- Reaksiyon puanı
- 39,455
- Puanı
- 1,060
Meyve yerken iyi gider , sulu sulu portakal.Hiç "halvet" gibi değildi, tepkiler vardı zaten buna
Ama RTÜK takipte, malum. Ben isterim internet özel ama yapmazlar![]()
Meyve yerken iyi gider , sulu sulu portakal.Hiç "halvet" gibi değildi, tepkiler vardı zaten buna
Ama RTÜK takipte, malum. Ben isterim internet özel ama yapmazlar![]()
Yeraltı tutsun istiyorum uzun zaman sonra mafya dizisi geliyor hem de bu işin pirinden 😂 Kesin Pazartesi çünkü Çarşamba ER ile neredeyse aynı kitleye sahip ve bence hafta sonu'luk iş değil.Haa senin derdin belli, Yeraltı
Sence kesin Pazartesi mi Yeraltı? Çarşamba ve Cumartesi de boş.
Eşref + Kuruluş varken Yeraltı izlenmeyebilir doğruYeraltı tutsun istiyorum uzun zaman sonra mafya dizisi geliyor hem de bu işin pirinden 😂 Kesin Pazartesi çünkü Çarşamba ER ile neredeyse aynı kitleye sahip ve bence hafta sonu'luk iş değil.
Kuruluş mu ? Rakipten saymam onu havası söndü 😂Eşref + Kuruluş varken Yeraltı izlenmeyebilir doğruHafta sonuluk da değil dediğin gibi
Pazartesi’ye gelecek gibi görünüyor, hadi bakalım.
Eşref çok güçlü olduğu için Kuruluş tutmadı biraz da ama 4 reytinglik kitlesi var yine deKuruluş mu ? Rakipten saymam onu havası söndü 😂
YeterEşref çok güçlü olduğu için Kuruluş tutmadı biraz da ama 4 reytinglik kitlesi var yine de![]()
Maşallah Cennetin Çocukları yine tüm gruplarda yükseliş yaşamış.
Dramı ve komediyi çok güzel harmanlayan bir dizi. hakediyor bu başarıyı
Maşallah Cennetin Çocukları'na, güzel yükselmiş, sonuna kadar hak ediyor bu başarıyı
Uzak Şehir halvet sahnesinden dolayı yükselir diyordum ama sahnelere üstten baktım, izleyesim gelmedi. Pek bir şey olmamış dünkü bölümde. Aksiyonlu bölümlerde yükselir elbet yine. Zaten 16 reytingini muhafaza etmiş.
UŞ bence 2026'da düşer artık. Son 3 bölümdür halvet dışında olmamış benim çevremdeki 3 kişiden 2'si bıraktı 1'ı sıkılarak izliyor artık.
Halen daha 8-9 garantisi var ama 16'ları hak etmiyor.
Çarşamba ve Cts olmaz diğeri uygun.
Halvet sahneleri nasıldı ? Beklentini karşıladı mı? İnternet özel ister misin ?![]()
Dus sahnesi bekledigim etkiyi yaratmamis![]()
Böyle sanatsal SAHNELER reyting artırıyor demek
Uzak Şehir işini bilirBöyle sanatsal SAHNELER reyting artırıyor demek
@Angelica @Zeyno @The_Erinch @Emre Ozansoy @ozmoturk