Aynen aynen 30 alir yav biraz mantikli konusun be arkadas 4 reyting mi yükselecek bi andaBende yalan yok yarınn vadi uçar baktı intikam yok boşluktan uçayım dedi![]()
ortalama 16-17 alıcaktır.
Aynen aynen 30 alir yav biraz mantikli konusun be arkadas 4 reyting mi yükselecek bi anda
en fazla 15 alir ...
Kayıp da 2 alıyor ona bakarsak iy ab'de geçer belki.Biraz
İy şu anlıktan sonra kesin biter.![]()
Hakkını yeme kayıp pt-1 de 3.5 lerde alıyor, bi de iy gibi pt-2 de olsa 4.5'yi geçer anlıklarda.Kayıp da 2 alıyor ona bakarsak iy ab'de geçer belki.Güzel bölümdü aslında ama final kaçınılmaz.
![]()
Senle tartışmak istemiyorum ama Kayıp bu saatten sonra pt-2'de 4.5 reytingi geçemez. 3 alırsa dua etsin.Hakkını yeme kayıp pt-1 de 3.5 lerde alıyor, bi de iy gibi pt-2 de olsa 4.5'yi geçer anlıklarda.
Gerçi tns ayar çekip düşürüyor ama olsun anlıklarda bazen mutlu oluyoruz en azından.![]()
Reytimg demedim anlıkta 4.5 leri görür dedimSenle tartışmak istemiyorum ama Kayıp bu saatten sonra pt-2'de 4.5 reytingi geçemez. 3 alırsa dua etsin.![]()
Bende anlıktan bahsettim zaten.Reytimg demedim anlıkta 4.5 leri görür dedim![]()
Pt-2 de 23.30 23.45 anlıklarında rahat görür bence 4.5 yiBende anlıktan bahsettim zaten.Anlıkta göreceği en fazla 3 taş çatlasa 3.5 olur.
![]()