Aynen aynen 30 alir yav biraz mantikli konusun be arkadas 4 reyting mi yükselecek bi andaBende yalan yok yarınn vadi uçar baktı intikam yok boşluktan uçayım dedi ortalama 16-17 alıcaktır.
Aynen aynen 30 alir yav biraz mantikli konusun be arkadas 4 reyting mi yükselecek bi anda
en fazla 15 alir ...
Kayıp da 2 alıyor ona bakarsak iy ab'de geçer belki. Güzel bölümdü aslında ama final kaçınılmaz.Biraz
İy şu anlıktan sonra kesin biter.
Hakkını yeme kayıp pt-1 de 3.5 lerde alıyor, bi de iy gibi pt-2 de olsa 4.5'yi geçer anlıklarda.Kayıp da 2 alıyor ona bakarsak iy ab'de geçer belki. Güzel bölümdü aslında ama final kaçınılmaz.
Senle tartışmak istemiyorum ama Kayıp bu saatten sonra pt-2'de 4.5 reytingi geçemez. 3 alırsa dua etsin.Hakkını yeme kayıp pt-1 de 3.5 lerde alıyor, bi de iy gibi pt-2 de olsa 4.5'yi geçer anlıklarda.
Gerçi tns ayar çekip düşürüyor ama olsun anlıklarda bazen mutlu oluyoruz en azından.
Reytimg demedim anlıkta 4.5 leri görür dedimSenle tartışmak istemiyorum ama Kayıp bu saatten sonra pt-2'de 4.5 reytingi geçemez. 3 alırsa dua etsin.
Bende anlıktan bahsettim zaten. Anlıkta göreceği en fazla 3 taş çatlasa 3.5 olur.Reytimg demedim anlıkta 4.5 leri görür dedim
Pt-2 de 23.30 23.45 anlıklarında rahat görür bence 4.5 yiBende anlıktan bahsettim zaten. Anlıkta göreceği en fazla 3 taş çatlasa 3.5 olur.