Polat Şaşmaz
Favori Üye
kaçak çalıkuşuna farkmı attı salı günü ab de kim kinci oldu kaçak mı?Salı günkü rakipler aynı saatte kapıştılar kaçak çalıkuşuna iki gruptada fark attı hemde 15 dk geç başlamasına rağmen
KAÇAK totalde ve ab de 15.sırada
ÇALIKUŞU totalde 29. ab de 27.sırada bilmem anlatabildim mi
vadi 20.15-20.30 arası kaç anlık alırsa özet reytingi o demektir
http://www.medyafaresi.com/haber/120710/reyting-sbt-ilk-100-26-eylul-reytingleri.html
sbt sonuçları yönetici veya editörlerden biri 2.mesaja ekleyebilir
kardeşim yazdıklarımı iyi okursan iyi anlarsın tekrar okukaçak çalıkuşuna farkmı attı salı günü ab de kim kinci oldu kaçak mı?
star fanımı iki dizim hatta 3 ü kanal d de 3 ü star tv de 1 i de foxta cnbc e dede var onu saymıyorum kusura bakma ama ben senin gibi 6 günümü atvde geçirmiyorum karadayı kaçak doksanlar kvp tatar bıla bıla bılasende star fanı çıktın çözdük seni de şaka değil gerçek kardeş ne bekliyosun vadinin karşısında bundan ötesi yok özetimizi geçemez hiçbi zaman polat sahalara dönsün o zaman gör sen reytingleri total 13+ ab 10-11 geliyo 2 hafta içinde ocağa doğru 15-16-17 reyting gelecek vadiden
yok 20-25+ biraz mantıklı yorum yap aga ya saçmalıyosun ocak ayına doğru o oranlar gelebilirdi 2 haftada nasıl olacak anlamadım
kvp hayatta 15 16 alamazstar fanımı iki dizim hatta 3 ü kanal d de 3 ü star tv de 1 i de foxta cnbc e dede var onu saymıyorum kusura bakma ama ben senin gibi 6 günümü atvde geçirmiyorum karadayı kaçak doksanlar kvp tatar bıla bıla bıla
Aynen abi artıl Perşembeleri Vadiye karşı dayanamıyor şöyle güçlü bir rakip gelsin diyeceğim ama Vadi ile kapışabilecek bir dizisi yok.şimdi kanal d perşembeye vadinin karşısına hangi diziyi koyacam diye karaları bağlamıştır şaka bi yana intikamı perşembe gününden alma vakti gelmiştir
salı günkü rakipler aynı saatte kapıştı yazmışsın yani 20.00 dakardeşim yazdıklarımı iyi okursan iyi anlarsın tekrar oku
Emin misin ?? Eski reytinglere bir göz at istersen 30'lu reytingler gördü 😉star fanımı iki dizim hatta 3 ü kanal d de 3 ü star tv de 1 i de foxta cnbc e dede var onu saymıyorum kusura bakma ama ben senin gibi 6 günümü atvde geçirmiyorum karadayı kaçak doksanlar kvp tatar bıla bıla bıla
kvp hayatta 15 16 alamaz
ya şakamı bu 17 18 ne ya hayatı boyunca anlıklarda alamamış onu yapmayın 200 bölüm yayınlansın o zaman bunları hatırlatırım ama en düşük 15 yazmışsın unutmaVadi ne yapmış be öyle bu reytingler çok az Vadi için. 200. bölüm 15-16+ kesin gelir hatta 17-18
ne bilim starda ne varsa savunuyosun star fanlığı var bana hitap eden çoğu dizi atv de ve türkiye nin en çok izlenen 2 dizisi de orda kurtlar vadisi ve karadayı kaçakta 3.olacak yakında bu 3 ü de süper bir de tatar var bunlar mükemmel diziler bunlardan iyisi yok diğer kanallarda antin kuntin diziler var ben izlemem öyle saçma aşk dizilerinistar fanımı iki dizim hatta 3 ü kanal d de 3 ü star tv de 1 i de foxta cnbc e dede var onu saymıyorum kusura bakma ama ben senin gibi 6 günümü atvde geçirmiyorum karadayı kaçak doksanlar kvp tatar bıla bıla bıla
kvp hayatta 15 16 alamaz
paylaşırmısın 30 lu reytingleri o zaman helal dicem diziyeEmin misin ?? Eski reytinglere bir göz at istersen 30'lu reytingler gördü 😉
Geçen sene 16 aldığımız çok oldu
Emin misin ?? Eski reytinglere bir göz at istersen 30'lu reytingler gördü 😉
Geçen sene 16 aldığımız çok oldu
geçen yıl 15 i baya geçti 16 da almışlığı var eski vadite gelirsek 20 li reytinglerle dans ediyoduk nokta.paylaşırmısın 30 lu reytingleri o zaman helal dicem diziye
Sen reytinglere ne zamandır bakıyon çünkü haberin yok hiç bir şeyden.ya şakamı bu 17 18 ne ya hayatı boyunca anlıklarda alamamış onu yapmayın 200 bölüm yayınlansın o zaman bunları hatırlatırım ama en düşük 15 yazmışsın unutma
bu hafta heyecanlı bölümdü babam azı açık izlediğine görene bilim starda ne varsa savunuyosun star fanlığı var bana hitap eden çoğu dizi atv de ve türkiye nin en çok izlenen 2 dizisi de orda kurtlar vadisi ve karadayı kaçakta 3.olacak yakında bu 3 ü de süper bir de tatar var bunlar mükemmel diziler bunlardan iyisi yok diğer kanallarda antin kuntin diziler var ben izlemem öyle saçma aşk dizilerini
bi de samanyolunu izliyorum tabi şefkat tepe küçük gelin iki dünya arasında ara sıra ekip 1
hayatta mı alamaz güldürme beni geçen sene 15 te 16 da defalarca aldı bu yılda alacak zaten daha şimdiden 12 ye dayanmış
30 almamış olabiliriz ama 26 lı reytingler gördüğümüzü hatırlıyorumya bilip bilmeden konuşma fazla da uçma güzel kardeşim
geçen yıl 15 i baya geçti 16 da almışlığı var eski vadite gelirsek 20 li reytinglerle dans ediyoduk nokta.
hahaha 30 lu reytingler nerede hemmen -10 inmişsiniz 20 yapmışsınız.ya bilip bilmeden konuşma fazla da uçma güzel kardeşim
geçen yıl 15 i baya geçti 16 da almışlığı var eski vadite gelirsek 20 li reytinglerle dans ediyoduk nokta.
kvp eski reytinglerinde 20 yi gördüğünü biliyorum ama 30 u hiç görmedim belkide boşluğumda almıştır.ama paylaşırmısın 30 lu reytingi görmek istiyorum.Sen reytinglere ne zamandır bakıyon çünkü haberin yok hiç bir şeyden.
aga bu bölüm heycanlıydı evet ama aksiyon yoktu pek beğenmeyenlerde fazla polat pasif çünkübu hafta heyecanlı bölümdü babam azı açık izlediğine göre
bana fan diyorsunda kardeşim ben her daim star tv yi izlemiyorum.o sesteki atışmaları sevdiğim halde kanal d deki dizileri izliyorum.
paylaşın ya 30 lu reytingleri valla susucam helal olsun dicem sadece
sadece kvp nun karşısınamı doğru düzgün reyting alan dizisi yokki gb hariçşimdi kanal d perşembeye vadinin karşısına hangi diziyi koyacam diye karaları bağlamıştır şaka bi yana intikamı perşembe gününden alma vakti gelmiştir
aynen kanal bu sene reytign anlamında çok kötü gidiyosadece kvp nun karşısınamı doğru düzgün reyting alan dizisi yokki gb hariç