26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Ne olacak bu intikam'ın hali. :(:( Hayal kırıklığı her geçen hafta reytingi düşüyor. :)))))

Vadi coşmuş, esmiş, gürlemiş, ortalığı yıkmış. :) 11.yıl hala mükemmel.

Aramızda Kalsın iyi gitmiş. Zamanla yükselecek gibi. Ama ben hala sıkıcı buluyorum.

Perşembenin gereksiz dizisi Bhuv 4 almış bu gidişle devam edecek sanırım.

Zkfo da iyi gitmiş tebrikler.

kurtlar vadisi total 11.8 ab 9.03 alarak rahat zirvede tebrikler
aramızda kalsın total ve ab 4.76 almış fena sayılmaz iyi :)
zkfo total 4.63 ab 5.05 alarak gayet iyi gitmiş
intikam total 4.23 ab 5.18 alarak yine aynı
çalıkuşu tutmayacak demiştim ama bazı kişiler salının zirvesinde olacak demişti eğer tutacak olsaydı tekrari iyi giderdi ama total 1.65 ab 1.58 almış dizi tut-ma-dı
perşembe günkü tekrarından tutup tutmama yorumu vışşhh :F intikam bitene ka o saatte çalıkuşunun olduğunu bilmiyordum çğu kişi de bilmiyor kanal d reklam konusunda iyice saçmalamaya başaldı önceden kayıp kayıp tı şimdi 2 gün kala yd ye başladılar diğerleri yok :D salı günü analrız tutup tutmadığını

perşembe günkü tekrarından tutup tutmama yorumu vışşhh :F intikam bitene ka o saatte çalıkuşunun olduğunu bilmiyordum çğu kişi de bilmiyor kanal d reklam konusunda iyice saçmalamaya başaldı önceden kayıp kayıp tı şimdi 2 gün kala yd ye başladılar diğerleri yok :D salı günü analrız tutup tutmadığını
kaçak ın da hiç reklamı yapılmadı vadi sırasında bile 1 kez diziden sonra diye alt bantta gösterdiler :)
bu arada dün söyleyecektik unuttum dizi sırasında alttaki reklamlar bıktırdı hep reklam hep reklam azaltsınlar biraz

kanal d yakında diziler arası rotasyonlara başlar

kaçak ın da hiç reklamı yapılmadı vadi sırasında bile 1 kez diziden sonra diye alt bantta gösterdiler :)
bu arada dün söyleyecektik unuttum dizi sırasında alttaki reklamlar bıktırdı hep reklam hep reklam azaltsınlar biraz
kaçak ile vadinin kitlesi birebir :D o 1 reklamı gören paylaşmıştır :F

hakikaten vadi mi seyrediyoruz reklam mı dün epey reklam almışlar

Aga kanal d'nin dizileri düşükse ya hiç reklamı yapılmamıştır ya da dizi çok reklama girmiştir. :))))) Yoksa kanal d'nin dizilerinin hepsi coşuyor. :F

Kurtlar Vadisi durgun bölüme rağmen şov yapmış gerçekten 2 grupta da açık ara zirvede. :)

İntikam total herkese geçilmiş neredeyse, AB 5 alarak da kötü gitmiş.

Aramazında Kalsın perşembe günü için Starı sevindirmeye devam ediyor. :)

perşembeyi aramızda kalsın geldikten sonra değiştirmez çok iddialı bir işi yoksa anca ay yapım işi gelebilir bugüne
emre ben sadece perşembe için demedim mesela kayıp bugün 22 00 başalyacak eğer işler bu saatte de iyi gitmez ise rotasyonu yer gibime geliyor

emre ben sadece perşembe için demedim mesela kayıp bugün 22 00 başalyacak eğer işler bu saatte de iyi gitmez ise rotasyonu yer gibime geliyor
tamam bence şu aşamada o ka büyük değişiklik olmaz bence :)
geçen sene büyük dğeişiklikte kş cuma 6.5 perşembe 6 küsür alıyordu pazartesiye alsak çok kaybetmez dediler
yd ab de garantisi vardı bu sene medcezir var
as totalde çok iyiydi 8 alıyordu cumayı kurtaralım totalde dediler
kg pt-2 ye gitti zaten sezonu bitirme garantisi vardı
pazartesiye bbeb atarlardı arada o da idare ederdi

bu sene bu kadar güçlü kartları yok gb var o da zaten 1 kere değişti kş gibi çocuk oyuncağına çevirirlerse o da düşer zaten dizi 4 gencin aşk hikayesine dönerse düşecek
aşk ve çalıkuşu 2-3 bölüm daha geçmeden nasıl gideceği anlaşılmaz
kayıp için en iyi yer cuma pt-2 geçen sene kş tutmuş ve artmıştı orada bu sene behza ç. nin izleyicisini de çekebilir zamanla dizi
fatih daha başlamadı nasıl gidecek belli değil ama o dizi yerinden oynamaz o kadar iddialı-yüksek bütçeli iş düşük alırsa bitirilimeli yerinden oynatmak hakaret olur

tamam bence şu aşamada o ka büyük değişiklik olmaz bence :)
geçen sene büyük dğeişiklikte kş cuma 6.5 perşembe 6 küsür alıyordu pazartesiye alsak çok kaybetmez dediler
yd ab de garantisi vardı bu sene medcezir var
as totalde çok iyiydi 8 alıyordu cumayı kurtaralım totalde dediler
kg pt-2 ye gitti zaten sezonu bitirme garantisi vardı
pazartesiye bbeb atarlardı arada o da idare ederdi

bu sene bu kadar güçlü kartları yok gb var o da zaten 1 kere değişti kş gibi çocuk oyuncağına çevirirlerse o da düşer zaten dizi 4 gencin aşk hikayesine dönerse düşecek
aşk ve çalıkuşu 2-3 bölüm daha geçmeden nasıl gideceği anlaşılmaz
kayıp için en iyi yer cuma pt-2 geçen sene kş tutmuş ve artmıştı orada bu sene behza ç. nin izleyicisini de çekebilir zamanla dizi
fatih daha başlamadı nasıl gidecek belli değil ama o dizi yerinden oynamaz o kadar iddialı-yüksek bütçeli iş düşük alırsa bitirilimeli yerinden oynatmak hakaret olur
+1

Pardon ama karakterler nasıl başka olabilirdi ki ? Diziye esra*cı , taksici filan mı sokacaklardı tabii ki her okulda ki öğrenci modelleri olacak. :X

Diğer türlü hiçbir benzerliği yok. :) :)
karakterler aynı ise senaryo da aynı oluyor :D belli tiplerin oalyları da bellidir fakir 7 genç en başta zengin birileri ile çıkamalrına karşı içlerinden birinin ama sonradan maşallah alışıyorlar (py de salça hb de ortega ileaynısı yaşandı) esas kız her zaman 2 popüler çocuk arasındadır (hb de barbi py de cimbom) okulun hizmetlisi öğrencilerin en iyi anlaştığı kişilerin başında gelir (hb de memnan py de karabiber in annesi) senaryoda bunun gibi çok örnek var ama tabi py hb nin ynına oyunculuk olarak hayatta yaklaşamaz karakterleri daha orjinal olduğu için her zaman açık ara öndedir

karakterler aynı ise senaryo da aynı oluyor :D belli tiplerin oalyları da bellidir fakir 7 genç en başta zengin birileri ile çıkamalrına karşı içlerinden birinin ama sonradan maşallah alışıyorlar (py de salça hb de ortega ileaynısı yaşandı) esas kız her zaman 2 popüler çocuk arasındadır (hb de barbi py de cimbom) okulun hizmetlisi öğrencilerin en iyi anlaştığı kişilerin başında gelir (hb de memnan py de karabiber in annesi) senaryoda bunun gibi çok örnek var ama tabi py hb nin ynına oyunculuk olarak hayatta yaklaşamaz karakterleri daha orjinal olduğu için her zaman açık ara öndedir
Pis Yedili ile Selena da benziyor. :X

Kötü müdire, zengin şımarık çocuklar, fakir varoşlar. :D

Pis Yedili ile Selena da benziyor. :X

Kötü müdire, zengin şımarık çocuklar, fakir varoşlar. :D
Pis Yedili, Hayat Bilgisi'nden çok Selena'ya daha çok benziyor RevaN'ında dediği gibi ama Türk dizilerine baktığımız zaman çoğu kendini senaryo yönünden tekrar eden yapımlar...

Tamam bi şey demiyorum ama benim dediğim işlenen konular farklı ben iki diziyi de izledim izliyorum ancak benzer konular işlenmiyor. :) :)

Gülse Birsel'de hem Avrupa Yakası hem Yalan Dünya birbirine benziyor Türkiye'de senaryolar hep aynı.... :) :)

Gani Müjde hiç değilse Hayat Bilgisi'nden olan bir karakteri yeni dizisine kopyalamadı bkz laz karakteri. :) :) Gülse Birsel yaptı ama. :) :)

Tamam bi şey demiyorum ama benim dediğim işlenen konular farklı ben iki diziyi de izledim izliyorum ancak benzer konular işlenmiyor. :) :)

Gülse Birsel'de hem Avrupa Yakası hem Yalan Dünya birbirine benziyor Türkiye'de senaryolar hep aynı.... :) :)
sanki biz ikisini de izlmedik ben izledim biliyorum diyorsun :F yd-ay mı hb-py mi birbirine daha çok benziyor diye sorsalar karar veremem şu aşamada :F