Sen ondan çok daha önce buradaymışsın, bence sen onun öncüsü oluyorsun burada...Forumun playboyu Masecre demek
Yoo benim gelmeme sebebim tam olarak söylediğim şeyden ibarettir Geri kalanlar sadece sizin iftiralarınız başka bir şey değilUlan içeride hiç karı kız yok diye uğramıyorum de, sen de rahatla biz de rahatlayalım artık. @MEnes
Sen ondan çok daha önce buradaymışsın, bence sen onun öncüsü oluyorsun burada...
Aynen adaşım, hemen nasıl tanıdı ama arka plan yoldaşını...Playboy playboyu gözünden tanırmış adaşım.
Foruma üye olma tarihiyle alakalı bir durum olsa en playboy Ozan olur ne alakası var?Sen ondan çok daha önce buradaymışsın, bence sen onun öncüsü oluyorsun burada...
Seviye mi hahah güleyim bari Önceleri size kibarlık, beyefendilik öğretmek için geliyordum oralara. Ama artık sizden umudu kestim. O yüzden dayanamıyorum o ahlaksız terbiyesiz mesajları görmeye @SherlockTabi tabi bizim seviyeli muhabbetimizi kendi açından nasıl görüyorsan artık böyle şeyler konuşuyorsun. Ama bunlar bize işlemez geeeççç.
Foruma üye olma tarihiyle alakalı bir durum olsa en playboy Ozan olur ne alakası var?
Az önceki muhabbette 2011'den beri buradayım muhabbeti yaptın ve Utku'yla direkt olarak etkileşime girdin, o da seninle girdi. Bunların hepsi gözümüze çarptı bizim... @SherlockForuma üye olma tarihiyle alakalı bir durum olsa en playboy Ozan olur ne alakası var?
Seviye mi hahah güleyim bari Önceleri size kibarlık, beyefendilik öğretmek için geliyordum oralara. Ama artık sizden umudu kestim. O yüzden dayanamıyorum o ahlaksız terbiyesiz mesajları görmeye @Sherlock
Yaa ahahaha seviye ve kibarlık ve sen mi... Gerçekten güldüm bu mesaja. Bizim naif ve seviyeli sohbetimizi nasıl da çekemez hale gelmiş.... @SherlockSeviye mi hahah güleyim bari Önceleri size kibarlık, beyefendilik öğretmek için geliyordum oralara. Ama artık sizden umudu kestim. O yüzden dayanamıyorum o ahlaksız terbiyesiz mesajları görmeye @Sherlock
Yaa ahahaha seviye ve kibarlık ve sen mi... Gerçekten güldüm bu mesaja. Bizim naif ve seviyeli sohbetimizi nasıl da çekemez hale gelmiş.... @Sherlock
Konulu film seven playboy mu oluyor yani? Playboy olsak ihtiyaç bile duymayız böyle şeylere dimi @MasacREOzan film seviyor, siz iki sapık konulu film seviyorsunuz.
Yok artık be kardeşim, iftiralara bak. İnsan şunları yazmaya utanır. Ben ki hayatımda bırak küfür falan, kötü söz dahi kullanmamış adamım. Keza adaşım da öyle... @MEnes
Bak bak nasıl da inkar ediyorlar Zaten şu kıvırma modunuzdan belli oldu sizin ahlaksızlıklarınız, terbiyesizlikleriniz Hiç daha fazla konuşup rezil etmeyin kendinizi boşunaYaa ahahaha seviye ve kibarlık ve sen mi... Gerçekten güldüm bu mesaja. Bizim naif ve seviyeli sohbetimizi nasıl da çekemez hale gelmiş.... @Sherlock
Olmaz adaşım olmaz, onlar orada konuşuldu orada kalır ama bizim sözlerimize karşı onun sözleri sonuçta... Biz iki Enes olarak güvenilirliğin kitabını yazmış insanlarız. O yüzden onun dedikleri pek bir şey ifade etmiyor...Ah adaşım ah... Başıma bir şey gelmeyeceğini bilsem bu herifin çekik kardeşlerimize olan ithamlarını buraya atacağım ama ceza alırız şimdi bu herif yüzünden. @MasacRE
Öyle tabi kiKonulu film seven playboy mu oluyor yani? Playboy olsak ihtiyaç bile duymayız böyle şeylere dimi @MasacRE
Olmaz adaşım olmaz, onlar orada konuşuldu orada kalır ama bizim sözlerimize karşı onun sözleri sonuçta... Biz iki Enes olarak güvenilirliğin kitabını yazmış insanlarız. O yüzden onun dedikleri pek bir şey ifade etmiyor...
@SherlockOlmaz adaşım olmaz, onlar orada konuşuldu orada kalır ama bizim sözlerimize karşı onun sözleri sonuçta... Biz iki Enes olarak güvenilirliğin kitabını yazmış insanlarız. O yüzden onun dedikleri pek bir şey ifade etmiyor...