26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

o değilde vadiye dizi dayanmıyo la :D 2 haftada 3 dizi harcadı adamlar firuze saklı kalan 1 bölümde iflas :D bu bir rekordur
inadına yaşamak iflas
intikam zaten iflas etti çoktan :D
bi tek aramızda kalsın ve zkfo dayanabiliyo onlarda 5 ya alıyo ya alamıyo zaten :D

rekoru vadi kırar sonra bir daha kırar sonra bir daha kırar sonra yine kendisi geliştirir öyle gider bu iş budur yani :))))))))))))))
kranda bir vadi olsa inan dediğnie inanırdım :))))))))))))))))))))))))))))))))

kranda bir vadi olsa inan dediğnie inanırdım :))))))))))))))))))))))))))))))))

evet öyle bak mesela sezonun rekorunu kaç kez kırdık kaç kez geliştirdik rakibimiz yok :) kır geliştir kır geliştir bu döngü devam eder biz ne dersek o(kurtlar vadisi) :D

hee bi de forumda taklitlerim çoğaldı iyice Allah muhafaza korkuyorum artık yeni bişey yapmaya hemen taklit ediliyo :)))))))))))

evet öyle bak mesela sezonun rekorunu kaç kez kırdık kaç kez geliştirdik rakibimiz yok :) kır geliştir kır geliştir bu döngü devam eder biz ne dersek o(kurtlar vadisi) :D

hee bi de forumda taklitlerim çoğaldı iyice Allah muhafaza korkuyorum artık yeni bişey yapmaya hemen taklit ediliyo :)))))))))))
kendi ağzınla itiraf etmişsin rakibiniz yok :))))))))))))) rekorun nedeni o olmasın sakın :)))))))))))))))))))))))))))))

Vadi acik ara lider. Totalde AK haric ilk 10'a giren bir Prime Time dizisi yok. En yakin rakibinden 3 kat fazla reyting almis Vadi.

AB'de AK ve ZKFO iyi gitmis.

Sabit Kanca İntikam ne kadar aliyorsa o kadar almis.

kendi ağzınla itiraf etmişsin rakibiniz yok :))))))))))))) rekorun nedeni o olmasın sakın :)))))))))))))))))))))))))))))
hiçbir zaman rakibimiz olmadı ki zaten Kurtlar Vadisi rakipsiz bir efsanedir kraldır bu tescillenmiş bir gerçektir :)
kimse keyfimi bozamaz vadim benim bölümün etkisinden çıkamadım olağanüstü bi bölümdü be senaryo grubu aşırı kalite olmuş mükemmel bu şekilde bikaç bölüm daha gelirse reytingleri düşünemiyorum 20 yi kesin geçeriz :D

Vadi acik ara lider. Totalde AK haric ilk 10'a giren bir Prime Time dizisi yok. En yakin rakibinden 3 kat fazla reyting almis Vadi.

AB'de AK ve ZKFO iyi gitmis.

Sabit Kanca İntikam ne kadar aliyorsa o kadar almis.
aga dünkü bölümü izledin mi izlemediysen şiddetle tavsiye ediyorum hemen aç izle 2 saatlik bi ziyafet çek kendine aksiyon bir an durmadı süper bişeydi

rekor kelimesi klişeleşti bizim için cidden yeter artık bi rekoru da biz kırmayalım yeterrrrrrrrr :kiki:

Genel anlamda tüm diziler arasinda rakibimiz olmadigindan rekor kiracak baska dizide kalmiyor malesef ....
rekorları kıran kırıyor panpa merak etme :)

hiçbir zaman rakibimiz olmadı ki zaten Kurtlar Vadisi rakipsiz bir efsanedir kraldır bu tescillenmiş bir gerçektir :)
kimse keyfimi bozamaz vadim benim bölümün etkisinden çıkamadım olağanüstü bi bölümdü be senaryo grubu aşırı kalite olmuş mükemmel bu şekilde bikaç bölüm daha gelirse reytingleri düşünemiyorum 20 yi kesin geçeriz :D

aga dünkü bölümü izledin mi izlemediysen şiddetle tavsiye ediyorum hemen aç izle 2 saatlik bi ziyafet çek kendine aksiyon bir an durmadı süper bişeydi
vadiyi geçen maçlar,aşkkımemnu-fgsn rakip değil miyidi 😱

Vadi totalde uçmuş adeta tebrik ederim, ab'de de çok iyi gitmiş. Bakalım daha ne kadar yükselecek? :)

Aramızda Kalsın yine çok başarılı.

Zengin Kız'ın sbt'deki havası tns'de sönmüş. :)

İnadına Yaşamak 1 almış. Dizinin finali olur umarım. :(

Sabit Kanca ab'de fena gitmemiş.

Benim Hala Umudum Var ab'de iyi gitmiş. Fox'ta bakalım o ab oranlarını alabilecek mi? :)

Kanal D haber ve Arka Sokaklar yine çok başarılı.

vadinin rakibi hiç olmadı olamazda çünkü krallığı değişmez :)

vadinin rakibi hiç olmadı olamazda çünkü krallığı değişmez :)

neyse geçen haftadan beri söylediğimiz gibi sezonun rekorunu kırdık hey maşallah :D önümüze bakalım artık bu rekoru geliştirmemiz lazım bizi 15-16 kesmez vadi için herşey olabilir :d

Vadi Sov devam ediyor... Bakalim Özeti ilk kim gececek? Ben gececeklerinden pek umutlu degilim ama...

Kurtlar Vadisi Pusu harika gitmiş. TNS'de belli bir oranı geçmek zor ama Vadi zoru başarıyor büyük tebrikler.

AGB yılları aklıma geldi. :( Vadi şimdi AGB olsa rahat 20 küsür reytingi geçmişti. :)

GS dışında da bu reytingi geçen olmaz yine. Geçen seneki gibi, Kurtlar Vadisi yine sezonu domine ediyor.

Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da mükemmel sonuçlar almış. :)

Benim Hala Umudum iki grupta da çok iyi gitmiş. Dizi Perşembe 20:00'ye geçtiğinde oranlarını koruyacaktır, hatta arttıracaktır bence. :)

Deniz Yıldızı, Unutma Beni, Esra Erol'la yine harikalar yaratmışlar. :)

Çocuklar Duymasın düşüş yaşa da gayet iyi durumda. :)

1 KURTLAR VADISI PUSU 20:46:08 23:24:57 15,63 34,37 45,47

Vadi sen napıyosun be 15 reyting maşallah süper süper! :Z:Z:Z

İntikam yayınlanmamış. :F

Sürekli saat değiştirdi, bu gidişle daha da düşerim korkusuyla sonunda kaçıvermiş İntikam. :):bhr: