26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Salı günkü rakipler aynı saatte kapıştılar kaçak çalıkuşuna iki gruptada fark attı hemde 15 dk geç başlamasına rağmen :D

KAÇAK totalde ve ab de 15.sırada :D
ÇALIKUŞU totalde 29. ab de 27.sırada :D bilmem anlatabildim mi :D

vadi 20.15-20.30 arası kaç anlık alırsa özet reytingi o demektir :D

http://www.medyafaresi.com/haber/120710/reyting-sbt-ilk-100-26-eylul-reytingleri.html

sbt sonuçları yönetici veya editörlerden biri 2.mesaja ekleyebilir
kaçak çalıkuşuna farkmı attı salı günü ab de kim kinci oldu kaçak mı?:D

sende star fanı çıktın çözdük seni de :D şaka değil gerçek kardeş ne bekliyosun vadinin karşısında bundan ötesi yok özetimizi geçemez hiçbi zaman polat sahalara dönsün o zaman gör sen reytingleri total 13+ ab 10-11 geliyo 2 hafta içinde ocağa doğru 15-16-17 reyting gelecek vadiden

yok 20-25+ biraz mantıklı yorum yap aga ya saçmalıyosun ocak ayına doğru o oranlar gelebilirdi 2 haftada nasıl olacak anlamadım
star fanımı iki dizim hatta 3 ü kanal d de 3 ü star tv de 1 i de foxta cnbc e dede var onu saymıyorum kusura bakma ama ben senin gibi 6 günümü atvde geçirmiyorum karadayı kaçak doksanlar kvp tatar bıla bıla bıla:D

star fanımı iki dizim hatta 3 ü kanal d de 3 ü star tv de 1 i de foxta cnbc e dede var onu saymıyorum kusura bakma ama ben senin gibi 6 günümü atvde geçirmiyorum karadayı kaçak doksanlar kvp tatar bıla bıla bıla:D
kvp hayatta 15 16 alamaz:D

şimdi kanal d perşembeye vadinin karşısına hangi diziyi koyacam diye karaları bağlamıştır şaka bi yana intikamı perşembe gününden alma vakti gelmiştir
Aynen abi artıl Perşembeleri Vadiye karşı dayanamıyor şöyle güçlü bir rakip gelsin diyeceğim ama Vadi ile kapışabilecek bir dizisi yok.

Dün de dedim aramızda kalsın in seyircisi azdır. Çok büyük reytingler beklemeyin. dizi ne yayından kalkar ne de uçar kızmadan moralinizi bozmadan reyting takılmadan izleyin diziyi.. Ha Yadigar kocası istanbula geldiğinde dizi daha heyecanlı olacak o zaman az daha yükselir..

Star bu sonuçlara göre ne yapmasını öğrenmiştir umarım. Hala umudum var ne kadar geç başlarsa o kadar iyi sonuçlar alacaktır. Bırakın aramızda kalsın intikamda doğusun.

intikam geç bilterek aramızda kalsın dan kurtulmaya calismis))) ama bu reytingleri ne pek etki etmemiş gibi totalde ki farkı bırakın kurtlar ab de bile İntikamı ikiye katlayacak az kalsin))))

Emin misin ?? Eski reytinglere bir göz at istersen 30'lu reytingler gördü 😉

Geçen sene 16 aldığımız çok oldu

ne bilim starda ne varsa savunuyosun star fanlığı var :D bana hitap eden çoğu dizi atv de ve türkiye nin en çok izlenen 2 dizisi de orda kurtlar vadisi ve karadayı :) kaçakta 3.olacak yakında bu 3 ü de süper bir de tatar var bunlar mükemmel diziler bunlardan iyisi yok diğer kanallarda antin kuntin diziler var ben izlemem öyle saçma aşk dizilerini
bi de samanyolunu izliyorum tabi şefkat tepe küçük gelin iki dünya arasında ara sıra ekip 1

hayatta mı alamaz güldürme beni geçen sene 15 te 16 da defalarca aldı bu yılda alacak zaten daha şimdiden 12 ye dayanmış :D

ne bilim starda ne varsa savunuyosun star fanlığı var :D bana hitap eden çoğu dizi atv de ve türkiye nin en çok izlenen 2 dizisi de orda kurtlar vadisi ve karadayı :) kaçakta 3.olacak yakında bu 3 ü de süper bir de tatar var bunlar mükemmel diziler bunlardan iyisi yok diğer kanallarda antin kuntin diziler var ben izlemem öyle saçma aşk dizilerini
bi de samanyolunu izliyorum tabi şefkat tepe küçük gelin iki dünya arasında ara sıra ekip 1

hayatta mı alamaz güldürme beni geçen sene 15 te 16 da defalarca aldı bu yılda alacak zaten daha şimdiden 12 ye dayanmış :D
bu hafta heyecanlı bölümdü babam azı açık izlediğine göre:D
bana fan diyorsunda kardeşim ben her daim star tv yi izlemiyorum.o sesteki atışmaları sevdiğim halde kanal d deki dizileri izliyorum.
paylaşın ya 30 lu reytingleri valla susucam helal olsun dicem sadece:)

ya bilip bilmeden konuşma fazla da uçma güzel kardeşim

geçen yıl 15 i baya geçti 16 da almışlığı var eski vadite gelirsek 20 li reytinglerle dans ediyoduk nokta. :)
hahaha 30 lu reytingler nerede hemmen -10 inmişsiniz 20 yapmışsınız.

Sen reytinglere ne zamandır bakıyon çünkü haberin yok hiç bir şeyden.
kvp eski reytinglerinde 20 yi gördüğünü biliyorum ama 30 u hiç görmedim belkide boşluğumda almıştır.ama paylaşırmısın 30 lu reytingi görmek istiyorum.

anlaşıldı çarşamba my perşembe vadi tek başlarına yollarına devam edecekler karşılarına hangi dizi gelirse ya 2. yada 3. olur bu şartlarda bu iki diziyi zorlayabilecek yapımlar yok

bu hafta heyecanlı bölümdü babam azı açık izlediğine göre:D
bana fan diyorsunda kardeşim ben her daim star tv yi izlemiyorum.o sesteki atışmaları sevdiğim halde kanal d deki dizileri izliyorum.
paylaşın ya 30 lu reytingleri valla susucam helal olsun dicem sadece:)
aga bu bölüm heycanlıydı evet ama aksiyon yoktu pek beğenmeyenlerde fazla polat pasif çünkü
babanda benim gibi galiba vadide daha ne bölğmler gelir dikkat et kalpten gitmesin bende de o sorun çok oluyo :D
ben her gün atv izlesem bile atv fanı falan olmam kanallara irrite oluyorum çünkü sadece diziyi izlerim