26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

tatar ramazan her hafta tam 22.00 de başlıyo dila hanımda 22.15 sanırım bunlar bahane değil sende bende çok biliyoruz ki kanal d panikte ne yapacağını şaşırmış durumda normal karşılıyorum :D

biü maç varken erken başladı o bi nebze kabul görür bugün maç falan mı var hiçbişey yok :D
bugün de beyaz show un provası var :F geçen sene ab de ldier olabile nbir program gece1 e kalsın da onu da mı kaybetsin kanal :F yd-kayıp-beyaz hepsi 2 saat olsa 1.5 saat de reklam en az toplam 7.5 saat netti
02:15:F

bu kanal d ye özgü bir oaly değil ki show da biü yü erken başlattı fox zaten sürekli dğeiştiriyor :Dekranda izleyicinin en yoğun olduğu saat 21:30-23:00 daha oraya gelmeden d nin çoğu bitecek senin dediğin gibi reyting derdi olduğunu pek sanmıyoerum varsa bile şu an 2.planda beyaz show a yer açma derdindeler

daha öncede yalan dünya-kayıp şehir-beyaz show yayınlandı

beyaz showun o kadar bi reytingi yok sadce yıllarca devam etmesi sebebiyle yeri hazır reyting beklentisi olduğunu hiç sanmıyorum kanalın kayıpı başka güne alsalarmış banane :D

kanal d'nin ne kadar korktuğunu bu akşam ki vericek olduğu reklamlardan da görüceğiz
karadayı yeni sezon başladığında 4 kuşak 15 dakika reklam verdi
yalan dünya kaş kuşak reklam vericek bakalım
şuan atv star reklamda

beyaz showun o kadar bi reytingi yok sadce yıllarca devam etmesi sebebiyle yeri hazır reyting beklentisi olduğunu hiç sanmıyorum kanalın kayıpı başka güne alsalarmış banane :D
beyaz show artık klasikleşmiş en kötü 4 e düşsün stüdyoda geçen program :F

kanal d'nin ne kadar korktuğunu bu akşam ki vericek olduğu reklamlardan da görüceğiz
karadayı yeni sezon başladığında 4 kuşak 15 dakika reklam verdi
yalan dünya kaş kuşak reklam vericek bakalım
şuan atv star reklamda
yd 2 kuşak verecek giib .D

şimdi 10 alıyo sanki en kötü 4 e düşsün lafa bak ya :D 4 alırsa öpsün başına koysun :D stüdyoda geçiyo demekle bitmiyor bu işler gözünün yağını yiyim :d oraya dünyanın sanatçısı geliyor onlar hepsi beleşe geliyor zaten :kiki:

ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum-yalan dünya 30 dakikadır reklamsız

Kardeş şakamısın sen ya? 30 dakika reklamsız gitmenin neresi garip? 30 dakika ne ki? Karadayı zamanında 90 dakika reklamsız gitmişti. Görmemişim diyorsun böyle bir şey.

kaçak ın da hiç reklamı yapılmadı vadi sırasında bile 1 kez diziden sonra diye alt bantta gösterdiler :)
bu arada dün söyleyecektik unuttum dizi sırasında alttaki reklamlar bıktırdı reklam hep reklam azaltsınlar biraz

kaçak ın reklamı yapılmadımı valla ben atv de salı gününe kadar en az 10 kere fragmanı
izledim en az ama atv kaçak ın reklamını güzel yaptı