26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

vadi her geçen hafta birilerinin moralini bozmaya devam ediyor bu gidişle devamı da gelecek kocaman tebrikler vadiye gerisi yok zaten

İnadına yaşaamak deşet düşmüş 😕 Bu hafta kaldırılma haberlerini duyarız 😱 Yazık oldu Sanem'ime :(

f42ea209e3c4211728e98491d36df548.jpegÇiğdem Batur@ACigdemBatur1 sa
Teşekkürler Vadiciler pic.twitter.com/Xg6VQako5a

d12ddd385faf514deaa5f425080f4d6f.jpg

@takas

@takas hacı intikama noldu ? son durum ne? ilk 100'e giremiyor aga dersen inanırım :D:D

Vadi reytingi düşük bu arada en az 18'lik bölümdü ):

BHUV bakalım yeni kanalında nasıl gidecek.. Bu arada Pis Yedili büyük hayal kırıklığı..

İntikam dün akşam yayından kaldırılmanın provasını yapmış diyollaa. :):)

BEYLER BENİ İYİ DİNLEYIN LÜTFEN!

Evet öyle bir geçer zamanki iyi Rekorlar kırmı, evet aasmalı konak iyi Rekorlar kırmış, evet muhteşem yüzyıl aynı şekilde Fatmagül ün suçu ne oda iyi Reytingler almış AMMA VELAKIN bu diziler en fazla 2 3 4 sezon sürmüş AMMA KURTLAR VADİSİ PUSU 11 SEZONDUR hep yüksek reytingler almış ve almaya devam ediyor onu bir kenara bıraktım forumdaki vadinin rekorlar konusuna giderseniz orda görürsünüz ne demek istediğimi.

YANİ DEMEKKİ NEYMİŞ, ÖNEMLİ OLAN REYTİNG REKORUNU ELINDE TUTAN DEGIL
ÖNEMLİ OLAN HEM UZUN SUREDIR DEVAM EDIP HEMDE HALA BU KADAR REYTİNG ALABILEN DIZIDIR DIZILERIN KRALI. Kim ne derse desin Kurtlar Vadisi Pusu bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi, en güzel, en rekortmen, en hakeden, en muhteşem dizisidir. Tersini düşünen varsa bekleriz....

@takas

İntikam dün akşam yayından kaldırılmanın provasını yapmış diyollaa. :):)
yok haftayaki bölümde pompy usulü patlama olacak :) kalteyi bozmadan çekmeye çalışıyorlar ondan uzamış işleri

Evet öyle bir geçer zamanki iyi Rekorlar kırmı, evet aasmalı konak iyi Rekorlar kırmış, evet muhteşem yüzyıl aynı şekilde Fatmagül ün suçu ne oda iyi Reytingler almış AMMA VELAKIN bu diziler en fazla 2 3 4 sezon sürmüş AMMA KURTLAR VADİSİ PUSU 11 SEZONDUR hep yüksek reytingler almış ve almaya devam ediyor onu bir kenara bıraktım forumdaki vadinin rekorlar konusuna giderseniz orda görürsünüz ne demek istediğimi.

ÖNEMLİ OLAN HEM UZUN SUREDIR DEVAM EDIP HEMDE HALA BU KADAR REYTİNG ALABILEN DIZIDIR DIZILERIN KRALI. Kim ne derse desin Kurtlar Vadisi Pusu bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi, en güzel, en rekortmen, en hakeden, en muhteşem dizisidir. Tersini düşünen varsa bekleriz....

@takas
bu da mı rekor 😱 rekor olması için aynı şeyi birden fazla kişinin yapması lazım tek kişinin yaptığı rekor olmuyor vadi 11 yıl yanyınlanmış 11 yıl yayınlanan 2. bir dizi olmalı üstüne zirvede yer almalı

@takas
aga bunları niye söylüyon ki zaten bunları herkes biliyo :D Kurtlar Vadisi Türk tv tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisidir açık ara

yok haftayaki bölümde pompy usulü patlama olacak :) kalteyi bozmadan çekmeye çalışıyorlar ondan uzamış işleri

bu da mı rekor 😱 rekor olması için aynı şeyi birden fazla kişinin yapması lazım tek kişinin yaptığı rekor olmuyor vadi 11 yıl yanyınlanmış 11 yıl yayınlanan 2. bir dizi olmalı üstüne zirvede yer almalı
evet o da bir rekordur 11 sene sürecek senaryo reyting hayran kapasitesi bunlar çok zor işler bak my ye her sene düşüyo her sene vadi öylemi her sene artıyodu bu büyük bir rekordur ekrandaki hiçbir dizi 11 sene devam edemez kapasiteleri yetmez

O rekorlar a reytin demek istedim