26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

aga bunları niye söylüyon ki zaten bunları herkes biliyo :D Kurtlar Vadisi Türk tv tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisidir açık ara

evet o da bir rekordur 11 sene sürecek senaryo reyting hayran kapasitesi bunlar çok zor işler bak my ye her sene düşüyo her sene vadi öylemi her sene artıyodu bu büyük bir rekordur ekrandaki hiçbir dizi 11 sene devam edemez kapasiteleri yetmez
Aga hem bana diyon soylemene gerem diye ama sende su an söylüyon farkindaysan :D :D :D :D

aga bunları niye söylüyon ki zaten bunları herkes biliyo :D Kurtlar Vadisi Türk tv tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisidir açık ara

evet o da bir rekordur 11 sene sürecek senaryo reyting hayran kapasitesi bunlar çok zor işler bak my ye her sene düşüyo her sene vadi öylemi her sene artıyodu bu büyük bir rekordur ekrandaki hiçbir dizi 11 sene devam edemez kapasiteleri yetmez

kvp de ekisi reytinglerinde değil panpa bir ara 7 ye düştü :) ayrıca devam ettirmek sorun değil bak yaprak dökümüne 150 sayfalık kitaptan 5 sezon çıktı istense 15 sezon da çıkardı :)

O rekorlar a reytin demek istedim
neyse eklensin vaidsel rekorları konu aldığı sürece biizm forumda kalacak konu zaten :)

kvp de ekisi reytinglerinde değil panpa bir ara 7 ye düştü :) ayrıca devam ettirmek sorun değil bak yaprak dökümüne 150 sayfalık kitaptan 5 sezon çıktı istense 15 sezon da çıkardı :)
çıkamazdı işte kimse 11 sezon bu kadar yüksek reyting alamaz my en son totalde 15 i ne zaman görmüş hatırlıyon mu :))) vadinin 4.sezon reytinglerine bi bak istersen :))))))

Kurtlar Vadisi 4.sezon
1KURTLAR VADISI [NET] KAND21,1050,00
2KURTLAR VADISI (OZET) [NET] KAND13,6031,10
muhteşem yüzyıl 4.sezon

1MUHTESEM YUZYILSTAR TV20:50:1823:28:229,1721,38
2KANAL D HABERKANAL D18:59:5020:00:146,1015,82

çıkamazdı işte kimse 11 sezon bu kadar yüksek reyting alamaz my en son totalde 15 i ne zaman görmüş hatırlıyon mu :))) vadinin 4.sezon reytinglerine bi bak istersen :))))))

vadinin ilk 2 sezon reytingi ortada my nin şu anki halinden kötü çakır vuruldu hop 10 dan 18 e çıkmış :) neyse my kaç alırsa alsın zirvedeki dizi kendi gününde gerisi teferruattır ayrıca konumuz my değil :) sen senaryoları yetiyorsa 11 sezon yapsın dedin buyur yaprak dökümü yapardı 1.de olurdu reytingleri ortada my bu oyuncu kalitesi ile 11 sezon da sürse zirvede yer alırdı açık ve net :)

Kurtlar Vadisi 4.sezon

1KURTLAR VADISI [NET] KAND21,1050,00
2KURTLAR VADISI (OZET) [NET] KAND13,6031,10
muhteşem yüzyıl 4.sezon

1MUHTESEM YUZYILSTAR TV20:50:1823:28:229,1721,38
2KANAL D HABERKANAL D18:59:5020:00:146,1015,82
sen ne dersen de neyi ispat edersen et kabullenmez görmez duymaz oda öyle biri böyle kabullenmek gerekir

vadinin ilk 2 sezon reytingi ortada my nin şu anki halinden kötü çakır vuruldu hop 10 dan 18 e çıkmış :) neyse my kaç alırsa alsın zirvedeki dizi kendi gününde gerisi teferruattır ayrıca konumuz my değil :) sen senaryoları yetiyorsa 11 sezon yapsın dedin buyur yaprak dökümü yapardı 1.de olurdu reytingleri ortada my bu oyuncu kalitesi ile 11 sezon da sürse zirvede yer alırdı açık ve net :)
yapardı olurdularla olmuyo bu işler ihtimaller üzerine konuşmak diye bişey yok yapamadı bitti zaten suyunu çıkarmışlardı :)
sürse yapsa devam etse böyle bişey yok güzel dostum :D

yapardı olurdularla olmuyo bu işler ihtimaller üzerine konuşmak diye bişey yok yapamadı bitti zaten suyunu çıkarmışlardı :)
sürse yapsa devam etse böyle bişey yok güzel dostum :D
aynen panpa ihtimallerle b işler yürümüyor oaynı agb de şike olma ihtimali gibi orada dai htimal var ama neyse :)

Canim kardesim my yi destekliyorsan hic desteklenecek yani yok bence. Cunku o dizi bizim gecmisimize, atalarimiza bir hakarettir!

Canim kardesim my yi destekliyorsan hic desteklenecek yani yok bence. Cunku o dizi bizim gecmisimize, atalarimiza bir hakarettir!
aynen aga sülüman atamız 13 çocuğu leyleklere getrimiş bir o ka doğumda ve küçükken ölenini de haklısın :)

kızma panpa canın saolsun sen haklı ol
bazı kişilere karşı biş iispat etmiyorum artık sürekli laflarla karşıma geliyorlar kanıtlarla karşıma geldikleri vakit onlara cevap veririm elbet :)

Süleyman Çakır 43.bölümde vuruldu.

Kurtlar Vadisi 41.Bölüm Reytingi

1​
KURTLAR VADISI [NET] SHOW20,9041,60

hey yavrum hey kafadan konuşmalar başladı yine :))))))

aynen aga imzamı atarım malesef malesef

Süleyman Çakır 43.bölümde vuruldu.

Kurtlar Vadisi 41.Bölüm Reytingi

1​
KURTLAR VADISI [NET]SHOW20,9041,60
hey yavrum hey kafadan konuşmalar başladı yine :))))))
vadiyi senin ka iyi bilmek zorunda değilim zaten öyle bir isteğim de yok :) senin şu bu dizi bir anda artoyr dediğin sistemde vadi de hop diye artmış ona değinmedin de ben değineyim dedim :)

aynen aga sülüman atamız 13 çocuğu leyleklere getrimiş bir o ka doğumda ve küçükken ölenini de haklısın :)

bazı kişilere karşı biş iispat etmiyorum artık sürekli laflarla karşıma geliyorlar kanıtlarla karşıma geldikleri vakit onlara cevap veririm elbet :)
Valla oralarla ilgili bilgim yok pek :)

vadiyi senin ka iyi bilmek zorunda değilim zaten öyle bir isteğim de yok :) senin şu bu dizi bir anda artoyr dediğin sistemde vadi de hop diye artmış ona değinmedin de ben değineyim dedim :)
gördüğün gibi 10 dan 18 e fırlamak falan yok çakır vurulmadan kaç bölüm önce biz zaten 20 yi geçmişiz madem benim kadar iyi bilmek zorunda değilsin o zaman vad,yle ilgili konuşmak zorunda da değilsin hee konuş ama doğruları konuş kafandan sallıyosun yer belki diyerek ama tekrar söylüyorum ben yemem :d

kötü yakalamışsın
abi öyle atıp tutmak var mı yav o kadar kolay mı bu işler hani 10 du hani 18 di nerdeeee göstersinde görelim hadi hadi :D