22 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

yok yok başkasına atmadım bişey olmaz o zaman :D
tmm işte yavaşladı bende başka hattı jete taktım hızlıydı ama bunun ücreti nereye yansıyacak onu anlamadım ben telefonumdaki kontör gitmedi bu yeni sim beleş mi yani
senin telefon olarak kulandigin hatta yansır 12 saat sonra kontrol et cep telefonundaki internet kotadan düşmüş yada TL'len azalmistir

o nasıl oluyo aga anlat o şekilde yapalım :D
Bak şimdi çubuğu bilgisayara taktığında bağlantı başarılı falan bir şey yazıyor onun altında seçenekler var orada sms ler olacak oraya tıkla sonra mesaj gönder diye bir seçenek var oraya Kullan yaz 9495'e gönder bekle 5 dk falan gelir

Alternatif 2: Sim kartı telefonuna tak mesajlardan kullan yaz 9495'e gönder 10 saniyeye kadar sana cevap gelir.

Ama sende 9495 olur mu bilmiyorum benim hattım avea fenercell di öyleydi bir dene denemekte sorun yok

senin telefon olarak kulandigin hatta yansır 12 saat sonra kontrol et cep telefonundaki internet kotadan düşmüş yada TL'len azalmistir
o zaman o şekilde yapim aga zaten kontörüm yok sadece 230 mb internet paketim var :D en fazla o gider o bitince de kesilir demi
çok soru soruyom kusura bakma aga yanlış bişey yapmaktan korkuyorum malum bunlar affetmez hesabı kitler :D

o zaman o şekilde yapim aga zaten kontörüm yok sadece 230 mb internet paketim var :D en fazla o gider o bitince de kesilir demi
çok soru soruyom kusura bakma aga yanlış bişey yapmaktan korkuyorum malum bunlar affetmez hesabı kitler :D
Estağfurullah.. kontroluyse korkma ama 230 mb bir günde biter)) en iyisi internet Explorer yada Chrome kulaniyorsan resimleri ve javayi kapat öyle internete gir daha hızlı girersin

Aga bak telefondan gir bende 1 ay önce aynı sıkıntıyı yaşıyordum benim 150 mb ım falan kalmıştı sonra resimleri javayı her şeyi kapat günde taş çatlaşa 25 mb gider

merhamet yine dokunaklı senaryosu ve profesyönel oyunculuk sergileyen kişileriyle adeta mükemmeldi. :))
my'de 22.46 da reklama girmiş. o da yetmezmiş gibi 23.20'ye kadar da sürmüş... bu ne hırsdır merhametin önünü kesmek için....

merhamet my'nin önünü kesmesi yüzünden totelde 3.60 ab de 4.80'e düşecek gibi.. :(

my'nin merhametin önünü kesmesiyle iki grupta da düşmüş...yine de ab si iyi sayılır.
my reklam düzenini daha iyi yapmasına rağmen ab de düşmüş, totelde yükselmiş.
kızılelma beklentilerden uzakta.
doksanlar çökmeye devam ediyor.
penguen filmi totel de fena sayılmaz..ab kısmında başarılı..
sevadaluk her hafta eriyor,yakında 2'ye düşer..

çarşamba ciddi anlamda boş bir gün. hep 3-4 reytinglik küçük işler var... ister kabul edilsin ya da edilmesin çarşamba zorlu bir gün değil.

TNS`de bazı günler tüm diziler artış yaşıyor bazı günler bir anda hepsi düşüyor.bugün hepsinin düşdüğü gün nerdeyse artış yok tüm diziler 1 civarı reyting düşüş yaşamış.aslında bu nasıl oluyor bir dizi düşdüğü zaman diğeri artış yaşamalı ama hepsi düşüyor (b)

ilk önce miladı dolmak kelimesinin anlamını öğrenin arkadaşlar :D
2.si kaçak daha yeni başladı bi sakin olun 8 reyting alıyor kanal d nin çoğu dizisine fark atıyor yani :D kaçak başlamadan önce 2 reyting bile alamaz diyenler kendilerini çok iyi bilirler benim bişey söylememe gerek yok
8 reytingle milad falan belirlenmiyo kendini kandırmasın kimse :D
salı günü kaç tane dizi var 5 i geçen 6 yı geçen veya 7 yi geçen bunu bi düşündünüz mü iki dizi 7 yi geçiyo
çarşambaya bakıyosun my zar zor 8 alıyo geçen hafta uyduruk bi film 8 reyting aldı p1 de ben boş bir günüm diye bağırıyor bu gün bu haftada dandik bi film vardır muhtemelen o bile 6 falan almış anlıklarda :D
salı reyting sonuçlarına yazamadım daha dooğrusu internete giremiyorum avea sağolsun kaçak farkla zirvede beni affet ab grubunda 1.olmuş diye heycan yapmayın günün galibi kaçak :)
beni affet p1 de yayınlanmıyo daha nasıl salı günü boşluk olduğunu anladınız mantığa bak :kiki: 6 da başlayan günlük dizi :kiki: daha 2-3 hafta öncesine kadar arka sokakların tekrarı 5 yeni bölümü p1 de 6 zor alıyodu :kiki: aynı hesap mantıklı düşünmek gerek tabi bu çözümlemeleri yapmak için :D

bir de kimse kızıl elma my yi geçecek falan demedi sakin :) dua edinde trt de oynuyo büyük kanallardan birinde olsaydı o da olurdu zaten :kiki:
Beni Affetin zirvede olmasını kimse zaten saatine bağlamadı takas. :)

Herkes çok iyi biliyor Beni Affetin saatini.

Aynı reytingi alıpta bir Salı günü zirvede oluyorsa dizi demekki boşluğun alası var. 6 reytingle 1. olunabiliniyor.

Kendin söyledin Salı günü 7yi geçen iki dizi var.

Çarşamba da "şu an" atv`nin maçı var, Kanal D`nin filmi var, Sevdaluk var, Kızılelma var, Doksanlar var.

Çarşamba dopdolu bir gün demiyorum. Ama şu an için Salı Çarşambadan daha boş bir gün. :)

Sevdaluk TOTAL'de iyice düşmüş, AB'de idare etmiş gibi.

Yurdum İnsanı tekrarı ile 2 gündür umut vaad ediyor.

Muhteşem Yüzyıl yine iki grupta da lider olmuş TOTAL'de ve AB'de yükselmiş galiba. Tebrik ederim. :)

Doksanlar yine vasat, ATV Piraye'yi Çarşamba başlatabilir.

Kızıl Elma galiba AB'de düşmüş lakin TRT 1'in ortalamasına göre çok çok iyi tebrikler. :)

Beni Affet'in 3.olmasına şaşırmadım, boş anlıkta ben de izliyorum🙂
Kızılelma harika gjtmiş, Kanal D'nin filmleri ve maç olmasa 1 reyting daha arttırabilirdi. Kanal D yatsın kalksın filmlerine dua etsin yoksa Çarşamba'daki kemik seyirci kitlesi bölünecek.

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

Sevdaluk neden düşüyor anlamıyorum ve bu beni acayip sinir ediyor. Senaryoya biraz müdahale şart yükselmeliler.