26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Ama bu tur sorular sorarken heyecan da olmali emre, o duyguyu nedense alamadim henuz :(
dediğimö gbi olay süre ile alakalı 43 dk lik dizide 3 dk lik dövüş sahnesi koy 15.dkye akılda kalır ama aynı 3 dk lik sahneyi 120 dk liğin 40.dk sine koy bölümün sonu gelmeden unutulur :)

Alakası yok. Bu düşmanca tavırdan vazgeçmelisiniz artık. Yeni başlayan bir dizi. Türkiye'de sen de biliyorsun ki bu tarz işler çok izlenmezler ama aldığı oranlar bence çok iyi. Ayrıca İntikam'ın kaybettiği izleyici bu dizi nasıl alacak. İntikam ağır bir dizi bu komedi ağırlıklı bir dizi. Yani düşmeyecektir.
hayir alakasi yok :( bu dizi bencede yuksek aliyor bu tarz diziler bu kadar almazlar 😉 bu dizide dusecek gercek reytingine :D

star iyice uçuşa geçicek kötü olduğu bi gün kalmadı kanal uçuşlarda :D

Star iyi iş çıkarıyor gerçekten ama 4 günü aynı kişi. O programları 2 güne indirip, iki dizi daha yapmalı.

Acun olduktan sonra zaten kanal onu 4 gününe doldurur, diğer günler de 3 dizi yapar oldu bitti. Ki, bu dizinin biri Show`dan gelme, Starın tutturduğu dizi Medcezir. Aramızda Kalsın da tuttu ama idare eder. Komedi dizisi olması güzel bir şey kanalda.

Bence asıl zor olan diğer kanalların günleri doldurması. Onların da Acunu olsa da 4 günlerini alsa götürse.

Bu arada atv`de komedi dizisi kalmadı galiba. Hep vurdu kırdı total dizileri. Bir Doksanlar var o da gidebilir yakında. Hoş olsa ne olacak. Güldürüyor mu ki? Ben Karadayıda bile Doksanları izlerkenki kadar duygusallaşmıyorum. Bir komedi nasıl bu kadar ayaklar altına alınır, bu kadroyla bu dizi nasıl çıkar ona üzülüyorum..

star iyice uçuşa geçicek kötü olduğu bi gün kalmadı kanal uçuşlarda :D
acun saolsun resmen uçurdu starı

Star iyi iş çıkarıyor gerçekten ama 4 günü aynı kişi. O programları 2 güne indirip, iki dizi daha yapmalı.

Acun olduktan sonra zaten kanal onu 4 gününe doldurur, diğer günler de 3 dizi yapar oldu bitti. Ki, bu dizinin biri Show`dan gelme, Starın tutturduğu dizi Medcezir. Aramızda Kalsın da tuttu ama idare eder. Komedi dizisi olması güzel bir şey kanalda.

Bence asıl zor olan diğer kanalların günleri doldurması. Onların da Acunu olsa da 4 günlerini alsa götürse.

Bu arada atv`de komedi dizisi kalmadı galiba. Hep vurdu kırdı total dizileri. Bir Doksanlar var o da gidebilir yakında. Hoş olsa ne olacak. Güldürüyor mu ki? Ben Karadayıda bile Doksanları izlerkenki kadar duygusallaşmıyorum. Bir komedi nasıl bu kadar ayaklar altına alınır, bu kadroyla bu dizi nasıl çıkar ona üzülüyorum..
vurdu kırdı total dizileri derken vadi harici demek istedin deil mi even

Vadide vurup kırmıyorlar mı? Hayır Karadayı harici dedim. Çünkü, onda heyecan yaratan unsurlar daha fazla. Vadide heyecan unsuru sadece silah..
Allah aşkına bırak ezbere yorum yapmayı ya vadiden heycanlı dizi mi olur ölüsü bile heycan manyağı yapar adamı vadi izlerken kalbi sıkışan çok insan biliyorum ezbere izlemeden konuşmayalım lütfen

Vadide vurup kırmıyorlar mı? Hayır Karadayı harici dedim. Çünkü, onda heyecan yaratan unsurlar daha fazla. Vadide heyecan unsuru sadece silah..
hayır niye vadiyi hariç tuttun dedim biliyor musun total dizisi demişsin de ondan senin bugün ki ab reytinglerinden haberin yok galiba hatırlatayım 9,03 hani sizin ab dizisi dediğiniz intikamın oranı da 5,02 bilmem anlatabildim mi even kardeş

hayır niye vadiyi hariç tuttun dedim biliyor musun total dizisi demişsin de ondan senin bugün ki ab reytinglerinden haberin yok galiba hatırlatayım 9,03 hani sizin ab dizisi dediğiniz intikamın oranı da 5,02 bilmem anlatabildim mi even kardeş
yav abi hikaye onlar hepsi hikaye vadi kalitesinde dizi mi var bu ülkede yıllardır süper reytingler alıyo bu dizinin başarısına ulaşabilecek bir dizi yok gelmez de bu kadar istikrarlı yüksek reyting alabilen başka dizi olamaz

yada hep ab dizisi diye övündüğün yalan dünya bakalım 9,03 e yaklaşabilecek mi rakamlar sadece rakamlar

totalde bizim için düşük olan şu 12 reytingi çoğu dizi ömrü hayatında görmedi göremez de :D gerisini siz düşünün

yav abi hikaye onlar hepsi hikaye vadi kalitesinde dizi mi var bu ülkede yıllardır süper reytingler alıyo bu dizinin başarısına ulaşabilecek bir dizi yok gelmez de bu kadar istikrarlı yüksek reyting alabilen başka dizi olamaz
hayır takas kardeş yıllarca vadiyi total dizisi diye hep eleştirdiler bende onlara bugün ki ab rakamını önüne koydum şu anda ab de vadiyi my ile karadayı geçebiliyor onun haricindeki övündüğü ab dizileri 9,03 ün yanına bile yaklaşamıyor ellerinde ab kozu vardı onuda kaybettiler güya akılları sıra vadiye total dizisi diyerek itibarsızlaşma çabalarındalar ama vadi bu çabalarını altüst etti

biz dediğin kesim pek tarafsızmış maşallah :F gani hayat bilgisinde yaptığını py ile yok etti bunu bile bile işin içindeki gerçek isimler ona oy vermez
Bizden tarafsızı yoktur bence. 😛 :F

Işin proları senin gibi düşünmez panpa Pis Yedili başka Hayat Bilgisi başka üstelik Hayat Bilgisi döneminde yazım ekibi bile farklıydı ikisi bir değil yani. :) :)

Hayat Bilgisi yayinlandigi zaman ben de liseye gidiyordum Pis Yedili basladiginda üniversite bile bitmisti :D Dolayisiyla HB benim icin cok daha ozeldir simdi lise dizisi izlesem sarmaz, cocukca gelir. Ama HB zamani liseye denk geldiginden cok severek izliyordum. O sebeple ikisini kiyaslayamam bile.

"Kurtlar Vadisi Pusu", geçtiğimiz haftaya göre her iki grupta hem ratingini hem de izlenme payını arttırarak ilk sıraya yerleşti. Hatta totalde, 30 share'in üzerine çıktı.
Show Tv'de, 10 yıl önce "Bu bir derin devlet ve mafya dizisidir" sloganıyla başlayan "Kurtlar", o gün bu gündür zirveyi kaptırmıyor.
Polat Alemdar karakterinin fenomenleşmesinin yanı sıra dizinin hep iyi gitmesinin en önemli sırı, senaryoya sürekli sıcak gelişmelerin eklenmesi.
Türkiye'de ve dünyada ne oluyorsa, yaşanan aktüel gelişmeleri "Kurtlar"ın içinde görmek mümkün.
Bu da dizinin taze olmasını sağlıyor.
Değişen oyunculara rağmen "Kurtlar" yılara meydan okuyor..
UĞUR YÜCEL TABELAYI SALLADI
Uğur Yücel'in iyi bir başlangıç yaptığını ve usta oyuncunun ekrana dönmesinin çok önemli bir gelişme olduğunu geçtiğimiz hafta yazmıştım. (İŞTE O YAZI)
"Aramızda Kalsın", dün akşam yayınlanan ikinci bölümünde yine çok iyi gitti.
AB'de 4'ncü sıradaki yerini korudu. Hem de izlenme oranlarını arttırarak.
Ve total grubunda ciddi bir zıplama yaptı.
Geçtiğimiz Perşembe totalde 7'nci olan (3.52-10.07) Uğur Yücel'in dizisi dün akşam aynı grupta dört basamak birden çıkarak 3'ncü sıraya yerleşti.
Böylece, TRT'nin, "Zengin Kız Fakir Oğlan"ını, Kanal D'nin "İntikam"ını ve yine aynı kanalda yayınlanan (Star Tv) "Benim Hala Umudum Var"ı yerinden etti.
Totalde 4.76 rating'e ve 12.59 share'e çıktı.
Böylece "Aramızda Kalsın", bu sezonun en çok konuşulacak dizilerinden biri olacağını kanıtladı.
Senaryo sürükleyici, cast seçimi çok başarılı...
Bir de işin başında "Uğur Yücel" gibi bir usta olunca zaten gerisi geliyor...
YENİLENEN SHOW TV’DE DURUM NE?
Show TV yeni sezonda yeni yapısıyla en merak edilen kanaldı.
Ancak şu ana kadar işler hiç de umulduğu gibi gitmiyor.
Burada kanal yöneticilerinin acilen “yakın ve orta vadede” neler yapılabileceğini hesap etmeye başlaması gerek.
İşte Var Mısın Yok Musun…
Olmadı...
Belli ki gün değişikliği v.s kurtarmayacak.
Ki, taa en baştan belliydi ve yazmıştım.
"VAR MISIN YOK MUSUN"UN NEDEN TUTMAYACAĞINI, PROGRAMIN İLK YAYININDAN HEMEN SONRA YAZMIŞTIM! İŞTE O YAZI!
Gündüz kuşağı da geçen iki haftalık sürede bir türlü oturmadı.
Herşey Dahil, özelikle AB’de 10-12 share’lerle başladı ancak gün geçtikçe, 9, 8, 7 şeklinde geri giderek dün hem totalde, hem AB’de 4 share’e kadar düştü.
4 share almasından ziyade, esas tehlikeli olan her geçen gün geri gitmesi…
Ki eskiden Alişan’la çağla Şıkel’in sunduğu bu program 18 share’ler alırdı. Şimdi 3’te birine düştü.
Peki ne yapılmalı?..
Acilen yapım şeklinin değişmesi lazım…
Program çok durağan ve o nedenle gün geçtikçe seyirci kazanacağına kaybediyor.
Önlem alınırsa, hak ettiği noktaya gelecektir program…
Ki buranın ekibinde de çok çalışkan isimler var ama olaya biraz format gözüyle de bakmaları gerek…
Show TV’deki Gülben ise dün totalde 6, AB’de 7 share’le sıralamada Her Şey Dahil’in çok üstünde yer almış.
Gülben’deki fark şu…
Gülben, 5 share’lerdeydi, yani yükselmiş. Şayet, bu yükselme trendini biraz tutabilirse iyi bir noktaya gelebilir.
Arkasında çok tecrübeli bir yapım ekibi de var.
Ve sabah erken yayınlanan Simge Fıstıkoğlu ile Yeni Bir gün AB’de iyi ama totalde ilk 100’de yok. Fıstıkoğlu çok iyi bir sunucu ama bu programın da problemi diğerleri gibi aynı, durağan…
SİMGE FISTIKOĞLU'NUN PROGRAMINA NASIL KAN GELEBİLECEĞİNİ DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!
Gelelim kelime Oyunu’na…
Çok düşük izlenme paylarında sürdürüyor Show TV’deki yayın hayatını…
Bu yazdığım son iki program ve diğer programların durağanlığı Show TV’ye biraz Habertürk havası veriyor.
Show TV gibi iddialı bir rating yarışı içinde olan kanalın Habertürk kadar geniş ve rahat davranma şansı yok.
Daha önce yazdığımız gibi kanalın başında istekli, hırslı ve Show TV’yi kısa zamanda başarıya götürmek isteyen Semih Kaya var.
Semih Kaya, tahmin ediyorum, program yapımcılarıyla bir toplantı yaparak, acilen bu durağanlığın kaldırılması için harekete geçilmesini isteyecektir.
Ve bu acımasız yarış içersinde hızlı davranması gerektiği iki hafta içinde açıkca gözüktü.
Evren Ersoy

yapma gözünü sevim ya hayat bilgisi nere pis yedili nere
hayat bilgisi bir efsanedir efsane pikaçular Ortegalar betonlar hoca camide replikleri bunlar unutulur mu
hb ile bir demedim senaryo benzer dedim :)
hb de kopil var çocukça hareketler,atıp tutmalar py de de orço her ne kadar komik olmasa da
hb de iki esas oğlan var ortega ve pikaçu py de bayrampaşalı ve trafo
hb de törpü var dedikodu meraklısı py de salça
hb de süzme ya da öteki ezik çocuk olabilir pc den süper anlıyor py de pc karakteri var zaten
hb de paracı-kötü müdür amil var py de esma sultan
tek farkları hb de afet hoca sabitti py de hocalar sürekli değişiyor

işte pis yedili ve diğer okul dizileri hayat bilgisinin kötü çakmaları olarak kalırlar :)

kurtlar vadisi total 11.8 ab 9.03 alarak rahat zirvede tebrikler
aramızda kalsın total ve ab 4.76 almış fena sayılmaz iyi :)
zkfo total 4.63 ab 5.05 alarak gayet iyi gitmiş
intikam total 4.23 ab 5.18 alarak yine aynı
çalıkuşu tutmayacak demiştim ama bazı kişiler salının zirvesinde olacak demişti eğer tutacak olsaydı tekrarı iyi giderdi ama total 1.65 ab 1.58 almış dizi tut-ma-dı

Son düzenleme: