26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İntikam yokken Kanal d anlıklara girmeyi başarmış @destere :)

Kurtlar Vadisinin bu bölümünü çeken herkesten Allah bin kere razı olsun sezonun açık ara en iyi bölümü
mükemmel ötesi bir bölüm
müzikler her zamanki gibi üstad tarafından döktürülmüş on numaraydı on
aksiyon hiç durmadı zaten hepsi birbirinden mükemmeldi
yav ne desek az işte Kurtlar Vadisi gelmiş geçmiş en büyük dizidir bu şüphesiz bir gerçektir vadinin 11.yılında izlettiği şu 209.bölümün yanına yaklaşabilecek bir dizi yok vadiyi izledikten sonra diğer diziler gözümde koca bir hiç oluyo valla ben artık vadiden başka dizi izlemem heralde bölümün gazıyla demiyorum gerçekten diğerleri çok havada kalıyo vadinin yanında boş kalıyo
hee bir de adam 1000 kere izlenir demiş lafın gelişi söylüyo bunu abartmanın anlamı nedir çözemedim bölümün mükemmeliğini anlatmak istemiş
bu arada 10 DAKİKA REKLAM 10 REYTİNG inanılması güç ama doğru 10 dk reklam 10 reyting aldı
10 dk dizi 5 dk reklam 12.50 aldı
açıklanmayan anlığın en az 14.50 olduğu kesin 15 bile olabilir
yani vadi yarın tns de 15.50 yi kesin geçer 16 bekliyorum ben

İnadına yaşamak'ı izleyen varsa heyecan nasıldı söyleyebilirmi heyecan varsa yarın netten izlerim :)

Bende 15 civarı bekliyorum 16'da olabilir ama Tns cimri davranıyo alırsa harika olur.

Umutsuz Ev Kadınları'nın 23:30 - 23:45 anlığından 5 ve üstü reyting bekliyorum. :)

Ya diziyi izlemiyorum ama çevremden duyduğum kadarıyla vadi çok iyiymiş falan felan ee anlıklarda ortada ona göre yorumumu yaptım fazla bile söylemiş olsam beklentim bu yani :D

Şu Kurt Seyd&Shura bir an önce başlasın ya. Perşembeleri TV bomboş...

Saklı Kalan'da yayınlanmadı bu hafta, ne yapmaya çalışıyorsa bu Show TV. :bağır:

Şu Kurt Seyd&Shura bir an önce başlasın ya. Perşembeleri TV bomboş...

Saklı Kalan'da yayınlanmadı bu hafta, ne yapmaya çalışıyorsa bu Show TV. :bağır:
Saklı Kalan'ı sessizce yayından kaldırmış olabilir Show o hezimetten sonra. :kiki: Kurt Seyd&Shura Perşembe mi olacak kesin? Bihter'le Behlül karşı karşıya getirilir mi? :T

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 5.31 2) SHOW: 4.53 3) ATV: 3.86 4) STAR: 2.26 5) SMNYL TV: 1.78

Umutsuz Ev Kadınları 5.31 alarak harika gitmiş! 😀

Benim Hala Umudum Var 2.26'ya düşmüş, reklamdı herhalde? 😕