Tns şişirmesiyle vadi 15 almış.. )))
İntikamın yokluğunda rakipleri yükselmiş.
+1905
Tns şişirmesiyle vadi 15 almış.. )))
intikam olsaydı 16 yı kesin geçerdik olmayışı kötü etkiledi bizi ))Tns şişirmesiyle vadi 15 almış.. )))
Ab kısımlarından bahsetmiyorum. O hep uçurum oluyor. hükümet yanlısı politikalar izleyince dizi haliyşe bu sonuçlar şaşırtmıyor. )))hep aynı mı yav güzel kardeşim geçen sene intikam sbt de 3 zor alıyodu tns de 7-8 çıkıyodu sen neden bahsediyon iki farklı şirketler bazı diziler aynı çıkıyo bazıları az bazıları çok sen gelmiş sbt anlıklarıyla tns reytingini aynı sanıyosun Allah ım ya intikam sbt de 2 alıyodu tns de 6-7 arada uçurum oluyodu o zaman sbt komedi falan diyende sizdiniz
sanki tns anlıklarında 14 almış reytingi 15-16 gelmiş tns de anlıklarda vadi bugün 16 yı kesin geçmiştir belki 17
Bhuv Ab'de çok iyi oranlar alıyo Ab dizisi oldu
Vadi ülkenin belli bi kısım stratejilerini destekler nitelikte senaryo yazarsa tabii alırsınız ))))intikam olsaydı 16 yı kesin geçerdik olmayışı kötü etkiledi bizi ))
evet avuntular başlamış böyle devam edin bu tarihi bölümün hakkı 20Ab kısımlarından bahsetmiyorum. O hep uçurum oluyor. hükümet yanlısı politikalar izleyince dizi haliyşe bu sonuçlar şaşırtmıyor. )))
Rıza babadan Ab'de atak bekliyorumb gidişle tns yaKINDA RIZA BABA İLE KÜÇÜK GELİN İ de ab yapar
Dizinin kendi başarısıymış Avuntusu sohbette daha baskınevet avuntular başlamış böyle devam edin bu tarihi bölümün hakkı 20
üstüdür ama sistemin reytingleri az yoksa bu bölüm reytingi dehşet bişey olurdu kardeş intikam sbt de aldığının 3 katını tns de alıyodu sen neden bahsediyon
neden yapmasın efsane insan kendisi hele pompy e uyup bir patlama sahnesi çekerlerse ofRıza babadan Ab'de atak bekliyorum
Sana göre mükkemmel bana göre vasat )) gerçi 44 reyting -15 =30 rtg de izlememiş kaliteye hasret kalayım diyeadamlar efsane bölüm yapmış kısım mısım bırakmamış herkes izlemiş açık ve net kabullenseniz iyi olur laf atmadan önce gidin bölümü izleyin hayatında göremezsin bu kadar aksiyon bu kadar mükemmellik )))))))
ee vadi 16 ya dayanırsan millet böyle olur işte yapacak bişey yok bak ne yapacaklarını şaşırıyolar ))
kayıp 2 reyting zor alıyo mesela
Bence geçen hafta daha yüksek alması lazımdı izledim güzel bir bölümdü ama düşük aldı Tns'ye Rıza baba'nın bi baskın vermesi lazımneden yapmasın efsane insan kendisi hele pompy e uyup bir patlama sahnesi çekerlerse of
Yaptigin hesabi hergün yapsanda hangi dizi daha Kaliteli görsekSana göre mükkemmel bana göre vasat )) gerçi 44 reyting -15 =30 rtg de izlememiş kaliteye hasret kalayım diye
Bu arada tatar kaç alıyor ? tns ye ayak uydurayım diye içi boş aksyon koymasına rağmen
aga o hesaba göre 45-2 43 kalırVadiye helal olsun 15 üzeri beklemiyordum tebrikler ..
Özet bildigimiz gibi gece bilen yok ....
Yaptigin hesabi hergün yapsanda hangi dizi daha Kaliteli görsek
rekor dediğin nedir ki sürekli kırılır biri kırar başkası geliştirir )))))))))))@yakup-09 sen Vadi'yi izlemiyorsun ki izlemediğin dizi hakkında nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsun ? Vadi 11 senedir kırılmadık rekor bırakmadı eğer dediğin gibi vasat olsaydı şu an bu noktalara kadar gelemezdi
rekoru vadi kırar sonra bir daha kırar sonra bir daha kırar sonra yine kendisi geliştirir öyle gider bu iş budur yani )))))))))))))rekor dediğin nedir ki sürekli kırılır biri kırar başkası geliştirir )))))))))))