26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

tek çare perşembe gününden diziyi almak olacaktır
evet ve Kurtlar vadisin karsisinda dura bilecek bir dizi gelmeli persembeye..Kurtlarin karsisinda tek dura bilecek dizisi Gunesi beklerken ama dizinin gunuyle oynayamaz daha yeni degistirdi..bu gidisle intikam daha da dusus yasayacak ve baska gune alinmadan final yapacak

evet ve Kurtlar vadisin karsisinda dura bilecek bir dizi gelmeli persembeye..Kurtlarin karsisinda tek dura bilecek dizisi Gunesi beklerken ama dizinin gunuyle oynayamaz daha yeni degistirdi..bu gidisle intikam daha da dusus yasayacak ve baska gune alinmadan final yapacak
ben bir önceki sayfada da yazdım şu anki durumda ne my yi nede vadiyi durdurabilecek dizi yok karşılarına hangi dizi gelirse gelsin kafadan 2. olmayı göze alacak

ben bir önceki sayfada da yazdım şu anki durumda ne my yi nede vadiyi durdurabilecek dizi yok karşılarına hangi dizi gelirse gelsin kafadan 2. olmayı göze alacak
evet dogru bende zaten 2.lik icin diyorum..mesela gecen sezon intikam a\b`de hatta 1. oluyordu totaldede 7 falan aliyordu yanlis hatirlamiyorsam..suan kanal D`ye oyle reyting alan ama 2. olmasi yeterli dizi lazim..yoksa 4-5 reyting kanal d`ye yakismiyor :(

kanal d diğer günlere çare bulmadan kendi yapımlarını (gb,yd,intikam,bbeb) bitirmez :) diğerlerinden daha az maliyetleri var
as 6 alsa intikam 4 alsa intikam daha çok kazandırır

Aman niye böyle yazdın şimdi 10 sayfa savunma alacaksın. :A
ne savunması lo :F yapımcı parası yok.gb de emre kınay intikamda beren+yiğit özşener var gerisi maliytsiz isimler :D gb yi bilmem ama intikamda sahneler çok ucuza geliyor orjinaline göre daha nolsun :F bebb söylemeye gerek yok stüdyoda geçiyor ::F

biz işimize bakarız diğer dizileri takmaya gerek bile yok özetimiz bile fark atmış rakiplere ama reytingleri daha da arttırmak lazım 12 ye dayandık öyle veya böyle 200.bölümle berber işler değişecek ve bence banko +2 reyting gelecektir o bölümle beraber ama tapınak baskını 200.bölümde olur mu önemli olan o 200.bölümde illa ki büyük bişey olacak benim tahminim bu yönde zaten polatın sahalara tapınak baskınıyla döneceğini biliyoruz
abdülhey-erhan-cahit-polat-kara-pusat-erkan-imdat bunlar tekrar bir araya gelip ortak hakaret etse var ya aman aman aman kgt de ofisten gitse fena olur :d

İntikam yine kötü gitmiş. Geçen seneye göre iki grupta da 3 reyting düşmüş neredeyse. Bu saatten sonra yükselse yükselse bence 1 reyting yükselir iki grupta da.. Eğer senaryodan sapıp diziyi hızlandırsalar 2 reyting yükselir bence ama yaparlarsa eğer öyle bir şey...

Allahtan TNS`de daha iyi durumu.

İntikamın Perşembeden gitmesini bekleyenler var ama bence boşuna beklemesinler. Bu dizi 2 reytinge düşse bile Beren faktörü var.

Vadiyi bugüne kadar geçebilen tek kişi Beren. Yalansa Yalan değin. En düşük reytingli dizisi İntikam bile, A/B grubunda da olsa geçmişliği var. Başka şu an hiçbir dizi bunu başaramaz.

En azından 1 bölümlüğüne de olsa, en azından bir grupta da olsa geçebilen tek kişi Beren. En fazla geçişini de Fatmagülle yapmıştı ki, Vadi diziyi sadece 4 kez geçebilmişti o zamanlar.

Bu oyuncuyu Kanal D kaybetmeyi göze alabilir ki sizce? Bence kesinlikle hayır.

Galip Derviş Perşembe PT2`ye gelince ikisi birlikte Perşembeyi çok güzel idare eder.

Show Tv Ana Haber bültenleri hariç totalde ilk 35`te, A/B`de ilk 25`te yok. Ana Haber bülteni ise Totalde 24. olmuş. A/B`de iyi ama durumu 11. sırada. Show başlıyor... :D

ben intikamın perşembeden gitmesini istemem niye yeni rakip gelsin 3 e katlıyoruz her hafta böyle iyi kanal d şuna sevinmeli bence vadide polat çok pasif bu sezon aksaçlı olduğu için sahalara döneceği an uçuşa geçecek vadi işte o zaman 3 e değil 5 e katlayacağız :)

ben intikamın perşembeden gitmesini istemem niye yeni rakip gelsin 3 e katlıyoruz her hafta böyle iyi kanal d şuna sevinmeli bence vadide polat çok pasif bu sezon aksaçlı olduğu için sahalara döneceği an uçuşa geçecek vadi işte o zaman 3 e değil 5 e katlayacağız :)
Bence gitmez zaten. Kanal D bunca sene Perşembeleri ekmek yediyse Beren yüzündendir. Kendi yapım şiketi bir işi beceremedi diye Bereni kaybetmeyi göze almazlar.

Şu bir gerçek ki, Perşembe bugüne kadar en büyük rakipiniz Beren oldu. Şu an rakipsiz olabilirsiniz, ama her diziyle hangi kategoride olursa olsun rakipliğini hissettirmiştir. Bu düşüş zaten oyuncu seçimleri ve senaryo sıkıcılığı yüzünden. Bence Ocakta bitmeli ve yeni sezona yeni dizi hazırlamalı.

D Productions`un kendi yazdığı dizilerin neredeyse hepsi tutuyor. Uyarlamayı becermiyorsanız yapmayın işte...

Geçen gün de 30. okumuştu konuklara göre düşüş yaşayıp artış yaşıyor.

Bence gitmez zaten. Kanal D bunca sene Perşembeleri ekmek yediyse Beren yüzündendir. Kendi yapım şiketi bir işi beceremedi diye Bereni kaybetmeyi göze almazlar.

Şu bir gerçek ki, Perşembe bugüne kadar en büyük rakipiniz Beren oldu. Şu an rakipsiz olabilirsiniz, ama her diziyle hangi kategoride olursa olsun rakipliğini hissettirmiştir. Bu düşüş zaten oyuncu seçimleri ve senaryo sıkıcılığı yüzünden. Bence Ocakta bitmeli ve yeni sezona yeni dizi hazırlamalı.

D Productions`un kendi yazdığı dizilerin neredeyse hepsi tutuyor. Uyarlamayı becermiyorsanız yapmayın işte...
önceden ekmek yemiş olabilir ama bu dizinin geleceği yok yükselemeyeceği de belli kanal d tahammül etmez aslında diğer dizilerinden kötü değil güneşi beklerken hariç diğerleri de aynı intikamla ama diğer günler bu kadar fark yemiyo bu gün vadi yüksek aldığı için intikam sırıtıyo belki başka bi günde denerler belli olmaz

Aramizda kalsin guya 5-6 alir diyorlardi 4 almis :kiki: bunun nedeni intikamin cok seyirci kaybetmesidir 🙁 yoksa onu bile alamazdi ve bence dusecekdir ilerleyen haftalarda cunki kanal D intikama bi care bulcak elbet bu reytingle devam etdirmez 😛
Alakası yok. Bu düşmanca tavırdan vazgeçmelisiniz artık. Yeni başlayan bir dizi. Türkiye'de sen de biliyorsun ki bu tarz işler çok izlenmezler ama aldığı oranlar bence çok iyi. Ayrıca İntikam'ın kaybettiği izleyici bu dizi nasıl alacak. İntikam ağır bir dizi bu komedi ağırlıklı bir dizi. Yani düşmeyecektir.

aramızda kalsın bence gayet iyi gidiyo ve vadiden sonra 2.dizi olmuş ben bu kadar alacağını bile beklemezdim

ne savunması lo :F yapımcı parası yok.gb de emre kınay intikamda beren+yiğit özşener var gerisi maliytsiz isimler :D gb yi bilmem ama intikamda sahneler çok ucuza geliyor orjinaline göre daha nolsun :F bebb söylemeye gerek yok stüdyoda geçiyor ::F
Iyi niyetli mesajlar nerelere çekiliyor sonra suçlu sen okuyorsun....

aramızda kalsın kadro olarak şuanda yayında olan birçok diziden kat be kat daha iyi zaten aldığı reytingler de az sayılmaz gayet başarılı