o nasıl oluyo aga anlat o şekilde yapalımAga işte benim taktiği uygula tüm içerikleri kapat öyle gir cillop gibi
o nasıl oluyo aga anlat o şekilde yapalımAga işte benim taktiği uygula tüm içerikleri kapat öyle gir cillop gibi
senin telefon olarak kulandigin hatta yansır 12 saat sonra kontrol et cep telefonundaki internet kotadan düşmüş yada TL'len azalmistiryok yok başkasına atmadım bişey olmaz o zaman
tmm işte yavaşladı bende başka hattı jete taktım hızlıydı ama bunun ücreti nereye yansıyacak onu anlamadım ben telefonumdaki kontör gitmedi bu yeni sim beleş mi yani
Bak şimdi çubuğu bilgisayara taktığında bağlantı başarılı falan bir şey yazıyor onun altında seçenekler var orada sms ler olacak oraya tıkla sonra mesaj gönder diye bir seçenek var oraya Kullan yaz 9495'e gönder bekle 5 dk falan geliro nasıl oluyo aga anlat o şekilde yapalım
o zaman o şekilde yapim aga zaten kontörüm yok sadece 230 mb internet paketim var en fazla o gider o bitince de kesilir demisenin telefon olarak kulandigin hatta yansır 12 saat sonra kontrol et cep telefonundaki internet kotadan düşmüş yada TL'len azalmistir
Alıntıyı yanlış yapmışım ya neyseo nasıl oluyo aga anlat o şekilde yapalım
Estağfurullah.. kontroluyse korkma ama 230 mb bir günde biter)) en iyisi internet Explorer yada Chrome kulaniyorsan resimleri ve javayi kapat öyle internete gir daha hızlı girersino zaman o şekilde yapim aga zaten kontörüm yok sadece 230 mb internet paketim var en fazla o gider o bitince de kesilir demi
çok soru soruyom kusura bakma aga yanlış bişey yapmaktan korkuyorum malum bunlar affetmez hesabı kitler
Beni Affetin zirvede olmasını kimse zaten saatine bağlamadı takas.ilk önce miladı dolmak kelimesinin anlamını öğrenin arkadaşlar
2.si kaçak daha yeni başladı bi sakin olun 8 reyting alıyor kanal d nin çoğu dizisine fark atıyor yani kaçak başlamadan önce 2 reyting bile alamaz diyenler kendilerini çok iyi bilirler benim bişey söylememe gerek yok
8 reytingle milad falan belirlenmiyo kendini kandırmasın kimse
salı günü kaç tane dizi var 5 i geçen 6 yı geçen veya 7 yi geçen bunu bi düşündünüz mü iki dizi 7 yi geçiyo
çarşambaya bakıyosun my zar zor 8 alıyo geçen hafta uyduruk bi film 8 reyting aldı p1 de ben boş bir günüm diye bağırıyor bu gün bu haftada dandik bi film vardır muhtemelen o bile 6 falan almış anlıklarda
salı reyting sonuçlarına yazamadım daha dooğrusu internete giremiyorum avea sağolsun kaçak farkla zirvede beni affet ab grubunda 1.olmuş diye heycan yapmayın günün galibi kaçak
beni affet p1 de yayınlanmıyo daha nasıl salı günü boşluk olduğunu anladınız mantığa bak 6 da başlayan günlük dizi daha 2-3 hafta öncesine kadar arka sokakların tekrarı 5 yeni bölümü p1 de 6 zor alıyodu aynı hesap mantıklı düşünmek gerek tabi bu çözümlemeleri yapmak için
bir de kimse kızıl elma my yi geçecek falan demedi sakin dua edinde trt de oynuyo büyük kanallardan birinde olsaydı o da olurdu zaten
Dün yaklaşık 75 DK Reklamsız gittiler ama yararı olmamış maalesef ki.Sevdaluk neden düşüyor anlamıyorum ve bu beni acayip sinir ediyor. Senaryoya biraz müdahale şart yükselmeliler.
75 dakika reklamsız gitti evet ama başlangıçta çok reklam verdiler.Dün yaklaşık 75 DK Reklamsız gittiler ama yararı olmamış maalesef ki.