RüzgarGülü
Favori Üye
bira mı peki ?14 yaşımdayken fırlama amcam içirmişti
bira mı peki ?14 yaşımdayken fırlama amcam içirmişti
Evet bira ama Azerbaycanda. Türkiyeden de bir çoğunu denedim kesinlikle aynı şeyler değil, Türkiyedeki biralar daha soft, yumuşak daha güzel. Azerbaycandaki biralar Rus tarifi zorlanıyor insan içincebira mı peki ?
Wow ilgimi çekti denemek kısmet olur bir gün umarımEvet bira ama Azerbaycanda. Türkiyeden de bir çoğunu denedim kesinlikle aynı şeyler değil, Türkiyedeki biralar daha soft, yumuşak daha güzel. Azerbaycandaki biralar Rus tarifi zorlanıyor insan içince
Wow ilgimi çekti denemek kısmet olur bir gün umarım
2.5 litrelik satılıyormus nxnxnsns çok iyi yaYükleniyor…
eksisozluk.com
Yurt dışında da satılıyor bulursan mutlaka dene. Şişede olan versiyonu harikadır.2.5 litrelik satılıyormus nxnxnsns çok iyi ya
Hiç denk gelmedim. Genelde klasik şeyler satılıyor. Belki doğu tarafinda daha kolay bulunur yakın diyeYurt dışında da satılıyor bulursan mutlaka dene. Şişede olan versiyonu harikadır.
Türkiyede yok zatenHiç denk gelmedim. Genelde klasik şeyler satılıyor. Belki doğu tarafinda daha kolay bulunur yakın diye
Size göre yurtdışı Türkiye işte. Bizde de bulursam atarım resminiTürkiyede yok zaten
2.5 litrelik satılıyormus nxnxnsns çok iyi ya
@S.G.A.T. içer herhalde. Hep merak ederdim nasıl böyle diye şimdi açıkladı yıllar sonraMaṣallah o kadar kim içecek
@S.G.A.T. içer herhalde. Hep merak ederdim nasıl böyle diye şimdi açıkladı yıllar sonra
Her gün yeni bilgiKonuları uplatmak nelere nasip
Ona bir şey dediği için, sana da ona bir şey demediğin için yazıklar olsun zaten.Ben bir ṣey demedim
İyi iciyormussun ne 2.5 litre helal sana neOna bir şey dediği için, sana da ona bir şey demediğin için yazıklar olsun zaten.
Tekbaşına değil yahuİyi iciyormussun ne 2.5 litre helal sana ne
E yani ama çok da değil 5 tane yapar normal 50 likTekbaşına değil yahu
Ergenlik, öğrenci yıllarımda çok içiyordum. Herkes bir bira sifariş verirken aynı anda ikisini vermek hoşuma gidiyordu. Sonradan ahmaklığımı anlayınca azalttımE yani ama çok da değil 5 tane yapar normal 50 lik