Bi ara deneseneBira tüketiyorum ama alkolsüz olanı hiç denemedim hatta şaka sanıyordum.
Edit: Alkolsüz denilse de düşük oranda varmış.
Yav ne manası var, meyve suyu alırım daha iyi.Bi ara denesene
Adamı denek olarak mı kullanıyorsun sen deneyip yorumla bari riske atma milletiBi ara denesene
Şu maltanalarda da mı alkol var o zaman?Alkolsüz dediğiniz bira normalde olan alkolün 1/3 ü kadar olan bira, bira mayadan yapıldığı için alkol ister istemez var
Ben normal biranın tadını hatırlamıyorum ki ikisi arasındaki farkı analiz edemAdamı denek olarak mı kullanıyorsun sen deneyip yorumla bari riske atma milleti
içeriğinde yazmıyorsa binde bir kadar da olsa vardır fermantasyonu varsa tabi fermantasyonsuz ise iş değişir en kısa zamanda maltana içip değerlendirmemi yaparımŞu maltanalarda da mı alkol var o zaman?
Alkolsüz olanı içtin mi hiç? Ben onu bilmiyorum ama dedikleri gibi alkolsüz olayı yalan, sadece yüzde oranı 5 yerine 1 civarı gibi.Ben normal biranın tadını hatırlamıyorum ki ikisi arasındaki farkı analiz edem
Yok içmedim alkolsüzü Maltana çok içtim ama favorisi ananaslı olanı enerji etiketlesini hiç içmedimAlkolsüz olanı içtin mi hiç? Ben onu bilmiyorum ama dedikleri gibi alkolsüz olayı yalan, sadece yüzde oranı 5 yerine 1 civarı gibi.
Alkolsüz olup da biraya en yakın içecek ise maltana bildiğim kadarıyla. Özellikle enerji etiketli olanı.
Maltana şişesi yüzünden mahalle baskısından çekiniyorum, dışarıda rahatça içilecek bir içecek değil bildiğin meyve suyu mantığında olmasına rağmen.Yok içmedim alkolsüzü Maltana çok içtim ama favorisi ananaslı olanı enerji etiketlesini hiç içmedim
Bir de maltananın eskiden şişesi falan tam bira şişesi gibiydi. Lise aklıyla okula az maltana sokup hocaları trollemedik o şişe varken
Ya şimdiki şişesi yine normal ki Eski şişesinin bira şişesinden farkı yoktuMaltana şişesi yüzünden mahalle baskısından çekiniyorum, dışarıda rahatça içilecek bir içecek değil bildiğin meyve suyu mantığında olmasına rağmen.
Araplar çok içiyormuş bunu bir de sütü gelsin diye annelerin içtiği de iddia ediliyorAlkol kullananlar zaten normal veya ekstra alkollüsünü içer. Alkolden uzak duranlar da içerdiği az miktar alkol sebebiyle bunu da içmez. Sonuç olarak kimseye hitap etmeyen gereksiz bir icat
Araplar ne yaptınız siz yaAraplar çok içiyormuş bunu bir de sütü gelsin diye annelerin içtiği de iddia ediliyor
Bak bak adaşım görüyor musun, işin erbabı nasıl da konuştu hemen... @SherlockAlkol kullananlar zaten normal veya ekstra alkollüsünü içer. Alkolden uzak duranlar da içerdiği az miktar alkol sebebiyle bunu da içmez. Sonuç olarak kimseye hitap etmeyen gereksiz bir icat
Aah ahh nerede o eski cumartesi geceleri... @Sherlock
Kendisi tüyler ürpertici iğrenç bir insan ama işte aldık aramıza bir kere, kıyamıyoruz şutlayamıyoruz...Kutsal Cumartesi sempatizanına bak, hemen analizler falan yapmış.