Spor Kerem Aktürkoğlu

Derbi hariç maçları pek takip edemedim ama sosyal medyada bir anti Keremcilik var.
Kereme sonuna kadar destek verilmeli hem gs'de hem Benfica'da kendini ispatlamış bir futbolcu. Çok top kaybediyor falan diye eleştiriliyor da her futbolcunun da kusuru var Kerem Gs'de de 5 olumsuz hareketinden sonra 1 olumlu hareketiyle o günü kurtarırdı. Takımın iyice oturması ve yeni transferlerle kendini daha net bulacaktır. Ligin ilk yarısında Duran'dan çok Nesyri ile oynadı kaliteli bir forvet ve iyi bir orta sahayla kendini gösterir böyle bir değeri kaybetmemek lazım kolay kolay zaten Kerem de duygusal bir çocuk rakip takımın gazına gelip çocuğu kötülemeye gerek yok.

Cumartesi günü Kerem için de iyi bir dönüm noktası olacaktır. Golünü at çocukluk hayalini gerçekleştir seni Gs'deyken hiç sevmezdim ama çocukluk fotonu görünce bir ısındım hadi Kerem.

Kendisini karakter olarak çok sevmem ama son iki takımda gayet iyi oynarken milli takımda bile skorerlik yaparken Fenerbahçede ters giderse bu biraz da Fenerbahçe ile alakalıdır şu ana kadar ortalama bir performans verdi bence
 
Fener'e geldiğinde takıma heyecan getirdiğini düşündüğüm ama son 4-5 maçtır formsuz olan sevdiğim futbolcu. Umarım en yakın zamanda kendisini toparlar bize güzel futbol izlettirir.
 

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Mesajlar
3,855,624
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy