26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Umutsuz ev kadınları çok çok iyi gidiyor..inadına yaşıyamadı dizi zaten umarım galip geri gelir perşembeye...

Benim hala umudum var fox a gider ayak düşüşe geçmiş foxun elinde patlamsında sonra...c.d yi tamir edeyim derken hepsinden olmasın kanal bide...

Ya diziyi izlemiyorum ama çevremden duyduğum kadarıyla vadi çok iyiymiş falan felan ee anlıklarda ortada ona göre yorumumu yaptım fazla bile söylemiş olsam beklentim bu yani :D
ee izlememek için direnmenin sebebi ne vadi gibi bir dizi dünya üzerinde yok 209.bölümü izle rica ediyorum sonra ne yaparsan yap bu bölümü izle diyorum aga hiçbir diziden vadide aldığın zevki alamazsın 209.bölüm mutlaka ama :D

Ne cimrisi ya? O cimriliği kanal d dizilerine yapıyor tns. Anlıklarda hiç 13'ü göremeyen kvp'ye 14.5 filan veriyodu tns. Bir de cimri davranıyor diyosun.
cimri davranıyo tabi vadinin bu bölümleri nasıl 14-15 alıyo imkansız 17 den aşağısı yarın 15.70-16 falan gelmezse yazıklar olsun böyle sisteme yazık der geçerim
sbt anlıklarından 14 ü geçtik açıklanmayan anlık 15 vardır ondan sonraki anlık 5 dk reklam 12.5
10 dk reklamla 10 aldık yani tns de bu daha yüksektir 16 gelmesi lazım yazık günah cümle alem kitlenmiş durumda hakkımızı versinler

Kurtlar Vadisi Pusu yarın 14,35 reyting alacak bence.
tamam o zaman 16.50 garantilendi oh be rahatladım :D sen 12 dediğinde 14 ü geçmiştik ne dersen 2 koyarım üstüne :D

ee izlememek için direnmenin sebebi ne vadi gibi bir dizi dünya üzerinde yok 209.bölümü izle rica ediyorum sonra ne yaparsan yap bu bölümü izle diyorum aga hiçbir diziden vadide aldığın zevki alamazsın 209.bölüm mutlaka ama :D

Bakacağım sırf sen dedin diye boşluğumda.... :) ya zaten kaliteli dizi olmasa o kadar kişi izlemezde..ben tek şeyi anlamıyorum ya bu polat ölüyor millet inanıyor dirliyor millet inanıyor nası bişey bu ya :D :D :D :D

cimri davranıyo tabi vadinin bu bölümleri nasıl 14-15 alıyo imkansız 17 den aşağısı yarın 15.70-16 falan gelmezse yazıklar olsun böyle sisteme yazık der geçerim
sbt anlıklarından 14 ü geçtik açıklanmayan anlık 15 vardır ondan sonraki anlık 5 dk reklam 12.5
10 dk reklamla 10 aldık yani tns de bu daha yüksektir 16 gelmesi lazım yazık günah cümle alem kitlenmiş durumda hakkımızı versinler

tamam o zaman 16.50 garantilendi oh be rahatladım :D sen 12 dediğinde 14 ü geçmiştik ne dersen 2 koyarım üstüne :D
16,50 alamaz en fazla 14,50 alır bence. :)

Şu Kurt Seyd&Shura bir an önce başlasın ya. Perşembeleri TV bomboş...

Saklı Kalan'da yayınlanmadı bu hafta, ne yapmaya çalışıyorsa bu Show TV. :bağır:

yanlış anlamada dizikolik yorumun ne öyle ya :kiki: Türkiye'nin açık ara en fazla izlenen dizisinin olduğu gün tv nasıl boş oluyo oha for diyorum :)))))))
kurt seyd mi ne inşallah gelirde 2 haftada postalarız onu da :))
show tv 2 haftada 2 fiyasko perşembe günleri ee karşısında dizi canavarı Kurtlar Vadisi var sıradaki gelsin :D

16,50 alamaz en fazla 14,50 alır bence. :)
16 yı geçer bu bölüm geçmesi lazım başka bi açıklaması olamaz sezonun açık ara en süper bölümü tarihe geçen bi bölümdü 16 gelecek paşa paşa gelmek zorunda

Işte vadi işte... Kvp baş d..... Kvp adamı d....

Beyler sizde görüyorsunuz. Vadiyi anlatmaya kelimeler bulamıyorum.
@takas
valla aga bende kelime bulamıyorum övgü kelimeleri yetersiz kalıyo şöyle bi forumlara falan baktımda herkes coşmuş bu öblüm karşısında vadi resmen bitirdi bugün :D

Saklı Kalan'ı sessizce yayından kaldırmış olabilir Show o hezimetten sonra. :kiki: Kurt Seyd&Shura Perşembe mi olacak kesin? Bihter'le Behlül karşı karşıya getirilir mi? :T
Olamaz, olmamalı. :(

Bihter'e de yeter artık gari perşembeyi parsellediği. Artık biraz da Behlül parsellesin. :ppp:

Bakacağım sırf sen dedin diye boşluğumda.... :) ya zaten kaliteli dizi olmasa o kadar kişi izlemezde..ben tek şeyi anlamıyorum ya bu polat ölüyor millet inanıyor dirliyor millet inanıyor nası bişey bu ya :D :D :D :D

Polat ölmüyor ki aga ne ölmesi :D bak 209.bölümü izle he yani bugünkü o efsanevi bölümü :D istediğin zaman söyle sana HD link atarım sen yeter ki söyle aga :D

yanlış anlamada dizikolik yorumun ne öyle ya :kiki: Türkiye'nin açık ara en fazla izlenen dizisinin olduğu gün tv nasıl boş oluyo oha for diyorum :)))))))
kurt seyd mi ne inşallah gelirde 2 haftada postalarız onu da :))
show tv 2 haftada 2 fiyasko perşembe günleri ee karşısında dizi canavarı Kurtlar Vadisi var sıradaki gelsin :D
Ben reytingsiz iş yok demedim ki, benim açımdan benim izleyebileceğim bir yapım yok yani bomboştan kastım o. 😉