26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Tamam bi şey demiyorum ama benim dediğim işlenen konular farklı ben iki diziyi de izledim izliyorum ancak benzer konular işlenmiyor. :) :)

Gülse Birsel'de hem Avrupa Yakası hem Yalan Dünya birbirine benziyor Türkiye'de senaryolar hep aynı.... :) :)

Gani Müjde hiç değilse Hayat Bilgisi'nden olan bir karakteri yeni dizisine kopyalamadı bkz laz karakteri. :) :) Gülse Birsel yaptı ama. :) :)
Allah aşkına ne alakası var?

Esma ile de Fitnat aynı karakter.

Zengin şımarık kızlardan 1 tanesi hep salak olur nedense.

Dizi baştan aşağı aynı karakterlerden oluşuyor.

Avrupa Yakası ile Yalan Dünya bir-birine mi benziyor? :F Senaryoları tam bir-birine zıt. Biri oyuncuların hayatını, biri aile hayatını anlatıyor.

Allah aşkına ne alakası var?

Esma ile de Fitnat aynı karakter.

Zengin şımarık kızlardan 1 tanesi hep salak olur nedense.

Dizi baştan aşağı aynı karakterlerden oluşuyor.

Avrupa Yakası ile Yalan Dünya bir-birine mi benziyor? :F Senaryoları tam bir-birine zıt. Biri oyuncuların hayatını, biri aile hayatını anlatıyor.
Hayır benzerlik farklı oyuncu karakterin aynısının yeni dizide olması farklı Esma ve Fitnat ayrı kurgulanmış ama kişilikleri benzer ancak Laz karakterinin aynısı hem Yalan Dünya'da hem de Avrupa Yakası'nda var. :F

Hayır benzerlik farklı oyuncu karakterin aynısının yeni dizide olması farklı Esma ve Fitnat ayrı kurgulanmış ama kişilikleri benzer ancak Laz karakterinin aynısı hem Yalan Dünya'da hem de Avrupa Yakası'nda var. :F
Evet Laz karakteri bir örnek. Başka örnek var mı? Yok.

Yalan Dünyada senaryo tamamen başka boyutta.

Ganinin okul dizilerinde hem senaryo aynı, hem karakterler. :F

evet şok şok şok olay kavgada @EveN @mrt-06 ya böyle selülit gibisin senden kurtulmak istiyorum derken mert de revan a bi kere benim milanoda sicilya mafyası amcam var diye karşılık verdi.olayları kenardan izleyen pompy ise selenayı çağırmaya gitti :F

evet şok şok şok olay kavgada @EveN @mrt-06 ya böyle selülit gibisin senden kurtulmak istiyorum derken mert de revan a bi kere benim milanoda sicilya mafyası amcam var diye karşılık verdi.olayları kenardan izleyen pompy ise selenayı çağırmaya gitti :F
Günlük @EveN ile atışmalarımız sonu engellemeye gitmesin de. :ssss :F

Aramızda kalsının aldığı reytingleri Star Tv öpsün başına koysun, valla KVP'nin yüksek alması benim işime geliyor; Aramızda Kalsınla ortak izleyiceleri yok denecek kadar az zaten diğer dizileri düşürüyor; hiç değilse bu sayada Aramızda Kalsın sıra oalrak yüksek gözüküyor. :D

Aramızda kalsının aldığı reytingleri Star Tv öpsün başına koysun, valla KVP'nin yüksek alması benim işime geliyor; Aramızda Kalsınla ortak izle

Aramızda kalsının aldığı reytingleri Star Tv öpsün başına koysun, valla KVP'nin yüksek alması benim işime geliyor; Aramızda Kalsınla ortak izleyiceleri yok denecek kadar az zaten diğer dizileri düşürüyor; hiç değilse bu sayada Aramızda Kalsın sıra oalrak yüksek gözüküyor. :D

@mrt-06 Atacan Salih Kuşu ile Haremi yazmış biriyle Gülseyi kıyaslamam ben. :D

Sürekli Kanal D eski günlerinden uzak bu bir gerçek diyorsun. Gani de eski Hayat Bilgisi, Ruhsar gibi diziler yazamıyor artık sen de bunu kabul et. Adam yaşlandıkça gözünü daha da para bürüdü. Aynı anda 5 dizi yazmaya çalışıyor Birol Güven gibi.

Gülse sadece 1 karpuz tutar elinde. O yüzden kaliteli işler çıkartır ortaya. :)

bunu derken intikamdan mı bahsediyorsun valla tepende @xemrexxx var ona göre
ben varım da konu ile alakayı çözemedim :D aramızda kalsın sıcacık bir aile-komedisi dizisi intikam soğuk-zengin bir hikaye ortak kitleleri var elbet forumdan da anlaşılıyor ama intikamz aten sezona kötü başladı aramızda kalsın en fazla 0.50 götürmüştür totalde :) binnur kaya-uğur yücel olan dizi kötü olacak değil ya elbet izlenecek

@mrt-06 Atacan Salih Kuşu ile Haremi yazmış biriyle Gülseyi kıyaslamam ben. :D

Sürekli Kanal D eski günlerinden uzak bu bir gerçek diyorsun. Gani de eski Hayat Bilgisi, Ruhsar gibi diziler yazamıyor artık sen de bunu kabul et. Adam yaşlandıkça gözünü daha da para bürüdü. Aynı anda 5 dizi yazmaya çalışıyor Birol Güven gibi.

Gülse sadece 1 karpuz tutar elinde. O yüzden kaliteli işler çıkartır ortaya. :)
Gani Müjde yazmıyor ki. Proje tasarımda kalıyor ve gayette başarılı Tükenmez Kalem eski üyeleri yok ama kalanları ile koca bir ekip. :) :)

Salih Kuşu yapımcının kanal için aceleye getirdiği bir projeydi.

ben varım da konu ile alakayı çözemedim :D aramızda kalsın sıcacık bir aile-komedisi dizisi intikam soğuk-zengin bir hikaye ortak kitleleri var elbet forumdan da anlaşılıyor ama intikamz aten sezona kötü başladı aramızda kalsın en fazla 0.50 götürmüştür totalde :) binnur kaya-uğur yücel olan dizi kötü olacak değil ya elbet izlenecek
pardon emre yine hızlı okumadan dolayı yanlış anlaşılma var

Kadro iyi ama abartma fazla. Bir Yalan Dünya kadrosu değil. :X 3 kişi var kadroda iyi olan.
Şaka mısın ya bazen yazdığın şeylere katılsam da; sevdiğin işleri gözü kapalı savunman çok saçma geliyor. Yalan Dünya iyi dizi güzel dizi bende izliyorum da Aramızda Kalsın'ın oyuncularıyla Yalan Dünyanın youncuları kıyaslanamaz bile Bilse Gürsel dediğin kişi dizi sekterönde iyi işler yapmış olsa da sinema da Uğur Yücel gibi bir ismin karşısında bir hiçtir. Yalan Dünya da genç yetenekler var ama aynı zamanda onları da Binnur Kaya elinin tersiyle iter, kadının hem komedi de hem de ağır dram filmlerinde bence kendini yeterince kanıtladı. Gökçe Bahadırın da ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu tartışmaya gerek yok sanırım, aynı şekilde Caner Cİndoruk'un. Bence zaten Yalan Dünyanın en büyük problemi bu dizide resmen karakter patlaması yaşanıyor; o diziden en az bir 7-8 karakteri gözüm kaplı diziden atarım. Bu arada yalan dünya ya kaliteli diyorsun ama dizi kaliteli falan değil normal hayatta göremeyeceğimiz suni karakterle komedi yapıyor izletiyor mu izletiyor; ama senin bu t<vrın şu yuzden yanlış KVP, Samanyolu dizileri kalitesiz Yalan Dünya kaliteli tavri hepsinin amacı reyting toplamak kimse de pek kaliteli değil hani. Ama gördüğün gibi bazı diizler daha iyi reyting topluyor.

Sadece destere mi... Editörlerimiz bile fake üyelikler açmaya başlamış. :))))) Çakmıyoruz zannediyorlar galiba ama bariz belli oluyor. :))))

A History of Violence filmini izleyemedim yarıda bıraktım çok sıkıcı
kim kaçak dizisinin bu filmden etkilendiğini söylüyorsa halt ediyor