- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
doğru söze ne hacetsadece kvp nun karşısınamı doğru düzgün reyting alan dizisi yokki gb hariç
doğru söze ne hacetsadece kvp nun karşısınamı doğru düzgün reyting alan dizisi yokki gb hariç
30 reytingi palaşaydın iidine diyelim inşallah görür 18 i ama pek inanmıyorumaga bu bölüm heycanlıydı evet ama aksiyon yoktu pek beğenmeyenlerde fazla polat pasif çünkü
babanda benim gibi galiba vadide daha ne bölğmler gelir dikkat et kalpten gitmesin bende de o sorun çok oluyo
ben her gün atv izlesem bile atv fanı falan olmam kanallara irrite oluyorum çünkü sadece diziyi izlerim
ben öyle bişey demedim söyleyene sormak lazım ama eski vadinin gerçek reytinglerinin %30 larda sharelerinin %65-70 lerde olduğunu senaristimiz ve pana film açıklamıştır ne yazıkki manüple edilmiştir ama ona rağmen 20 küsürler vardır30 reytingi palaşaydın iidine diyelim inşallah görür 18 i ama pek inanmıyorum
tek fatihi kaldı onunda tutacağını sanmıyorumveda 2 olur fatihnede olsa medyapım yapıyordoğru söze ne hacet
reytingler ne zamandır yayyınlanıyor ben 2008 i gördüm daha önceside varmı?ben öyle bişey demedim söyleyene sormak lazım ama eski vadinin gerçek reytinglerinin %30 larda sharelerinin %65-70 lerde olduğunu senaristimiz ve pana film açıklamıştır ne yazıkki manüple edilmiştir ama ona rağmen 20 küsürler vardır
ya ona sözüm yok fatmagülü geeçip 1 olduğu günleri gördüm hemde farkla ama 30 ları bilmiyorum.vadi geçen sezon yanılmıyorsam 16,02 aldı iki kere
valla ben açıkcası 2 3 hafta sonra kanal d fatih i vadinin karşısına koyar gibime geliyortek fatihi kaldı onunda tutacağını sanmıyorumveda 2 olur fatihnede olsa medyapım yapıyor
benim sana lafım yok sadece bilgilendirmek amacıyla yazdımreytingler ne zamandır yayyınlanıyor ben 2008 i gördüm daha önceside varmı?
ya ona sözüm yok fatmagülü geeçip 1 olduğu günleri gördüm hemde farkla ama 30 ları bilmiyorum.
yok abi sanmam fatihin geleceğini öyle olsa direk perşembe başlardıvalla ben açıkcası 2 3 hafta sonra kanal d fatih i vadinin karşısına koyar gibime geliyor
benim sana lafım yok sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım
Mobilim şu an istersen git Kurtlar Vadisinin Tüm Bölüm Reytinglerine bak ama abartmış olabilirim 20'li vardır muhakkakhahaha 30 lu reytingler nerede hemmen -10 inmişsiniz 20 yapmışsınız.
kvp eski reytinglerinde 20 yi gördüğünü biliyorum ama 30 u hiç görmedim belkide boşluğumda almıştır.ama paylaşırmısın 30 lu reytingi görmek istiyorum.
var ya şu bilip bilmeden konuşma huyunu hiç sevmiyorum aga gözünü sevim vadinin reytingleriyle ilgili konuşma rica ediyorum bakMobilim şu an istersen git Kurtlar Vadisinin Tüm Bölüm Reytinglerine bak ama abartmış olabilirim 20'li vardır muhakkak
yo hyr bende yüksek aldığı bölümleride gördüğümü yazdım azmı geçti reytinglerde aşkı memnu ve fatmagülüvalla ben açıkcası 2 3 hafta sonra kanal d fatih i vadinin karşısına koyar gibime geliyor
benim sana lafım yok sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım
Tamam sustum :Svar ya şu bilip bilmeden konuşma huyunu hiç sevmiyorum aga gözünü sevim vadinin reytingleriyle ilgili konuşma rica ediyorum bak
belli izlemişsin akif in performansını seyretmeyen bilemez bakıyorum sende ümidini kesmişsin intikamdanintikam aynı oranları almış o oyuncu seçimleri ile bu oranalra dua etsinler
kvp ab de artmış totalde hafif bir artış var bir de poalt odadan çıkmıyor diye laf ediyodunuz hep derim akif polattan daha iyi izlemesem de polattan daha karizma duruyor
aramızda kalsı 2 grupta da aynı oranı almış ab sini intikamdan iyi beklerdim
zkfo iyi gidiyor trt y e göre sbt yine ab de şişirmiş biraz ama çok değil bu sefer
uek çarşamba gibi zorlu bir günden sonra perşembleri rahat gidiyor
kaçak tekrarı salı günü çok geçti izlenmemişti dün iyi gitmiş
çalıkuşu idare eder gitmiş
müge anlı süper gidiyor ilk 10 dan düşmüyor kadın
esra erol yavaş yavaş artıyor atv nin onun yerine koydukları kadının yarı reytinginde
focus film 3 dizisini de ilk 15 e sokmuş helal olsun
tek çare perşembe gününden diziyi almak olacaktırAramizda kalsin guya 5-6 alir diyorlardi 4 almis bunun nedeni intikamin cok seyirci kaybetmesidir 🙁 yoksa onu bile alamazdi ve bence dusecekdir ilerleyen haftalarda cunki kanal D intikama bi care bulcak elbet bu reytingle devam etdirmez 😛