26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hay ağzına sağlık. Zengin Kız Fakir Oğlan olmasa daha da iyi gider eminim.
aynen bence de zkfo da beklediğimden iyi gidiyo aramızda kalsından kimse zirve yarışı falan beklemiyodu zaten bu oranlarla 5 sene devam eder :D

Bence Aramızda Kalsın iyi gitmiş aynı saatte en çok izlenen komedi dizisi var iyi bence hatta çok iyi oranlar.

Hadi düşük olsada önemli değil izledim ve çok begendim böyle diziler kalmadı gerçekten.... Ve böyle bir kadro....

Çok iyi oyuncular ve komedi unsuru çok iyi. Bence Gökçe'ye de biraz komedi unsurunu yüklemeliler. :D

zaten burada problem karadayı my ve kurtlar vadisinin aldığı yüksek reyting oranları diğer dizilerin reyting ortalamaları 5 6 civarı olunca hemen başarısız adlandırılıyor artık eski sistem bitti kimse eskilerden gem vurmasın öyle 10 reytingin üstünde yapımlar artık çok zor

Bence Aramızda Kalsın iyi gitmiş aynı saatte en çok izlenen komedi dizisi var iyi bence hatta çok iyi oranlar.

Hadi düşük olsada önemli değil izledim ve çok begendim böyle diziler kalmadı gerçekten.... Ve böyle bir kadro....
Kadro iyi ama abartma fazla. Bir Yalan Dünya kadrosu değil. :X 3 kişi var kadroda iyi olan.

Aramizda Kalsin basarili bir grafik sergiliyor, dizi ikinci bolumuyle de umut vaad etti :)

Ama dunki bolum guzeldi ama heyecan niye yok :(
heyecandan kasıt ne :D berenin annesi ortay çıktı ali neden sakladı,hakan ın yanındaki kız niye pat diye çıktı ortaya,barış a adam niye evini soydurttu amacı ne ? intikam şu anlık sadece soru ekliyor :)

Anket yapsalar Hayat Bilgisi'nin kadrosunun daha iyi olduğu kanıtlanır. 😉
bu işler anketle olmaz :D arka sokakların izleyicisi çok anket yapılsa behzat ç. yi katlar :D

heyecandan kasıt ne :D berenin annesi ortay çıktı ali neden sakladı,hakan ın yanındaki kız niye pat diye çıktı ortaya,barış a adam niye evini soydurttu amacı ne ? intikam şu anlık sadece soru ekliyor :)

bu işler anketle olmaz :D arka sokakların izleyicisi çok anket yapılsa behzat ç. yi katlar :D
Işin içinde olanlara yapsalar bkz biz. :F

Eğer Hayat Bilgisi alırsa iki kat helal olsun biteli 6 sene oldu ya Allah'ım Gani Müjde nasıl bir dizi yazmış be helal olsun. :)

Işin içinde olanlara yapsalar bkz biz. :F

Eğer Hayat Bilgisi alırsa iki kat helal olsun biteli 6 sene oldu ya Allah'ım Gani Müjde nasıl bir dizi yazmış be helal olsun. :)
biz dediğin kesim pek tarafsızmış maşallah :F gani hayat bilgisinde yaptığını py ile yok etti bunu bile bile işin içindeki gerçek isimler ona oy vermez

Ama bu tur sorular sorarken heyecan da olmali emre, o duyguyu nedense alamadim henuz :(