İnşallah.Pt-2 de 23.30 23.45 anlıklarında rahat görür bence 4.5 yi
Az önce İnadına Gebermek diyordun diziye. Güzel bölümdü tavsiye ederim ama bitecek zaten fazla bağlanma.İnadına yaşamak'ı izleyen varsa heyecan nasıldı söyleyebilirmi heyecan varsa yarın netten izlerim
Az önce İnadına Gebermek diyordun diziye. Güzel bölümdü tavsiye ederim ama bitecek zaten fazla bağlanma.
Bilmiyodum çok iyi acaba ne yapcağınamı bakıcaklar tekrar perşembeye almak içinGalip tekrarıyla başladı. Güzel hamle Kanal D'den.
Ne cimrisi ya? O cimriliği kanal d dizilerine yapıyor tns. Anlıklarda hiç 13'ü göremeyen kvp'ye 14.5 filan veriyodu tns. Bir de cimri davranıyor diyosun.Bende 15 civarı bekliyorum 16'da olabilir ama Tns cimri davranıyo alırsa harika olur.
Ben de öyle düşünüyorum. İnşallah öyle olur. Perşembe pt-2 boş çünkü Galip ab'de uçar. Anlıklarda nasıl gidecek bakalım?Bilmiyodum çok iyi acaba ne yapcağınamı bakıcaklar tekrar perşembeye almak için
Bilmiyodum çok iyi acaba ne yapcağınamı bakıcaklar tekrar perşembeye almak için
Saklı Kalan'ı sessizce yayından kaldırmış olabilir Show o hezimetten sonra. Kurt Seyd&Shura Perşembe mi olacak kesin? Bihter'le Behlül karşı karşıya getirilir mi?Şu Kurt Seyd&Shura bir an önce başlasın ya. Perşembeleri TV bomboş...
Saklı Kalan'da yayınlanmadı bu hafta, ne yapmaya çalışıyorsa bu Show TV.