26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

aga bu bölüm heycanlıydı evet ama aksiyon yoktu pek beğenmeyenlerde fazla polat pasif çünkü
babanda benim gibi galiba vadide daha ne bölğmler gelir dikkat et kalpten gitmesin bende de o sorun çok oluyo :D
ben her gün atv izlesem bile atv fanı falan olmam kanallara irrite oluyorum çünkü sadece diziyi izlerim
:D30 reytingi palaşaydın iidi:Dne diyelim inşallah görür 18 i ama pek inanmıyorum:)

:D30 reytingi palaşaydın iidi:Dne diyelim inşallah görür 18 i ama pek inanmıyorum:)
ben öyle bişey demedim söyleyene sormak lazım ama eski vadinin gerçek reytinglerinin %30 larda sharelerinin %65-70 lerde olduğunu senaristimiz ve pana film açıklamıştır ne yazıkki manüple edilmiştir ama ona rağmen 20 küsürler vardır

ben öyle bişey demedim söyleyene sormak lazım ama eski vadinin gerçek reytinglerinin %30 larda sharelerinin %65-70 lerde olduğunu senaristimiz ve pana film açıklamıştır ne yazıkki manüple edilmiştir ama ona rağmen 20 küsürler vardır
reytingler ne zamandır yayyınlanıyor ben 2008 i gördüm daha önceside varmı?

vadi geçen sezon yanılmıyorsam 16,02 aldı iki kere
ya ona sözüm yok fatmagülü geeçip 1 olduğu günleri gördüm hemde farkla ama 30 ları bilmiyorum.

tek fatihi kaldı onunda tutacağını sanmıyorum:)veda 2 olur fatih:)nede olsa medyapım yapıyor
valla ben açıkcası 2 3 hafta sonra kanal d fatih i vadinin karşısına koyar gibime geliyor

reytingler ne zamandır yayyınlanıyor ben 2008 i gördüm daha önceside varmı?

ya ona sözüm yok fatmagülü geeçip 1 olduğu günleri gördüm hemde farkla ama 30 ları bilmiyorum.
benim sana lafım yok sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım

hahaha 30 lu reytingler nerede hemmen -10 inmişsiniz 20 yapmışsınız.

kvp eski reytinglerinde 20 yi gördüğünü biliyorum ama 30 u hiç görmedim belkide boşluğumda almıştır.ama paylaşırmısın 30 lu reytingi görmek istiyorum.
Mobilim şu an istersen git Kurtlar Vadisinin Tüm Bölüm Reytinglerine bak ama abartmış olabilirim 20'li vardır muhakkak

Değerlendirme;
Kurtlar Vadisi Pusu iki gruptada farkla 1 olmuş özetide diğer dizileri geçerek atv yi çok sevindirmiştir.
Aramızda Kalsın önceki haftaya göre gayet iyi gitmiş .Dizinin süresi uzasa daha fazla oranlar alır.Hem zengin kko biter yükselir buda reytinglerine olumlu yönde yansır.
Bazı arkadaşlar intikam için yarın ab de 6.5 alacak diyorlardı ama yine yerinde saymış.aynı reytingler.Gerçi bu diziye fazla bile.
Kaçağın tekrarı çok iyi gitmiş gerçi ben 4 bekliyordum ama 3 almış oda iyi.Bunda en önemli etken kvp dan sonra yayınlanması atv perşembe gününü çok iyi değerlendirmiş.

atingler 8 Nisan 2004 Perþembe - 45. Bölüm
1 Kurtlar Vadisi [NET] SHOW 22,1 51,8
2 Zerda [NET] ATV 14,4 32,9
3 Hayat Bilgisi (TKR) [NET] SHOW 8,7 19,4
22 buldum araştırıyorum daha yükseğine bakıcam:)

intikam aynı oranları almış o oyuncu seçimleri ile bu oranalra dua etsinler
kvp ab de artmış totalde hafif bir artış var bir de poalt odadan çıkmıyor diye laf ediyodunuz hep derim akif polattan daha iyi izlemesem de polattan daha karizma duruyor :F
aramızda kalsı 2 grupta da aynı oranı almış ab sini intikamdan iyi beklerdim
zkfo iyi gidiyor trt y e göre sbt yine ab de şişirmiş biraz ama çok değil bu sefer
uek çarşamba gibi zorlu bir günden sonra perşembleri rahat gidiyor
kaçak tekrarı salı günü çok geçti izlenmemişti dün iyi gitmiş
çalıkuşu idare eder gitmiş
müge anlı süper gidiyor ilk 10 dan düşmüyor kadın
esra erol yavaş yavaş artıyor atv nin onun yerine koydukları kadının yarı reytinginde
focus film 3 dizisini de ilk 15 e sokmuş helal olsun :D

intikam aynı oranları almış o oyuncu seçimleri ile bu oranalra dua etsinler
kvp ab de artmış totalde hafif bir artış var bir de poalt odadan çıkmıyor diye laf ediyodunuz hep derim akif polattan daha iyi izlemesem de polattan daha karizma duruyor :F
aramızda kalsı 2 grupta da aynı oranı almış ab sini intikamdan iyi beklerdim
zkfo iyi gidiyor trt y e göre sbt yine ab de şişirmiş biraz ama çok değil bu sefer
uek çarşamba gibi zorlu bir günden sonra perşembleri rahat gidiyor
kaçak tekrarı salı günü çok geçti izlenmemişti dün iyi gitmiş
çalıkuşu idare eder gitmiş
müge anlı süper gidiyor ilk 10 dan düşmüyor kadın
esra erol yavaş yavaş artıyor atv nin onun yerine koydukları kadının yarı reytinginde
focus film 3 dizisini de ilk 15 e sokmuş helal olsun :D
belli izlemişsin akif in performansını seyretmeyen bilemez:D bakıyorum sende ümidini kesmişsin intikamdan

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da yüksek oranlar alarak zirvede yer aldı tebrikler.

Zengin Kız Fakir Oğlan iki grupta da başarılı oranlar alarak sıralamada üstlerde yer aldı. Sbt anlıklarında çok yüksek alan dizi Tns de düşük alıyor.

Aramızda Kalsın 2.bölümüyle iki grupta da yükseliş kazandı ve totalde 3. Ab grubunda ise 4.olarak başarılı sonuçlar elde etti.

İntikam yeni sezona tam anlamıyla iyi başlayamadı. Totali günden güne zayıflayan dizinin Ab oranları da eskiye nazaran oldukça düşük. Dizinin senaryoyu sağlamlaştırıp izleyici kazanması şart.

Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da 3 reyting üzeri alarak kanalını sevindirdi.

Ve son olarak Benim Hala Umudum Var ise iki grupta da saatine göre gayet başarılı sonuçlar elde etmeyi başardı.

Aramizda kalsin guya 5-6 alir diyorlardi 4 almis :kiki: bunun nedeni intikamin cok seyirci kaybetmesidir 🙁 yoksa onu bile alamazdi ve bence dusecekdir ilerleyen haftalarda cunki kanal D intikama bi care bulcak elbet bu reytingle devam etdirmez 😛

Aramizda kalsin guya 5-6 alir diyorlardi 4 almis :kiki: bunun nedeni intikamin cok seyirci kaybetmesidir 🙁 yoksa onu bile alamazdi ve bence dusecekdir ilerleyen haftalarda cunki kanal D intikama bi care bulcak elbet bu reytingle devam etdirmez 😛
tek çare perşembe gününden diziyi almak olacaktır