26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

16 yı geçer bu bölüm geçmesi lazım başka bi açıklaması olamaz sezonun açık ara en süper bölümü tarihe geçen bi bölümdü 16 gelecek paşa paşa gelmek zorunda

valla aga bende kelime bulamıyorum övgü kelimeleri yetersiz kalıyo şöyle bi forumlara falan baktımda herkes coşmuş bu öblüm karşısında vadi resmen bitirdi bugün :D
Aga aynen oyle yaaa. Ozellikle abdulhey ve sarapcilar sahnesi bana eski gunleri hatirlatti ya. Keske oyle sahneler hep olsa. :D :D

Ben reytingsiz iş yok demedim ki, benim açımdan benim izleyebileceğim bir yapım yok yani bomboştan kastım o. 😉
ona bişey diyemem tabi saygı duyarım ama kurt sert miydi neydi o diziyi perşembeye koymaya kimse cesaret edemez onu söylim bu vadinin özetini geçmek imkansız zaten bu sezon özetinin geçen hiçbir şey olmadı daha :d

16 yı geçer bu bölüm geçmesi lazım başka bi açıklaması olamaz sezonun açık ara en süper bölümü tarihe geçen bi bölümdü 16 gelecek paşa paşa gelmek zorunda

valla aga bende kelime bulamıyorum övgü kelimeleri yetersiz kalıyo şöyle bi forumlara falan baktımda herkes coşmuş bu öblüm karşısında vadi resmen bitirdi bugün :D
Her hafta sezonun en iyi bölümü diyorsun zaten. :FNeyse yarın bakarız. :)

Aga aynen oyle yaaa. Ozellikle abdulhey ve sarapcilar sahnesi bana eski gunleri hatirlatti ya. Keske oyle sahneler hep olsa. :D :D
yav aga hangi sahneyi övecez bilmiyorum ki adamlar şov yapmış her sahne birbirinden süper her sahne istisnasız mükemmel her sahne heycanlı senaryo harika zaten çok sıkı çalışıyolar belli
hee birde bi daha vadinin fragmanı geç çıkınca kimse laf söylemezse iyi olur hatta fragman hiç çıkmasa bile ses çıkarmamalıyız böyle bi bölümü 1 haftada çekmek tek kelimeyle mucizedir adamlar mucizeyi başarıyolar diğer diziler gibi antin kuntin sahnelerle 1 günde 1 bölüm çekilmiyo adamlar haftada 3 bölüm çekip fragmanı bölümden sonra veriyolar ama izlerken insan sıkıntıdan ölüyo boş beleş şeyler
vadi öyle mi ya 1 aksiyon sahnesinin kim blir kaç saatte kaç günde çekiliyodur

Her hafta sezonun en iyi bölümü diyorsun zaten. :FNeyse yarın bakarız. :)
yoo öyle bişey yok geçen bölüm en iyiydi bu bölüm onu ezdi geçti çiğnedi tarihe geçti bu bölüm

yav aga hangi sahneyi övecez bilmiyorum ki adamlar şov yapmış her sahne birbirinden süper her sahne istisnasız mükemmel her sahne heycanlı senaryo harika zaten çok sıkı çalışıyolar belli
hee birde bi daha vadinin fragmanı geç çıkınca kimse laf söylemezse iyi olur hatta fragman hiç çıkmasa bile ses çıkarmamalıyız böyle bi bölümü 1 haftada çekmek tek kelimeyle mucizedir adamlar mucizeyi başarıyolar diğer diziler gibi antin kuntin sahnelerle 1 günde 1 bölüm çekilmiyo adamlar haftada 3 bölüm çekip fragmanı bölümden sonra veriyolar ama izlerken insan sıkıntıdan ölüyo boş beleş şeyler

yoo öyle bişey yok geçen bölüm en iyiydi bu bölüm onu ezdi geçti çiğnedi tarihe geçti bu bölüm
Yarın 16 alırsa Vadi ile ilgili hiç yorum yapmayacağım artık anlaştık mı ? :D

Aga iste vadi farki. Valla izlerken zaman nasil geciyor anlamadim ya. Bi kvp bi dila izlerim. Dila izlerken bile zaman gecmiyor ya :)

ona bişey diyemem tabi saygı duyarım ama kurt sert miydi neydi o diziyi perşembeye koymaya kimse cesaret edemez onu söylim bu vadinin özetini geçmek imkansız zaten bu sezon özetinin geçen hiçbir şey olmadı daha :D
KVP'nin karşısında henüz iddialı bir dram dizisi yok ki takas. Aramızda Kalsın ve ZKFO dışında reytingi iyi olan yapım yok karşısında ki bunlarda komedi dizisi zaten. Star Aramızda Kalsın'ı Salı'ya alıp Kurt Seyd&Shura'yı Perşembe günü yayınlarsa o zaman KVP'nin güçlü bir rakibi olacak. Ay Yapım 1 yıldır üzerinde çalışıyor bu projenin, özenli bir iş olacağı belli. Yani başladığı zaman Perşembe günleri aslında tam anlamıyla rekabete dönüşecek. :)

cimri davranıyo tabi vadinin bu bölümleri nasıl 14-15 alıyo imkansız 17 den aşağısı yarın 15.70-16 falan gelmezse yazıklar olsun böyle sisteme yazık der geçerim
sbt anlıklarından 14 ü geçtik açıklanmayan anlık 15 vardır ondan sonraki anlık 5 dk reklam 12.5
10 dk reklamla 10 aldık yani tns de bu daha yüksektir 16 gelmesi lazım yazık günah cümle alem kitlenmiş durumda hakkımızı versinler

tamam o zaman 16.50 garantilendi oh be rahatladım :D sen 12 dediğinde 14 ü geçmiştik ne dersen 2 koyarım üstüne :D
Merak etme tns güzel bi ayarla 16 bile yapar. :)

dfgdf.png

reytingin,oyunculuğun ve güzelliğin sultanını seneye perşembe gününe bekliyoruz :) perşembenin kalitesini artırsın biraz binnur kaya tek başına yetemiyor kaliteli yapmakta :)

@destere @Forumdash @Bully @yakup09 :)

Son düzenleme:
Sbt ile tns hep aynı. Üstelik sbt de genel de yüksek çıkar diziler tns düşürür ama vadide tam tersi oluyor. İlginç :):)

hep aynı mı yav güzel kardeşim geçen sene intikam sbt de 3 zor alıyodu tns de 7-8 çıkıyodu sen neden bahsediyon iki farklı şirketler bazı diziler aynı çıkıyo bazıları az bazıları çok sen gelmiş sbt anlıklarıyla tns reytingini aynı sanıyosun Allah ım ya :D intikam sbt de 2 alıyodu tns de 6-7 arada uçurum oluyodu o zaman sbt komedi falan diyende sizdiniz
sanki tns anlıklarında 14 almış reytingi 15-16 gelmiş tns de anlıklarda vadi bugün 16 yı kesin geçmiştir belki 17

Ekli dosyayı görüntüle 26809

reytingin,oyunculuğun ve güzelliğin sultanını seneye perşembe gününe bekliyoruz :) perşembenin kalitesini artırsın biraz binnur kaya tek başına yetemiyor kaliteli yapmakta :)

:)
Beren ara verecekse gelsin yok Beren devam edecekse çarşambanın kraliiçesi olarak kalsın :X Pazartesi Bergüzar Salı Cansu Çarşamba Meryem Perşembe Beren Cuma Seranay (alternatiflere açığız) Her güne güzeller silsilesi :X

Beren ara verecekse gelsin yok Beren devam edecekse çarşambanın kraliiçesi olarak kalsın :X Pazartesi Bergüzar Salı Cansu Çarşamba Meryem Perşembe Beren Cuma Seranay (alternatiflere açığız) Her güne güzeller silsilesi :X
bergüzar salı bir kere kendisi şehrazattır hala :A
meryem için sorun değil nereye gitse o günün sultanı olur :Z
beren de ara verip çocuk yapsın bence:)