26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

hep aynı mı yav güzel kardeşim geçen sene intikam sbt de 3 zor alıyodu tns de 7-8 çıkıyodu sen neden bahsediyon iki farklı şirketler bazı diziler aynı çıkıyo bazıları az bazıları çok sen gelmiş sbt anlıklarıyla tns reytingini aynı sanıyosun Allah ım ya :D intikam sbt de 2 alıyodu tns de 6-7 arada uçurum oluyodu o zaman sbt komedi falan diyende sizdiniz
sanki tns anlıklarında 14 almış reytingi 15-16 gelmiş tns de anlıklarda vadi bugün 16 yı kesin geçmiştir belki 17
Ab kısımlarından bahsetmiyorum. O hep uçurum oluyor. :) hükümet yanlısı politikalar izleyince dizi haliyşe bu sonuçlar şaşırtmıyor. :))))

Ab kısımlarından bahsetmiyorum. O hep uçurum oluyor. :) hükümet yanlısı politikalar izleyince dizi haliyşe bu sonuçlar şaşırtmıyor. :))))
evet avuntular başlamış böyle devam edin :D bu tarihi bölümün hakkı 20
üstüdür ama sistemin reytingleri az yoksa bu bölüm reytingi dehşet bişey olurdu kardeş :) intikam sbt de aldığının 3 katını tns de alıyodu sen neden bahsediyon :kiki:

evet avuntular başlamış böyle devam edin :D bu tarihi bölümün hakkı 20
üstüdür ama sistemin reytingleri az yoksa bu bölüm reytingi dehşet bişey olurdu kardeş :) intikam sbt de aldığının 3 katını tns de alıyodu sen neden bahsediyon :kiki:
Dizinin kendi başarısıymış Avuntusu sohbette daha baskın :kiki:

adamlar efsane bölüm yapmış kısım mısım bırakmamış herkes izlemiş açık ve net kabullenseniz iyi olur laf atmadan önce gidin bölümü izleyin hayatında göremezsin bu kadar aksiyon bu kadar mükemmellik :))))))))

ee vadi 16 ya dayanırsan millet böyle olur işte yapacak bişey yok :kiki: bak ne yapacaklarını şaşırıyolar :)))
kayıp 2 reyting zor alıyo mesela :D :D
Sana göre mükkemmel bana göre vasat :))) gerçi 44 reyting -15 =30 rtg de izlememiş kaliteye hasret kalayım diye :kiki:

Bu arada tatar kaç alıyor ? :kiki: tns ye ayak uydurayım diye içi boş aksyon koymasına rağmen :kiki:

Vadiye helal olsun 15 üzeri beklemiyordum tebrikler ..
Özet bildigimiz gibi gece bilen yok ....

Sana göre mükkemmel bana göre vasat :))) gerçi 44 reyting -15 =30 rtg de izlememiş kaliteye hasret kalayım diye :kiki:

Bu arada tatar kaç alıyor ? :kiki: tns ye ayak uydurayım diye içi boş aksyon koymasına rağmen :kiki:
Yaptigin hesabi hergün yapsanda hangi dizi daha Kaliteli görsek :F

@yakup-09 sen Vadi'yi izlemiyorsun ki izlemediğin dizi hakkında nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsun ? Vadi 11 senedir kırılmadık rekor bırakmadı eğer dediğin gibi vasat olsaydı şu an bu noktalara kadar gelemezdi :)

Vadiye helal olsun 15 üzeri beklemiyordum tebrikler ..
Özet bildigimiz gibi gece bilen yok ....

Yaptigin hesabi hergün yapsanda hangi dizi daha Kaliteli görsek :F
aga o hesaba göre 45-2 43 kalır
:kiki:

Türk halkı gereken cevabı fena veriyo 16 ya dayandık bilmem anlatabildim mi :D

@yakup-09 sen Vadi'yi izlemiyorsun ki izlemediğin dizi hakkında nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsun ? Vadi 11 senedir kırılmadık rekor bırakmadı eğer dediğin gibi vasat olsaydı şu an bu noktalara kadar gelemezdi :)
rekor dediğin nedir ki sürekli kırılır biri kırar başkası geliştirir :))))))))))))

o değilde vadiye dizi dayanmıyo la :D 2 haftada 3 dizi harcadı adamlar firuze saklı kalan 1 bölümde iflas :D bu bir rekordur
inadına yaşamak iflas
intikam zaten iflas etti çoktan :D
bi tek aramızda kalsın ve zkfo dayanabiliyo onlarda 5 ya alıyo ya alamıyo zaten :d

rekor dediğin nedir ki sürekli kırılır biri kırar başkası geliştirir :))))))))))))
rekoru vadi kırar sonra bir daha kırar sonra bir daha kırar sonra yine kendisi geliştirir öyle gider bu iş budur yani :))))))))))))))