26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi sıkıcı bir bölüme rağmen harika oranlar almış özetimizle yarışıyoruz resmen ya

İntikam sert bir düşüş yaşamış dizinin gün değiştirmesi yakındır

Gani Müjde'yle ilgili mevzuya kısaca bi şey yazmak istedim. Bu adam Ruhsar, Kaygısızlar, Hayat Bilgisi ve Deli Saraylı gibi dizilere imza atmış biri. Hepsi de el yüzü düzgün ve güldüren işlerdi, ama sonra bir şeyler oldu bu adama. Yazdığı diziler saçmalamaya başladı. Senaryo ayrı, karakterler ayrı bir iticiliğe büründü. Yahşi Cazibe ve Pis Yedili bunlara verebileceğim örnekler. Hayat Bilgisi, Kaygısızlar ve Deli Saraylı gibi işlerle kıyas bile edilemeyecek şeyler yazmaya başladı. Bu da kalitesini düşürdü. Yalan Dünya ve Pis Yedili'nin kıyaslanmasını da doğru bulmuyorum. İkisinde de ütopik karakterler var zaten. Etrafımızda Orço ya da Zerrin görmemiz mümkün mü? Değil. Çünkü ikisi son derece abartı. Bu iki dizide gerçekçilik aramaktansa hangisinin daha çok güldürdüğüyle ilgili yorum yapmak daha doğru sanırım.

uğur yücel abimizin(aramızda kalsın)iyi reytingler almasından çok mutlu oluyorum
benim tanıdığım en iyi en usta oyuncu
zamanında kenan imirzalıoğlu ile paşlaştığı alacakaranlık dizisi ve yazı tura filmini nasıl unutabilirim

Vadi iki grupta da çok iyi giderek farklı şekilde zirvede yer almış.

İntikam kötü gitmeye devam ediyor. Neyse ki Galip Derviş gelecek. Vadi dışındaki tüm dizileri geçer.

Aramızda Kalsın'dan bu hafta daha iyi oranlar beklerdim açıkçası ama aldığı oranlar günü kurtarmak için yeterli.

Benim Hala Umudum Var ve Umutsuz Ev Kadınları da fena gitmemişler.

Zengin Kız Fakir Oğlan iyi oranlar almayı sürdürüyor.

Kaçak'ın tekrarı iki grupta da Çalıkuşu'nun tekrarını geçmiş. Bakalım haftaya Salı sonuçlar nasıl olacak?

Vadi iki grupta da çok iyi giderek farklı şekilde zirvede yer almış.

İntikam kötü gitmeye devam ediyor. Neyse ki Galip Derviş gelecek. Vadi dışındaki tüm dizileri geçer.

Aramızda Kalsın'dan bu hafta daha iyi oranlar beklerdim açıkçası ama aldığı oranlar günü kurtarmak için yeterli.

Benim Hala Umudum Var ve Umutsuz Ev Kadınları da fena gitmemişler.

Zengin Kız Fakir Oğlan iyi oranlar almayı sürdürüyor.

Kaçak'ın tekrarı iki grupta da Çalıkuşu'nun tekrarını geçmiş. Bakalım haftaya Salı sonuçlar nasıl olacak?
galip dervişin totalde 4 ü ab de 5 i geçeceğini sanmıyorum yani zkfo ve aramızda kalsını geçemez

galip dervişin totalde 4 ü ab de 5 i geçeceğini sanmıyorum yani zkfo ve aramızda kalsını geçemez
Aga Galip Deviş totalde 4.5 - 5 arası ab'de 6- 7 arası alır. Daha da artabilir. Yazın ramazanda sürekli tekrarı vardı hatırlarsan. Bu sezon yükseliş bekliyorum. Süper bir dizi. Bazı vadici arkadaşlar da izliyor. :)

Vadi sıkıcı bir bölüme rağmen harika oranlar almış özetimizle yarışıyoruz resmen ya

İntikam sert bir düşüş yaşamış dizinin gün değiştirmesi yakındır
intikam geçen hafta total 4.20 ab 5.10'du şimdi total 4.23 ab 5.18 yani ufak artmış :)

Vadi ve vadi özet sov yapmis :)
aynen aga özette rakip tanımıyo maşallah bu sezon özetimiz liderliği elden bırakmadı :D

Aga Galip Deviş totalde 4.5 - 5 arası ab'de 6- 7 arası alır. Daha da artabilir. Yazın ramazanda sürekli tekrarı vardı hatırlarsan. Bu sezon yükseliş bekliyorum. Süper bir dizi. Bazı vadici arkadaşlar da izliyor. :)
ben o rakamları alabileceğine ihtimal vermiyorum ama iyi gidecektir tabi :D

22-22:15 gibi kayıp başlayacağından olmasın o :F

ben atv'nin 19:59 başladığını görmedim hiç
mesela kanal d haberin 18:59'da başladığını görmedim
prensib meselesi
kanal d gördü dizilerinin düşük reyting aldığını bu presnsibinden vazgeçmiş
kanal d haber düşük reyting alsa ondan da vazgeçer

ben atv'nin 19:59 başladığını görmedim hiç
mesela kanal d haberin 18:59'da başladığını görmedim
prensib meselesi
kanal d gördü dizilerinin düşük reyting aldığını bu presnsibinden vazgeçmiş
kanal d haber düşük reyting alsa ondan da vazgeçer
bu kanal d ye özgü bir oaly değil ki show da biü yü erken başlattı fox zaten sürekli dğeiştiriyor :Dekranda izleyicinin en yoğun olduğu saat 21:30-23:00 daha oraya gelmeden d nin çoğu bitecek senin dediğin gibi reyting derdi olduğunu pek sanmıyoerum varsa bile şu an 2.planda beyaz show a yer açma derdindeler

süreden mi kıstı onlar nasıl o saatte başlıyor :F 120 dk dizi 30 dk reklam 150 dk ekle 19.45 e etti 22.15 işte :D
tatar ramazan her hafta tam 22.00 de başlıyo dila hanımda 22.15 sanırım bunlar bahane değil sende bende çok biliyoruz ki kanal d panikte ne yapacağını şaşırmış durumda normal karşılıyorum :D

bu kanal d ye özgü bir oaly değil ki show da biü yü erken başlattı fox zaten sürekli dğeiştiriyor :Dekranda izleyicinin en yoğun olduğu saat 21:30-23:00 daha oraya gelmeden d nin çoğu bitecek senin dediğin gibi reyting derdi olduğunu pek sanmıyoerum varsa bile şu an 2.planda beyaz show a yer açma derdindeler
biü maç varken erken başladı o bi nebze kabul görür bugün maç falan mı var hiçbişey yok :D