26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

aramızda kalsın yine yükselmiş helal olsun dizime total 5.65 ab 7.58 almış :Z

gördüğün gibi 10 dan 18 e fırlamak falan yok çakır vurulmadan kaç bölüm önce biz zaten 20 yi geçmişiz madem benim kadar iyi bilmek zorunda değilsin o zaman vad,yle ilgili konuşmak zorunda da değilsin hee konuş ama doğruları konuş kafandan sallıyosun yer belki diyerek ama tekrar söylüyorum ben yemem :D
vadinin de öyle reytingte bir anda 5-6-7 reyting arttığı var araştırınca görürsün .)

vadinin de öyle reytingte bir anda 5-6-7 reyting arttığı var araştırınca görürsün .)

sen vadinin yükselişini çakırın ölümüne bağladın bende bunun gerçek olmadığını gösterdim bilmem anlatabildim mi :) vadide kim ölürse olsun hiçbişey olmaz bize senaryo o kadar kuvvetli ki diğer diziler gibi değil yani :)))))))))

Ben konuşmanın dışına çıkıyorum ve Ötesiz Insanları tebrik ediyorum yahu. :A @xemrexxx

Son düzenleme:
türkiyede 2 gerçek vardır
1-Galatasaray maçları
2-kurtlar vadisi
bunlar her zaman en yüksek reytingleri alır

offffffffffff beeeeeeeeeeee..ulan sezonun en yüksek total oranını aldıkkkkkk..13 ü görebilen dizi yok daha tns deeeeee..15.63 ulaaaaaaaaan atımı getirinnnnnnnn sefere çıkıyom macaristan taraflarınaaa...kafayı yedirecek bu reytingler adamaaaaaa...:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z

şu kapakları toplayın da bari engelliler için bir tekerlekli sandalye alalım :) kola kapaklarıbaşka işe yaramıyor zaten
toplarız kardaş toplarız :)))9

offffffffffff beeeeeeeeeeee..ulan sezonun en yüksek total oranını aldıkkkkkk..13 ü görebilen dizi yok daha tns deeeeee..15.63 ulaaaaaaaaan atımı getirinnnnnnnn sefere çıkıyom macaristan taraflarınaaa...kafayı yedirecek bu reytingler adamaaaaaa...:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z
hemen hazırlıyorum atını aga nereye saldırıyoz :kiki: