26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

'Umutsuz Ev Kadınları' heyecanla beklenen yeni bölümüyle şimdi FOX'ta başlayacak! :X

ulan be rekor gelecek anlık açıklanmamış vadi reyting sistemini çökertti.
hiçbir insanoğlu vadiden aldığı zevki diğer dizi veya filmlerden kesinlikle alamaz yok böyle efsane yok böyle bölüm yok böyle müzikler
sezonun açık ara en süper en mükemmel bölümü ve iddaa ediyorum kurtlar vadisi tarihine geçmiştir bu bölüm birazdan polat alemdar beklendiği gibi tanrıdan diledim eşliğinde yürürse ben bu bölümü 10 kez üst üste izlerim

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 12.45 2) TRT1: 6.55 3) SMNYL TV: 4.45 4) STAR: 3.11 5) SHOW: 2.29

Umutsuz Ev Kadınları listede yok! Umarım diğer anlıkta listede yer alır dizi. :T

of of of 5 dk reklam 12.5 reyting lan rekor gelen anlık açıklanmadı ya çatlayacam şimdi ulan sbt 14.5 gelmiştir kesin

Yeniden geldim aranıza :) hemen günün yorumunu ekleyelim;
Kurtlar vadisi yarın totalde 16.50 den aşağı almaz kesinlikle uç.muş,kopmuş,ayrılmış gidiyor:A

Aramızda kalsın totalini kestiremiyorum ama en azından bi 6 abde 8 alır bugün oda ayrı bir uçuş gerçekleştirmiş...

ZKFO çok güzel bir bölümdü oda tnsde abde 6 alıcaktır..

Pis yedili totalde 3 abde 2 alır herhalde ama umutsuz vaka gibi :)

İnadına gebermek eridi bitti gibi ama ne olur bilinmez yakında final kokusu gelir:kiki: