Biz herkesi direk gömeriz acımayız, yeter ki açık bulalım, sapık çöp leş her şeyi yapıştırırız...
Biz herkesi direk gömeriz acımayız, yeter ki açık bulalım, sapık çöp leş her şeyi yapıştırırız...
Diyecek kelime kalmadı bende, artık saldım bu leşliği...Yaaaaa hala inkar ediyor, gerçekten inanılmaz bir adam bu. @MEnes
Ben açık içerim ama olsun sana demli ayarlarız...Ooooooooh iyi gider he, şöyle demli demli.
Ben açık içerim ama olsun sana demli ayarlarız...
Ben püripak tertemiz bir insanım, bunu her yerde her şartta kanıtlayabilirim ama sen hiç bir şeyi kanıtlamazsın... Çünkü şüphe tek gerçektir...Leyla ile Mecnun adamlarından korkacaksın asıl O erikleri, üzümleri, sakızları unutmadık @MEnes in de foyası böyle çıkacak ortaya
Bak bak x'li şeylerden bahsederken nasıl da pis pis sırıtıyor Bir de bana sapık der leş herif@xdragxx demişken adında bol miktarda 'x' olandan korkacaksın.
Aynen adaşım, şantiyenin tozu toprağı içinde çay ve sıva gibisi olmaz...Adamsın adaşım, çay var içersen ben var sıvarsan diyorsun.
Bak bak x'li şeylerden bahsederken nasıl da pis pis sırıtıyor Bir de bana sapık der leş herif
Aynen adaşım, şantiyenin tozu toprağı içinde çay ve sıva gibisi olmaz...
OHAAAA o kadar dikkatsiz bir hale gelmiş demek... Ulan bari bu kadar göz önünde yapma be adam...Aaaaaaaaaa yalan, kuru iftira. Geçen bir filmden ekran görüntüsü atacakken, yanlışlıkla attığın ekran görüntüsünde görmüştüm. Böyle x'li falan siteler vardı.
ŞİŞE mi... Ulan cahilliğini bu kadar gösterme bari...Bir şişe de çimento rica edeceğim mümkünse adaşım...
İşte siz de bana sapıklık konusunda attığınız iftiraları nasıl kanıtlayacaksınız onu düşünün Benim aksime senin o konuda dosyan kabarık, elimde belgeler var @SherlockBen püripak tertemiz bir insanım, bunu her yerde her şartta kanıtlayabilirim ama sen hiç bir şeyi kanıtlamazsın... Çünkü şüphe tek gerçektir...
OHAAAA o kadar dikkatsiz bir hale gelmiş demek... Ulan bari bu kadar göz önünde yapma be adam...
Yoo dosyam gayet temiz ve naif bir dosya. Bizde öyle şeyler olmaaazzz... Her şey saygı ve etik çerçevede ilerler..İşte siz de bana sapıklık konusunda attığınız iftiraları nasıl kanıtlayacaksınız onu düşünün Benim aksime senin o konuda dosyan kabarık, elimde belgeler var @Sherlock
Bizim için yenisin Ben 2016'dan beri buradayım, seni daha ilk kez bu dönemde gördüm@Dosi nerem yeni 2011'li üyeye yeni diyorsun ya Sözlükte de çokça konum var ayrıca
İşte siz de bana sapıklık konusunda attığınız iftiraları nasıl kanıtlayacaksınız onu düşünün Benim aksime senin o konuda dosyan kabarık, elimde belgeler var @Sherlock