26 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 10.25 2) FOX: 3.63 3) STAR: 3.42 4) TRT1: 3.19 5) SHOW: 2.78

Umutsuz Ev Kadınları'nın özeti 3.63 almış, harika! 😀

Yorumlardan anladığım kadarıyla Kurtlar Vadisi Pusu çok güzel bir bölünmüş.umarım yarın TNS sonuçlarında hakettiği reytingi alır.

Acaba Umutsuz Ev Kadınları'nın yeni bölümü 5 reytingle başlar mı? 😵 Bekleyip görelim en iyisi, umarım dediğim olur. :X

Bu arada Benim Hala Umudum Var da reytinglerini arttırır umarım. FOX'a gelecek 9 Şubat'ta sonuçta. :A

Ne bölümdü ama gerçekten helal olsun Gökhan Kırdar başta olmak üzere tüm ekibi kutluyorum ellerine sağlık..

Acaba Umutsuz Ev Kadınları'nın yeni bölümü 5 reytingle başlar mı? 😵 Bekleyip görelim en iyisi, umarım dediğim olur. :X

Bu arada Benim Hala Umudum Var da reytinglerini arttırır umarım. FOX'a gelecek 9 Şubat'ta sonuçta. :A

umutsuz ev kadınları hiç şüphesiz perşemleri daha iyi gitmekte...umarım yeni sezonda perşembe 22.45 e alınır :)

Bazi yorumlar yine ucmus :D
Tamam bölüm güzelde nereye bin kere ayni bölümü izliyorsunuz :A
Bazi sahneleri belki :D

Sbt ilk kez bozulmuyor arada bir tekledigi oluyor. Vadi'nin 20 mi alacak ki birden anlikta sbt'yi bozacak :)

Biraz gercekci olalim, fayda var :)

Bazi yorumlar yine ucmus :D
Tamam bölüm güzelde nereye bin kere ayni bölümü izliyorsunuz :A
Bazi sahneleri belki :D

Sbt ilk kez bozulmuyor arada bir tekledigi oluyor. Vadi'nin 20 mi alacak ki birden anlikta sbt'yi bozacak :)

Biraz gercekci olalim, fayda var :)

Bende yalan yok yarınn vadi uçar baktı intikam yok boşluktan uçayım dedi :) :) ortalama 16-17 alıcaktır.