun bile bir adabı, bir sınırı vardır kardeşim.Cümleye bak, bak bak hiç durmuş mu sana ya.
![]()
Zaten hep öyle olur, işte biz keyif için yapıyoruz kontrol hep bizde, her zaman dengeliyiz falan.Bunlar hep şov cümleleri, bunları gitsin Merve'lere anlatsın...
![]()
Bu ve bunun gibilerle en ufak bir benzerliğim yoktur benim. Sözlerime sonuna kadar güvenebilirsiniz yoldaşlarım![]()
Adam yakında ilk 11 kuracak Ece, Merve, Pelin Su'lardan ama sorsan ben naif kendi halimde bir insanım der... Ne diyelim ki, biraz ahlak edep be kardeşim...İşine gelmeyince de yoldaşlarım olduk hemen.Bunda ne Merve biter, ne Ece biter, ne Pelin Su biter adaşım.
Sadece Merve olsa iyi.
![]()
Hiç güven verici bir açıklama olmadı niyeyse... Sence oldu mu adaşım...@Sherlock
Bence tam olarak beni anlatıyordu o cümle Şerlok beyciğim![]()
Hiç sorma artık hiç güven vermiyor, neredeeen nereye...Eskiden söylediği 9 şeyin 10'unun yalan olduğunu düşünüyordum, şimdi o sayı en az iki katına çıktı adaşım. Öylesine güven vermiyor bu İzmir bombası.![]()
Şerlok beyciğim size böyle iftiralar hiç yakışmıyorİşine gelmeyince de yoldaşlarım olduk hemen.Bunda ne Merve biter, ne Ece biter, ne Pelin Su biter adaşım.
Sadece Merve olsa iyi.
![]()
Nasıl güvenmezsin yoldaşına yaHiç güven verici bir açıklama olmadı niyeyse... Sence oldu mu adaşım...@Sherlock